Gnaverhø

Hos Dyreverdenen finder du et stort udvalg af forskellige naturlige hø til kaniner, marsvin og gnavere. 80% af en kanins daglige kost skal bestå af hø, derfor er dette aldrig et sted man skal spare. Der findes mange forsellige mærker, men det mest populære mærker er Hubertus luksus hø.

Chipsi Sunshine Enghø 10kg
JR Farm Urte Pendel - 130g
JR Farm Hø Pendel - 230g
« 1

Hvordan vælger jeg det rigtige hø til min kanin eller marsvin?

Det kan være en videnskab at finde frem til det helt perfekte hø, til din kanin eller dit marsvin, derfor vlle vi anbefale at prøve dig frem, nogle dyr er nemlig kræsne. Det er dog vigtigt at gå efter noget godt og frisk hø, da høet skal udgøre omkring 80% af din kanins og marsvins daglige kost. Du finder bedst det mest friske og gode hø, ved at dufte om det dufter godt, og om høet har en grøn farve, samt støver mindst muligt.

Det bedste hø til kaniner

Du finder hos os altid et bredt udvalg af lækre hø til kaniner, nogle af de bedste på markedet i følge os er Hubertus luksus hø, Brogården, JR farm og Vitakraft, dette er lækre og friske, som ofte går rent ind hos kaninen. Høet er samtidig med til at holde kaninens tænder.

Det bedste hø til marsvin

Marsvin er lige som kaniner vilde med hø og det meste af deres kost skal bestå af dette, normalt siger man til marsvin hø mængden ca. skal være så stor som dem. Vi anbefaler dog at give dem ubegrænset hø. Det sliber samtidig deres tænder. Vi kan som til kaniner anbefale Hubertus hø, vitakraft, brogården og JR farm.

Hvad er forskellen på hø og halm?

Forskellen på hø og halm er enkelt, hø er et foder og halm er isolering til især om vinteren, så udendørs kaniner ikke fryser. Høet gives som en erstatning til det naturlige friske græs de spiser i naturen, og har ofte en lækker smag. Nogle hø er bjerghø, andre markhø osv.

Kvalitets Hubertus luksus hø til kaniner og marsvin

Det bedste hø til kaniner og marsvin er ifølge os, Hubertus luksus høet, dette hø er et bjergeng hø af den højeste kvalitet, lavet fuldstændig til vores elskede dyr og med tanke på hvad der er bedst for dem, smagen, lugten og farven er også lige i skabet. Du finder Hubertus høet hos os i 4kg poser hø, eller med forskellige lækre smage som æble og gulerod eller kamillie og morgenfrue i 500g poser.

JR farm hø

Det lækre smagsfulde og friske hø fra JR farm er lavet i Tyskland og er fyldt med lækre smage som fx. urter, gulerødder eller andre lækre ting som mælkebøtter.

Vitakraft hø

Vitakraft høen er lige som JR farm høen, lavet med en masse lækre smage og er fra Tyskland, kvaliteten er skam også god.

Brogården urtegræshø

Brogårdens urtegræshø som er dyrket i Danmark, som lige efter høsten er blevet varmluft tørret for at bevare græssets naturlige indhold af vitaminer og mineraler og samtidig holde det frisk og sikre en god duft.

Beaphar timothy hø

Det smagsfulde og lækre hø fra Beaphar, er lavet af timothy hø, som er et kvalitets hø, som smager godt ifølge de fleste kaniner og marsvin.

ReadiGrass

ReadiGrass består af 100% tørret græs, med massere af fibre som sikre at du for en sund kanin eller for den sags skyld gnaver. Den er perfekt egnet til kræsne kaniner og gnavere. ReadiGrass er lavet med en speciel tørreproces der kun fjerner vandet og dermed bibeholder græsset den lækre smag, flotte farve og duft og den høje næringsværdi af frisk græs.  Du kan med fordel bruge Frindly ReadyGrass til at stimulere appetitten hos de fleste kaniner, marsvin og andre gnavere. Og det er fyldt med alle de vigtige næringsstoffer.

Agrobs hø

Agbrobs er lækkert velsmagende og velduftende enghø med urter som indeholder lækre soltørrede og lufttørrede græsser samt urter, som er blevet dyrket bæredygtigt i Tyskland, i det øvre Bayern. Agrobs hø er dyrket af lækre urter og planter i stort set uspoleret natur på mineralrig jord med gode vitaminer, vitalestoffer og sporstoffer, som tilsættes det lækre enghø. Agrobs hø til kaniner er lavet lækkert og med korte strå. Hø til kanin skal være lækkert, velsmagende og velduftende.

Min kanin ville ikke spise hø

Nogle kaniner er kræsne af natur, og ville ikke spise hø, vis du har prøvet flere forskellige mærker og din kanin stadig ikke spiser noget hø, er det vigtigt hurtigt at finde ud af hvorfor den ikke spiser høet, da det lægger til dens natur at spise græs eller hø. Det første du med fordel kan gøre er at vurdere om du giver den rette mængde foder piller, så din kanin ikke spiser sig mædt i dette men i dens hø, samt at du holder igen med grøntsagerne, nogle gange kan du med fordel droppe foderet nogle dage, og se om din kanin begynder at spise dens hø.

Du kan med fordel samtidig vurdere om din hø er godt nok, har høet en kedelig gul farve i stedet for den lækre grønne?, lugter høet eller er det meget støvet?, så find noget flere frisk hø, vi ville anbefale Huberus luksus høet. Sidst men ikke mindst bør du undersøge din kanins tænder, vis disse ikke er iorden ville din kanin ofte vælge den "bløde" mad, og dette kræver evt. en tur til dyrlægen, men det er utrolig vigtigt at gøre. En sund og rask kanin, er en glad kanin. Er du i tvivl kontakt din dyrlæge, da det kan være utrolig vigtigt at tænderne er som de skal være, og du kan undgå din kanin bliver slemt syg.

Kaninhø og marsvinehø leveret til din dør

Ved at købe dit gnaverhø online hos DyreVerdenen kan du vælge at afhente det i vores fysiske butik, hente det i en GLS pakkeshop, få det leveret til din arbejdsplads eller få det leveret direkte til din hovede dør. Vores fragt priser er fair og vi tilbyder fri fragt ved køb for over 499kr.

 

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?