Fugle tilbehør

Hos DyreVerdenen finder du altid et stort bredt udvalg af tilbehør til fugle, om du har en papegøje, en parakit, en undulat eller en kakadue, så finder du altid noget der passer til lige præcis din fugls behov. Vi har alt lige fra kvalitets bundstrøelse, siddepinde, klipstop, sandpapir, spejle, redemateriale, negle sakse og meget mere.

« 1

At vælge det rigtige tilbehør til fuglen

Det kan være en kunst at finde det helt rigtige tilbehør til lige præcis din fugl, da mange fugle har forskellige behov, ud fra racen og bare generelt fuglens personlighed. Det er der for vigtigt at undersøge hvad de forskellige fugle racer, har af behov og hvad din fugl lige præcis selv ønsker.

 

Bundstrøelse til fugleburet

Det er vigtige at vælge den rigtige form for bund i sit fuglebur, er vigtigt både for din fugl og nemheden når du skal rengøre det. Nogle vælger at bruge sandpapir da det sliber kløerne i mens de går på bunden, vi ville dog anbefale at bruge enten CareFresh, Chipsi bøgeflis, papegøjesand eller fuglesand. Alt i alt sikre det et hygiejnisk og sundt miljø for fuglen.

Siddepinde til fuglen

Siddepinde til fugle giver en mulighed for fuglen at sidde et sted i buret og evt. kigge ud på omgivelerne, slappe af, spise og meget andet. De sikre vær fald fuglen kan sidde rundt omkring i fugleburet.

Fugle negleklipning

En neglesaks til fugle, sikre at du nemt og enkelt kan klipe din fugls kløer, vis de er blevet for lange og den ikke selv holder dem vedlige. Du kan ligeledes bruge en neglefil til at sikre fuglens negle ikke er skarpe. Vis uheldet skulle være ude og du kommer til at klippe for langt, kan et klip stop være perfekt egnet at have nær dig, da det stopper blødningen med det samme.

Fugle sandpapir

Sandpapir til fugle fås i forskellige former og størrelser. Der er sandpapirs pinde, som sættes uden om siddepinde i fugleburet, som sikre dine fugle sliber kløerne effektivt og nemt direkte ved at sidde ned og bevæge sig. Samtidig kan du få sandpapir til at lægge i bunden af fugleburet, til at sikre at du nemt kan tømme buret ved blot at fjerne sandpapiret og samtidig kan det bruges til at fuglen automatisk kan slibe kløerne ved at den hopper rundt på bunden.

Fuglespejle

Et fuglspejl kan være med til at give din fugl, en artsfælde at kigge på vis fuglen er alene i buret i længere pedioder uden os mennesker at hygge med. Nogle fugle ville faktisk snakke med spejlet. Ved overdrevet brug af fuglespejlet og vis du har svært ved at komme i kontakt med din, fordi din fugl er mere optaget af spejlet. Kan det være en ide at fjerne det fra buret.

Fugle redemateriale

Et udvalg af redemateriale til fugle, lavet i forskellige materialer. Sikre at din fugl kan lave det perfekte ynglested, som sikre du får nogle gode fugleunger og en stressfri fugl.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?