Stort udvalg i:

RedDingo Hundetegn

Red Dingo hundetegn med gratis levering & gravering, evigheds garanti på graveringen.

De flotte og populære hundetegn fra Red Dingo er af den højeste kvalitet indenfor hundetegn. Hundetegnene er nemlig inkl. levering & gravering og ring på op til 2 sider. De er inkl. livslang garanti i hele hundens levetid på at graveringen er læsbar. Red Dingo hundetegn er 100% nikkelfrie, de er graveret med laser og fås i mange forskellige materialer som rustfri stål, messing, plastik og med emalje detaljer.

« 1 ...

Hundetegn fra Red Dingo

De flotte og praktiske kvalitets hundetegn fra Red Dingo, er ikke blot flotte og let læselige de er også lavet i den højeste kvaltiet med laser, der er livslang garanti på at graveringen er læselig. Hundetegnene fra Red Dingo fås i utrolig mange forskellige designs og farver og de fås i hele 3 forskellige størrelser.

Derfor skal du købe et Red Dingo hundetegn

  • Evigheds garanti på graveringen
  • Gratis levering
  • Gratis gravering
  • Inkl. Ring
  • 100% nikkelfrie
  • Høj kvalitet
  • Mange varianter og størrelser

Red Dingo hundetegn i rustfrit stål

De klassiske og populære hundetegn i rustfrit stål fra Red Dingo, lavet i nikkelfrit stål i top kvalitet. De kan graves på begge sider helt kvit og frit. De fås i 3 størrelser og der medfølger en ring. De fås i mange forskellige varianter.

Red Dingo hundetegn i messing

Lige som de rustfri stål hundetegn fra Red Dingo er de populære messing tegn lige så gode og effektive, de er flotte og praktiske med graveringen på begge sider. De fås i 3 forskellige størrelser og mange varianter.

Red Dingo hundetegn i plastik

Grunden for at vælge et hundetegn i plastik er for at minimere lyden når tegnet rammer fx. vandskålen. De fås samtidig i mange forskellige flotte farver og i 3 forskellige størrelser.

Red Dingo hundetegn med diamanter

De virkelig flotte tegn med 100% ægteSwarovski® Zirconia sten, sikre at din hund kommer til at ligne en milion, de er flotte og stenene sidder godt fast. De fås i flere forskellige flotte designs alle i rustfrit nikkelfrit stål, de fås i 3 forskellige størrelser.

Red Dingo hundetegn med glimmer

De flotte tegn fra Red Dingo med glimmer, sikre at din hunds personlighed rigtigt kan komme frem, de fås nemlig med mange flotte mønstre og farver, de fås i 3 forskellige størrelser, så der ville være et tegn som passer til lige præcis din hund. Et glimmer hundetegn er et perfekt hit til den farverige hund, med en stærk personlighed.

Red Dingo hundetegn med flag

Skal din hunds nationalitet eller din egen frem?, så er et hundetegn med et flag en perfekt løsning, de fås i utrolig mange forskellige landens flag og i hele 3 forskellige størrelser. En god måde at vise hvor din hund eller du kommer fra, mulighed for gravering på 1 side, 100% nikkelfrie.

Red Dingo hundetegn med emalje

De flotte tegn fra Red Dingo fås i mange forskellige farver, størrelser og designs af emalje, som kan sikre din hunds personlighed rigrigt kommer frem. De er alle 100% nikkelfrie hundetegn, lavet i rustfrit stål. Der er mulighed for let læselig gravering på 1 side af emalje tegn.

Gratis levering & gravering af hundetegn

Der er altid 100% gratis levering & gravering på alle hundetegn fra Red Dingo, der medfølger på samme tid et garanti bevis, en ring til fastgørelse og levering på 5-10 hverdage, da de flote hundetegn bliver graveret med laser direkte hos Red Dingo i Swiess, dette skal sikre en høj standard af kvalitet.

Billige Red Dingo hundetegn

Vores hundetegn fra Red Dingo er flotte og billige i forhold til den høje kvalitet, som der bliver leveret og med forhold for at der er evigheds garanti i hele hundens levetid på graveringen er let læselig.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?