Fuglelegetøj

Hos DyreVerdenen finder du altid et spændende udvalg af forskellige former af fuglelegetøj, som passer præcis til din fugl. Vi har et bredt udvalg af legetøj som passer til blandt andet undolater, papegøjer, parakitter og tropiskefugle. Vi har samtidig fuglelegetøj i forsellige typer af materialer som fx. naturtræ, gynger, spejle, klatretove, klatrestativer og aktivitets fuglelegetøj, der kan stimulerer din fugl.

Rabat 30%
Papegøje Gynge Takkie 49 cm
Rabat 40%
Pawise Fugle Foderbold i Plast
« 1

Stort udvalg af fuglelegetøj

Hos os finder du altid et stort udvalg af fuglelegetøj, vi forsøger altid at finde nyt spændende legetøj som passer til de forskellige fugle arter, som blandt andet undolater, papegøjer, parakitter og tropefugle. Samtidig har vi fuglelegetøj i forskellige materialer og størrelser, som sikre at der altid er noget til din fugl, eller som passer ind i dit fuglebur.

 

Spændende og sjovt fuglelegetøj

Fuglelegetøj er utrolig vigtigt at have, da mange fugle hurtigt ville begynde at kede sig, uden nogle former for aktiviteter. Faktisk kan nogle arter af fugle begynde at plukke sine egne fjer af ren kedsomhed, derfor er det vigtigt altid at have underholdning i form af blandt andet legetøj. Legetøjet skal passe til din fugls størrelse og race, for at have den mest optimale effekt. Mange af vores tove, er med flere forskellige typer af sjovt underholdende fuglelegetøj, som sikre det aldrig bare er den samme ene ting, som sidder i tovet.

 

Aktivitets fuglelegetøj

Vis din fugl meget hurtigt keder sig, kan det være en ekstra god ide, at kigge efter nogget godt aktivitetes fuglelegetøj som sikre at de bliver aktiveret og stimuleret på den rigtige måde. Som sikre at din fugl har noget at fordrive tiden med, og noget den skal forsøge at bruge hovedet for at regne ud, hvordan det lige præcis skal få fx. foder eller godbidder ud af legetøjet. Behovet gælder hos mange af de kloge fugle vi holder i fangeskrab men især fugle som papegøjer, undolater, parakitter og kanariefugle. Når du begynder at aktivere din fugl, så ville du hurtigt opdage at den bliver mere aktiv og piller sig mindre, samtidig ville den ofte holde vægten noget bedre, vis den selvfølgelig er blevet overvægtig. Så alt i alt. Husk at aktiver din fugl, så den ikke begynder at lave for mange dårlige vaner. Du må på samme tid dog ikke overdrive aktiveringen af fuglen, da fuglen i værste fald kan blive over stimuleret. Alt med måde og efter din fugls behov.

 

Udskift din fugls legetøj en gang i mellem

Fugle er nogle utrolig intelligente dyr, det er derfor vigtigt at udskifte legetøjet en gang i mellem, for at sikre at din fugl ikke keder sig med det samme fuglelegetøj, men har noget nyt og spændende, dette er i sær meget vigtigt hos papegøjer, da de hurtigt ender med at plukke sine egne fjer. Du kan også forsøge at ændre måden du sætter legetøj i buret, ved at sætte det på andre måder, eller rykke rundt på legetøjet kan du sikre det virker lidt mere spændende og ikke bare det samme.

 

Fuglelegetøj online, leveret direkte hjem til dig

Ved at købe dit fuglelegetøj hos DyreVerdenen, sikre du stille og roligt kan udvælge det perfekte legetøj, og få det leveret direkte hjem til din dør, til nærmeste pakkeshop, til din arbejdsplads eller købe det direkte i vores hyggelige fysiske butik i Herfølge.

 

Legetøj til papegøjer

Hos os finder du et bredt udvalg af aktiverende papegøje legetøj, som er egne til selv de større papegøjer, vores legetøj fra blandt andet Nobby er i god kvalitet.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?