Stort udvalg i:

Kanin tilbehør

Du finder hos Dyreverdenen altid et stort udvalg indenfor kanin tilbehør. Vi har et stort udvalg indenfor foder, hø og tilbehør som kan gør enhver kanin gladm tjek vores udvalg af kanin tilbehør ud lige her.

JR Farm Gnaver Crispy Is
« 1 ...

Kanin tilbehør

Du finder ud os mange forskellige former for kanin tilbehør, du får et hurtigt overblik længere nede i denne her tekst. Formålet med alt tilbehøret til kaniner er at kunne tilbyde dig et prisvenligt sted at handle alt til din kanin, samt at gøre det nemt og enkelt at købe kanin tilebør online eller i vores fysiske butik.

Stort udvalg af kanin tilbehør

Du finder hos os et stort udvalg indenfor kanin tilbehør som kan gøre alle kaniner glade. Du finder utrolig mange populære kvalitets mærker, som skal sikre din kanin det bedste af det bedste. Vi går ikke ned på tilbehør til kaniner og vores udvalg vokser løbende.

Kaninfoder

Du finder kaninfoder hos os fra nogle af de mest anerkendte og mærker i høj kvalitet fra blandt andet:

Burgess, Oxbow, Science Selective, Beaphar og Mr. Johnsons.

Kaninhø & Halm

Vores udvalg af kaninhø er stort du finder her populære kvalitets mærker som blandt andet PetDK, Hubertus, JR Farm, Vitakraft, Brogaarden, To gode naboer, Tiny Town, Vitapol, LoloPets og Beaphar. Dette skal sikre at du kan finde lige præcis det hø du ønsker. Sidst men ikke mindst finder du vores eget halm.

Kanin bundstrøelse

Du finder et stort udvalg af kanin bundstrøelse hos os. Vi har fra alle de bedste mærker, derfor går du aldrig galt i byen ved at handle bundstrøelse hos os. Vi har samtidig mange forskellige typer af bundstrøelse som blandt andet hemp, papirstrøelse, træspåner mm.

Kanin madskåle & drkkeflasker

Vores udvalg af madskåle og drikkeflasker til kaniner, sikre dig et udvalg i mange forskellige flotte farver, størrelser og materialer. Vi har kaninskåle i keramik, metal og plastik. Alt sammen for at sikre dig det bedste af det bedste, fra nogle af verdenens bedste mærker.

Kaningodbidder & snacks

Vores udvalg af lækre velsmagende kaningodbidder & snacks er stort og det vokser løbende, kun for at sikre din kanin det bedste af det bedste. Vi har godbidder til kanine fra mange forskellige populære mærker.

Tørrede frugt til kaniner

Vores tørrede frugt til kaniner er lækkert og dejlig velsmagende, du finder blandt andet vores eget mærke, samt flere andre populære kvalitets mærker.

Tørrede grønt til kaniner

Vores tørrede grønt til kaniner er lækkert og dejlig velsmagende, du finder blandt andet vores eget mærke, samt flere andre populære kvalitets mærker.

Tørrede urter til kaniner

Vores tørrede urter til kaniner er lækkert og dejlig velsmagende, du finder blandt andet vores eget mærke, samt flere andre populære kvalitets mærker.

Kanin tyggepinde

Du finder et bredt udvalg af lækre tyggepinde også kaldet gnave træ til kaniner hos os, med forskellige lækre smage som hassel, birk, kiwi mm.

Kaninlegetøj

Vores udvalg af kaninlegetøj er stort og vi har lige fra naturligt legetøj til plast legetøj, for at sikre dig et bredt udvalg af legetøj, til at gøre din kanin glad og aktiveret.

Kanin aktivitetslegetøj

Du finder mange forskellige former for kanin aktivitetslegetøj hos os, dette skal sikre dig en stimuleret og glad kanin, vi har fra mange populære mærker som JR Farm og Trixie.

Kanin høhække

Du finder et bredt udvalg af lækre høhække til kaniner hos os, i enten naturlige materialer som træ eller i stål.

Kaninhuse & senge

Vores udvalg af kaninhuse og senge er stort og bredt, derfor ville du helt sikkert kunne finde lige hvad du mangler.

Kanin gravekasser

En gravekasse er en god aktivering for din kanin, derfor finder du også et udvalg af disse hos os.

Kanin løbegårde

En løbegård kan sikre din kanin ikke kan blive luftet på græsset uden du skal være nervøs for den løber væk, de er alle i stål og evt. med nylon net.

Kanin ramper

En kanin rampe kan sikre din kanin kan komme lidt op, som fx. op dens base eller bur eller lign.

Kanin startpakker

Startpakker der sikre du har alt det basale til at give en kanin et godt og dejligt kanin venligt hjem.

Kanin toiletter

Kaniner er renlige dyr, derfor anbefaler vi at du anskaffer dig et toilet til din kanin.

Kanin transportbure

Et transportbur eller en transportkasse sikre du kan tage din kanin med rundt i bilen eller med det offentlige. Du kan nemt og enkelt besøge dyrlægen eller lign.

Kanin tunneller

Kaniner er tunneldyr derfor er en tunnel altid en god ide, som kan sikre massere af sjov og et gemmested for din kanin.

Kaninbure & baser

Du finder hos os en masse udendørs kaninbure, kaninbure og baser til din kanin, et hjem hvor den kan spise og sove trygt er nødvendigt for en kanin. Husk at din kanin har behov for rigtig god plads til at røre sig. Overvej evt. en løbegård også.

Kaninpleje

Selv kaniner kan have behov for pleje, i form af klipning, børstning eller foder til kritisk syge kaniner eller lign. De kan også få sår, eller have brug for anden pleje.

Kaninseler & snore

Hvis du ønsker at kunne gå en tur med din kanin, kan det være en rigtig god ide at bruge en kaninsele og en snor til dette, dette sikre din kanin ikke løber væk.

Til kaninejeren

Her finder du forskellige bøger, tilbehør eller lign. til dig selv.

Udstyr til kaniner

Hos vi har et stort udvalg indenfor udstyr til kaniner, så du går aldrig galt i byen ved at handle hos os, vores udstyr til kaniner dækker alt du ville få brug for.

Køb kanin tilbehør online

Du kan enkelt og nemt købe dit kanintilbehør online hos os, vi sikre en nem webshop og du kan bruge dine egne rolige omgivelser. Vi levere hurtigt med GLS til nærmeste pakkeshop, til din arbejdsplads eller direkte hjem til din hovededør, vi kan også få GLS til at sætte din pakke et aftalt sted. Alt dette for at gøre det så nemt som muligt for dig. Du kan også afhente dine købte produkter i vores butik.

Køb kanin tilbehør i vores fysiske butik

Du kan trygt og nemt handle i vores fysiske butik indenfor vores åbningstid. Vi hjælper dig også meget gerne med at vælge det rigtige udstyr til din kanin.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?