Pet Head

Pet Head producerer gode kvaliets hundeshampoo, hundeparfume , tørshampoo mm. Serien af Pet Head er Ph justeret og de er helt frie for parabener, sulfater og Dea.

 

 

Historien om Pet Head

I 2017 Pet Head blev startet af Kyare Mascolo, som er den originale grundlægger af Bed Head hår pleje produkter til mennesker. Firmaet er styret af det gifte par Bruno & Kyare Mascolo, de er også ejere og grundlæggere af Toni & Guy Salons & Academies, samt tidligere ejere af TIGI Linea Inc.

Den bedste hundeshampoo

Ved at bruge Pet Head hundeshampoo til din hund, sikre du et udvalg af forskellige shampooer til hunde, som er nøje tilpasset til de forskellige typer af pelse. De er på samme tid Ph justeret og helt uden parabener, sulfater og Dea.

Tørshampoo til hunde fra Pet Head

En tørshampoo sikre du nemt, hurtigt og helt uden vand kan vaske din hund, tørshampooen skal blot spayes direkte på din hund og behøver ikke at blive vasket ud efterfølgende. Den opfrisker hundens pels effektivt, den er allergi venlig og ekstra mild. Ingen kemi, parabener, sulfater eller Dea.

Hundeparfume fra Pet Head

En hundeparfume sikre at du hurtigt og enkelt kan sprøjte en velduftende og frisk parfume på din hund, perfekt egnet vis din hund har rullet sig i noget lugtende. Parfumen er helt uden parabener, sulfater eller dea.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?