Kattelegetøj med katteurt

Hos Dyreverdenen finder du et stort udvalg af kattelegetøj med katteurt, i form af baldrian, catnip og Matatabi osv. Katteurt skal gøre legetøjet mere attraktivt for din kat at lege med.

Stort udvalg indenfor kattelegetøj med katteurt

Katteurt har mange navne som fx. catnip, kattemynte mm. Fælles for dem alle er de er lavet på naturlige planter i forskellige former og normalt sikre din kat ville syntes legetøjet er spændende og lege med dette i timevis.

Kattelegetøj med catnip

Almindelig katteurt eller blot katteurt er en 20-90 cm høj urt. Den kendes også i husstande og i handel som kattemynte eller det engelske navn catnip. Urten er meget sjælden i Danmark, hvor den findes på strandoverdrev og ved bebyggelse, det videnskabelige navn er Nepeta cataria.

Kattelegetøj med baldrian

Baldrian har en stimulerende virkning på katte og genstande som er eller bliver sprayet med baldrian bliver ofte hurtigt meget interessante for katten.

Kattelegetøj med matatabi

Matatabi er brugt i Asien i hundrede år, til at give katte ekstra meget sjov. matatabi fungere på samme måde som katteurterne catnip og baldrian. Eneste forskel er at Matatabi er en Asiasisk busk hvor der kan bruges både grene, blade og frugterne

Hvorfor vælge kattelegetøj med katteurt?

Katteurt sikre at kattelegetøjet bliver mere spændende for din kat at udforske og lege med, det har en speciel effekt som katte normalt bliver tiltrukket af.

Køb en kattelegetøj med katteurt online

Du kan altid simpelt og nemt købe dit nye kattelegetøj med katteurt online på vores webshop, du kan købe det til nærmeste GLS pakkeshop, som hjemmelevering med GLS, til din arbejdsplads med gls eller vælge lokal udbringning, hvis du bor i nærheden af vores fysiske butik. Alt dette for at sikre dig de mest egnene valg, når du skal købe dit nye kattelegetøj med katteurt online. Vi har som altid levering indenfor få hverdage med GLS og du kan altid købe snacks eller tilbehør til din kat i samme omgang.

Køb en kattelegetøj med katteurt i vores fysiske butik

Du kan altid finde hele vores store udvalg af kattelegetøj med katteurt i vores fysiske butik i Herfølge, nær Køge. Du finder vores åbningstider i bunden af denne side, samt vores adresse mm. Vi er selvfølgelig altid klar på at vejlede dig i valget af sjovt legetøj til katte, så du får det bedst egnede.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?