Kanin madskåle & Drikkeflasker

Hos Dyreverdenen finder du altid et bredt og stort udvalg af forskellige madskåle og drikkeflasker til kaniner. Du finder dine madskåle eller drikkeflasker i mange forskellige flotte farver, størrelser og med flotte detaljer.

« 1

Madskåle og drikkeflasker til kaniner

En kanin skal altid have ubegrænset vand og hø, derfor er det ofte en god ide at have en god drikkeflaske til din kanin, samt en praktisk madskål til når den skal have dens kaninfoder pellets. Du bør dog nøje overveje hvor stor drikkeflaske eller madskål din kanin har brug for. Drikkeflasken skal jo som minimum holde en dag, så du altid kan nå at fylde den op med frisk vand. Madskålen skal være stor nok til din kanins daglige foder og samtidig være tung nok, hvis din kanin godt kan lide at vælte den. Nogle bruger også en vandskål i stedet for en drikkeflaske.

Stort udvalg af praktiske kaninskåle

Du finder hos os altid et bredt og stort udvalg af mange forskellige flotte madskåle til kaniner. Dette er hvad enten du ønsker en plastikskål, en rustfri madskål eller en flot keramik madskål til din kanin. Måske du ligefrem ønsker en bestemt farve eller en med et flot motiv?. Derfor finder du et stort udvalg af madskåle i forskellige størrelser og farver hos os, kun for at sikre du kan finde lige præcis den madskål din kanin skal have. Husk hvis din kanin vælter dens skål hele tiden, at overvej en tungere en måske i keramik.

Kanin madskåle i keramik

En madskål i keramik til kaniner er ofte gode, de er tunge så den ikke så nemt væltes og så fås de i mange forskellige størrelser, farver og nogle med flotte motiver, dette kan personligøre din kanins bopæl og sikre dens personlighed bliver set af andre.

Kanin madskåle i plast

En kanin madskål i plast er let og praktisk, de er nemlig nemme at rengøre og tåler også opvaskemaskine, de fås ofte i forskellige farver.

Drikkeflasker til kaniner

En drikkeflaske er en vigtig del af din kanins bur eller bopæl, medmindre den drikker af en vandskål. Lige som os mennesker har kaniner nemlig brug for ubegrænset adgang til frisk vand. Du bør samtidig huske at sikre dig drikkeflasken om vinteren ikke fryser til is eller at den bliver kogende varm om sommeren, derfor finder du også praktiske overtræk til drikkeflasker hos os. En drikkeflaske er lidt mere besværlig at rense, derfor anbefaler vi at tilkøbe en flaskebørste til at rense nede i flasken og en vatpind til at rense selve den del kaninen drikker af.

Indret dit kaninbur ordenligt

Det er vigtigt du indretter dit kaninbur eller dens spise / drikkested ordenligt og som din kanin ønsker, din kanin kan nemlig godt finde på at rykke rundt, hvis tingende ikke er placeret som den ønsker. Vi anbefaler en drikkeflaske, en madskål og en skål til friske grøntsager eller snacks.

Frugt- og grøntsagsholdere til kaniner

En frugtholder eller grøntsagsholder kan være en god ide, til at hænge et lækkert mellemmåltid op, som ikke bliver flyttet rundt og samtidig holder sig hygiejnisk ren.

Høhække og foderbolde til kaniner

Høhækkende og foderboldene, kan aktivere din kanin lidt mere og sikre at der bliver brugt lidt mere tid og samtidig ofte gøre det lidt mere sjovt at spise høet. Samtidig sikre en høhæk at høet stort set forbliver samme tid og ikke bliver flyttet rundt eller lign.

Flotte og søde kaninskåle

Du finder en masse forskellige flotte og søde kaninskåle hos os, de sikre du rigtigt kan personligøre din kanin, ved at sikre en kaninskål som minder om ham/hende, du finder især de flotteste kaninskåle i keramik fra os, i mange forskellige farver og nogle med flotte og søde detaljer.

Billige kaninskåle

Vores billige kaninskåle er utrolig prisvenlige og nogle alle ville kunne have råd til, alt for alt sikre vores kaniner kan få det bedst mulige. Samtidig kan du tilkøbe mange andre af vores prisvenlige produkter.

Billige kanin drikkeflasker

Vores billige kanin drikkeflasker er utrolig prisvenlige og nogle alle ville kunne have råd til, alt for alt sikre vores kaniner kan få det bedst mulige. Samtidig kan du tilkøbe mange andre af vores prisvenlige produkter.

Kanin madskåle og drikkeflasker på tilbud

Hold nøje øje med vores side, facebook side eller tilmeld dig vores nyhedsbrev for at få unikke tilbud på fx. kaninmadskåle og drikkeflasker og meget andet.

Køb din kanin madskål og drikkeflaske i vores fysike butik

Hvis du ikke er tryg ved at handle på nettet, eller hellere bare ville have tingende i hænderne inden du køber, er du altid velkommen i vores hyggelige fysike butik. Vi er samtidig altid klar på råd og vejledning indenfor valg af madskål, drikkeflaske mm.

Køb din kanin madskål og drikkeflaske online

Du kan også med fordel klikke rundt på vores webshop og finde de produkter du ønsker, efterfølgende få det leveret til nærmeste GLS pakkeshop, til din arbejdsplads eller direkte hjem til din bopæl, simpelt og enkelt.

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?