Kattehalsbånd

Hos DyreVerdenen finder du altid et bredt og godt udvalg af forskellige kattehalsbånd. De fås i mange forskellige flotte farver, forskellige størrelser og med mange forskellige motiver. De fås med og uden klokker, til killinger og med reflekser.

 

Sikkerhed ved kattehalsbånd

Katte halsbånd genere ikke din kat, vis den først har vændet sig, til at have et på. Udover det har alle kattehalsbånd en form for sikkerheds mekanisme der gør, at halsbåndet åbner sig vis katten sidder fast, og prøver at rive sig løs. Så din kat ikke bliver kvalt. Udover det kan et kattehalsbånd give lidt mere personlighed til din kats udseeende. Bare se igennem vores flotte udvalg af halsbånd i forskellige farver og motiver.

Kattehalsbånd for en hver smag

Det er vigtigt at udstyre sin kat med et kattehalsbånd. De fleste katte ejere ved at katte er meget selvstændige kæledyr, derofte passer sig selv, nogle katte kan være væk i flere dage før de kommer hjem. Derfor kan et kattehalsbånd være vigtigt, i det dine kontakt infomationer sidder på katten, så andre kan kontakte dig vis de finder katten ude i et fri, eller i værste tilfælde give dig besked, vis din kat er fundet død. Så du kan ende jagten på at finde din bedste ven.

Kattehalsbånd med flotte motiver

Hos os finder du mange forskellige flotte kattehalsbånd med flotte motiver og farver. Chancen for du finder det helt rigtige til din kat er derfor stor, mange af dem har flotte motiver eller er ekstra elegante.

Kun det bedste af det bedste til din kat

Hos DyreVerdenen, har vi et bredt udvalg af kvalitets tilbehør til din kat, da vi mener at alle katte fortjener at blive forkælet med det bedste af det bedste og fordi vi elsker alle kæledyr, store som små.

Killingehalsbånd

Killingehalsbånd er generelt mindre, så de bedre kan passe om de små killingers halse, samtidig er killinge halsbånd ofte med en nemmere snap lås, så vis de sidder fast har de mulighed for at komme fri med mindre krafter.

Reflekshalsbånd til katte

Reflekshalsbånd til katte sikre at de bliver set i mørket, af eventuelle biler eller andre trafikanter der lyser mod dem. Dermed er katten meget mere sikker i mørket, og du undgår med større sansynlighed at din kat kommer til skade i mørket.

Vi forhandler populære mærker af kattehalsbånd

Vi forhandler mange af de populære mærket af katte halsbånd som blandt andet Nobby og Trixie samt forskellige andre. Det sikre dig en god kvalitet til en fair pris, hvor alle kan være med.

Er lige det kattehalsbånd du ønskede udsolgt?

Tøv ikke med at kontakte os, og vi ville finde ud af hvornår vi har det på lager igen.

Få leveret dit kattehalsbånd lige til din dør

Ved at købe dit katte halsbånd hos os, sikre du at du nemt kan købe direkte i vores fysiske butik i Herfølge eller direkte på vores webshop, og få leveret hurtigt og enkelt til nærmeste GLS pakkeshop, til din arbejdsplads eller direkte hjem til dig. Vi tilbyder samtidig 14 dages returret.

Få hjælp til at finde det rigtige kattehalsbånd

Vis du ønsker hjælp til at finde det rigtige kattehalsbånd skal du blot kontakte os, og vi ville hjælpe dig så godt som muligt, med at finde det helt rigtige.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?