Naturlige Kattegodbidder

Hos Dyreverdenen finder du et stort udvalg af lækre naturlige kattegodbidder eller så tæt på naturen som det er muligt, naturlige tørrede kattegodbidder indeholder nemlig ofte, en smule andet end kun kød til at sikre indeholdet holder sig,

Stort udvalg i naturlige kattegodbidder

Her hos Dyreverdenen har vi et stort og bredt udvalg indenfor lækre naturlige godbidder til katte i alverdens forskellige lækre smage, mærker og varianter, der ville helt sikkert være en naturligt kattesnack til alle katte i blandt vores sortiment.

Hvorfor vælge naturlige kattegodbidder?

Nu mere naturligt en kattesnack bliver, nu tættere på "naturen" og kattens oprindelige spise.

Hvorfor indeholder naturlige godbidder andet end kun kød?

Naturlige kattegodbidder ville aldrig kunne holde særlig længe i indpakningen hvis ikke de indeholdte andet end kun kød, nu mere naturlige de er nu mindre holder de, også efter åbning. Tag fx. Woolf kyllinge chunkies som indeholder hele 96% kød, der er nød til at være en smule anden i som naturlig glycering til at holde sammen på produktet og sikre det kan holde. Samtidig holder Woolf kun ca. 1 uge i køleskab efter åbning, grunden de er så naturlige.

Køb naturlige kattegodbidder online

Du kan altid simpelt og nemt købe lækre naturlige kattegodbidder online på vores webshop, du kan købe det til nærmeste GLS pakkeshop, som hjemmelevering med GLS, til din arbejdsplads med gls eller vælge lokal udbringning, hvis du bor i nærheden af vores fysiske butik. Alt dette for at sikre dig de mest egnene valg, når du skal købe nye godbidder til din kat online. Vi har som altid levering indenfor få hverdage med GLS og du kan altid købe foder eller tilbehør til din kat i samme omgang.

Køb naturlige kattegodbidder i vores fysiske butik

Du kan altid finde hele vores store udvalg af kvalitets naturlige kattegodbidder i vores fysiske butik i Herfølge, nær Køge. Du finder vores åbningstider i bunden af denne side, samt vores adresse mm. Vi er selvfølgelig altid klar på at vejlede dig i valget af de perfekte godbidder til din kat, så du får det bedst egnede.

 

 

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?