Peddy Farm Snack Hindbærblade - 150g

Peddy Farm Snack Hindbærblade - 150g

SKU: 6370

25,00 DKK

Få besked når varen kommer på lager

Peddy Farm Snack Hindbærblade

De tørrde og 100% naturlige hindbærblade fra Peddy Farm Snack, er en sund supplerende snack takket være de store mængder af råfibre og råprotein, samtidig indeholder de taniner, som er nyttig til fx. vægttab. Hindbærblade indeholder også frugtsyrer, polypeptider og krampestillende stoffer,  Samtidig siges hindbærblade at nedsætte risikoen for drægtighedssyge og derfor abortering i slutningen af drægtigheden hos dit kæledyr. De naturlige hindbærblade siges at være et multimiddel til at regulere veer og få en lettere fødsel, samtidig skulle de modvirke opkast. Sidst men ikke mindst indeholder de naturlige vitaminer og mineraler. Hindbærbladende er perfekt egnet som en snack, eller et tilskud til den daglige foder, især til drægtige hunner og efter fødsel, til at sikre en bedre mælkeproduktion. Egnet til kaniner, marsvin og andre gnavere.

Naturlige hindbærblade til kaniner og gnavere

100% naturlige hindbærblade, en sund snack med utrolig mange fordele til især drægtige eller diegivende hunner, samtidig velegnet som en sund snack til kaniner og gnavere. Hindbærladene er helt uden kunstige tilsætningsstoffer eller farvestoffer

Naturlige snacks fra Peddy Farm Snack

Alle de mange naturlige snacks fra Peddy Farm Snack, er lavet helt uden kunstige tilsætningstoffer, farvestoffer eller andet unødvendigt billigt fyld, det er høj kvalitets naturlige snacks. Alle snacks fra Peddy Farm Snack, kommer nøje ompakket og i en praktisk pose.

 

  • 100% naturlige
  • Tørrede
  • Rige på vitaminer og mineraler
  • Rige på råprotein og råfibre
  • Hjælper drægtige og gravide dyr

 

Indhold: 150g.

Sammensætning: 100% tørret hindbærblade.

OBS: Ønsker du større mængder, kontakt os gerne.

Andre købte også

JR Farm Bærblade - 100g

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?