Stort udvalg i:

Hamster Tilbehør

Hamsteren er et sødt lille kæledyr, der kan blive både håndtam og kælen, hvis du eller dit barn bruger tid på det. Du kan få dyret i flere arter, der varierer i deres størrelse, farve og ikke mindst adfærd – men de er alle muselignende og søde at se på.

Hos Dyreverdenen har vi et bredt udvalg af praktisk, smart og hyggeligt hamster udstyr og ting til hamster, der gør det nemt at have en sød lille ven. Vi har alt fra bure, redemateriale og bundstrøelse til legetøj, aktivering og lækre godbidder, så du kan give dit kæledyr det bedste sted at bo og leve.

« 1 ...

Køb hamster udstyr hos Dyreverdenen

Har du, eller skal du have en hamster, er det vigtigt dit kæledyr har det, der er nødvendigt for et godt dyreliv. Hos Dyreverdenen har vi mange ting, der vil gøre livet med kæledyret lidt nemmere for både dig og dyret:

  • Bure
  • Bundstrøelse og redemateriale
  • Foder
  • Godbidder og snacks
  • Madskåle og drikkeflasker
  • Toiletter og badesand
  • Løbegårde
  • Ting til pleje

Vi sælger kun foder, ting og udstyr af god kvalitet, der er sikkert og sundt for de små kæledyr at spise, lege med og bo i. Hos os kan du finde alt, hvad du lige står og har brug for, hvis du skal have dit første kæledyr, eller du allerede har haft en lille ven i mange år.

Søg i vores store udvalg, hvis du er på jagt efter noget godt til din hamster.

Find et godt bur og hamster ting

Din hamster skal have et godt og trygt sted at bo, og derfor sælger vi en lang række forskellige bure i flere størrelser og designs. Husk at dit kæledyr skal have godt med plads til at være aktiv på, så de får sig rørt.

Et for lille bur er ubehageligt for dyret, og der vil ikke være plads til både redebygning og aktiviteter. Du kan finde bure hos os, der matcher størrelsen og behovet hos de mest udbredte racer guldhamsteren og dværghamsteren. Vælg et bur, der giver plads til dyrets vanlige aktiviteter.

Hamstere er mest aktive om natten, og de bruger det meste af dagen på at sove i deres rede. Derfor kan du hos os finde en lang række af bundstrøelse og redematerialer, som de kan lave reder i huler af. Det er vigtigt dit kæledyr kan lave en god rede, så de kan sove roligt gennem dagen, og en hule er oplagt som et mørkt og roligt sted.

De mest udbredte racer

De mest udbredte racer er guldhamster og dværghamster, der er gode som kæledyr og nemme at passe for både store og små. Du skal dog være opmærksom på, at det er et natdyr, der er mest aktiv om natten – uanset racen.

Guldhamsteren er større end dværg-udgaven, og de vil derfor have brug for et større bur. Samtidigt er der forskel på, om de har behov for at dele deres liv med en anden hamster.

Guldhamsteren er en enspænder, der gerne skal have sit eget private bur og ikke komme i kontakt med andre artsfæller, da det kan udvikle sig til aggressive slåskampe.

Det er ganske anderledes med dværghamsteren, der er et lille, socialt dyr, der foretrækker at leve i mindre grupper naturligt. Du kan derfor sætte to af racen sammen uden problemer, mens de dog ofte har et mere iltert temperament end guldhamsteren. Sørg for, at de hver især har deres private rede og plads til at sove om dagen, hvis du vælger den mindre race.

Din hamster skal have plads og fællesskab i det omfang, der matcher deres naturlige adfærd. Du kan hos os finde bure, huse og huler til både den større guldhamster og den mindre dværgudgave, så de kan have et godt liv hos dig.

Aktive dyr om natten

Når mørket falder på, vil der for alvor komme liv i buret hos dit kæledyr. I løbet af dagen skal de have ro til at hvile sig, mens de bliver aktive om natten, hvilket du skal være opmærksom på.

Det kan være en god ide, at buret ikke står i børne- eller soveværelset, hvor din hamster kan larme og forstyrre din søvn. I stedet skal de have tid til at være aktive, når det passer ind i deres døgnrytme.

Mens du sover, vil din hamster være aktiv og i gang med at gøre deres rede mere behagelig, spise, lege og udforske deres bur. Aktiviteter du kan underholde dyret med, er smarte løbehjul, så du kan sikre dig, at dit kæledyr får brændt energien af. I naturen vil hamsteren løbe rundt, og det er vigtigt, de har mulighed for at få opfyldt det behov.

Her på siden kan du også finde sjovt legetøj, der vil give den noget at udforske og underholde sig med, når du er gået til køjs.

Forkæl med godt foder og hamster godbider

Hamsteren er ofte vild med mad, og deres navn kommer af, at de hamstrer deres foder i kinderne, som de gemmer skjulte steder til senere. I naturen er det en nødvendig overlevelsesmekanisme, så der er foder til de trange tider, men som kæledyr kan de hurtigt blive runde af for meget mad.

Sørg for at give dit kæledyr foder fra os i høj kvalitet, så den får de næringsstoffer, vitaminer og mineraler, der gør, at den får et sundt og godt liv.

Fortjener dit hamster lidt ekstra guf, kan du finde et bredt udvalg af lækre godbidder, som den med garanti vil elske. Vi har forskellige mærker, udgaver og varianter, så du kan overraske med nye smagsoplevelser.

En verden af hamster ting hos Dyreverdenen

Hos os kan du finde alle de nødvendige ting, du skal bruge, før du kan blive en god hamster-ejer. Vi sælger en række forskellige ting, foder og udstyr, som du kan udforske og dykke ned i. Brug vores kategorier til at få et overblik, og under hvert produkt kan du læse meget mere om det.

Har du brug for vejledning, kan du også kontakte os. Vi vil altid gerne hjælpe dig med at finde hamster tilbehør, som passer til netop dit og dit kæledyrs behov.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?