Zoolac

Hos Dyreverdenen finder du det populære Zoolac paste i multi & pro versionen. De er gode til at stabilisere hundens mave- tarmsystem og sikre den hurtigt og effektivt kommer til at fungere ordenligt igen.

Ingen produkter

Der blev ikke fundet nogen produkter!

Hvem laver Zoolac?

Den Danske virksomhed Chemvet producere og laver Zoolac, så det er et godt naturligt kvaliets mærke lavet i Danmark.

Hvordan virker Zoolac?

Zoolac propaste & zoolac multipaste virker hurtigt på marve- tarmsystemet den:

  • Giver en stabiliserende effekt på fordøjelsen
  • Giver en afbalancerende effekt på bakteriefloraen i mave- tarmsystemet

Zoolac pastaen virker via et sundt samarbejde i mellem de probiotiske bakterier, samt dit kæledyrs eget immunforsvar. Pasteerne fra Zoolac indeholder forskellige former for gode naturlige bakterier, som der normalt er i mave- tarmsystemet. De forskellige gode bakterier har alle forskellige egenskaber som hjælper i mave- tarmsystemet på forskellige effektive måder. 

Zoolac propaste og Zoolac multipaste virker begge ved at bakterierne danner en helt naturlig beskyttelse i dyrets tarme, som effektivt stopper de skadelige onde bakterier i at få tarmen til at fungere ordenligt. Efterfølgende ville de gode bakterier stille og roligt stoppe de onde og hæmme deres vækst, dette skulle stille og roligt genoprette dyrets normale mave- tarmsystem.

Er Zoolac naturligt?

Det er det, Zoolac er lavet af helt naturlige tarmbakterier som dyret normalt har i maven, i modsætning til fx. antibiotika, ville de onde bakterier nemlig ikke kunne udvikle resistent overfor Zoolac produkterne.

Fordelene er:

  • Stopper effektivt akut opstået diarre
  • Hjælper med at stabilisere tarmfloraen
  • Forebygger mave- tarmproblemer
  • Indeholder ikke antibiotika
  • Kan hjælpe i stressende situationer
  • Videnskabelig dokumenteret
  • Dansk

Hvornår skal man bruge Zoolac?

Du skal bruge Zoolac at fremme fordøjelsen hos dyret, stabilisere tarmfloraen og mavesystemet, forebygge forskellige former for mave- tarmproblemer, til genopretning af tarmsystemets naturlige balance, til at stoppe diarre, ved meget stressende situationer, som vis dyret ofte udvikler akut diarre ved, oplevelsen den ikke er glad for. Du kan bruge produktet til blandt andet hunde, katte, kaniner, marsvin og heste.

 Zoolac virker hurtigt, effektivt og er nemt at give.

Hvordan bgiver man Zoolac?

Det er faktisk utrolig nemt at give dit kæledyr Zoolac, dette er lige gyldigt om det er propaste eller multipaste. Du skal faktisk blot justere mængden der gives efter den vejledende skala på sprøjten. Efterfølgende skal du blot sprøjte pasteen direkte i dyrets mund, eller give det i dens foder. Du bør du være helt sikker på dyret indtager det.

Hvad er forskellen på de forskellige Zoolac produkter?

Propaste er den almendelige version (den lilla) og multipaste (den orange) er en ny version som indeholder tillæg af lermineral og gærcellefragmenter til stabilisering af fordøjelsen og afbalancering af bekteriefloaren i mave- tarmsystemet. Multipaste indeholder udover vinasse, lermineraleret Zeolit (clinop-tiolit) og gærcellefragmenter, som binder skadelige bakterier og  deres evenruelle toksiner samt binder vand i tarmen.

Zoolac til hvalpe & killinger

Du kan uden problemer give hvalpe eller killinger Zoolac, du skal blot huske at følge doserings skalaen.

Hvor kan jeg købe Zoolac?

Du kan købe det hos os, enten i vores fysiske forretning i Herfølge på Sjælland eller diekte her på vores webshop. Vi levere dit køb hurtigt indenfor få hverdage, til din ønskede GLS pakkeshop, din hjemmeadresse eller til din arbejdsplads.

Zoolac på tilbud

Hos os kan du være heldig at finde produktet eller andre varer på tilbud, men skal du have den største chance, kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev eller følge os på de sociale mediaer.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?