Petcare

Hos Dyreverdenen finder du et stort og bredt udvalg af produkter fra Petcare til især hunde og katte. Du finder hos os mange af deres kendte brands indenfor foder, legetøj og tilbehør.

Om Petcare

Petcare er en grossistfirma med dyreartikler med hovedvægt på hunde- og katteartikler. De er i dag 32 ansatte i Sverige og Danmark. Hovedkontoret ligger i Jönköping i Sverige. Den danske afdeling med kontor ligger i det sydlige Danmark, Tistrup. I Sverige ligger kontoret med lager i Torsvik, udenfor Jönköping.

Firmaet Petcare i Danmark blev grundlagt i 1989 og er et ungt og dynamisk foretagende med et stort sortiment indenfor til hunde og katte. Petcare arbejder i hele Skandinavien med både deres egne og velkendte internationale mærker indenfor dyreartikler og foder.

Den dominerende produktgruppen er foder, hvor de har tre foderserier som produceres i USA. De har fodret Taste of the wild som er af højeste kvalitet og det førende kornfri foder. Desuden har de Nutra Gold, et holistisk foder af luksuskvalitet som er baseret på frisk kylling eller lammekød samt super premium fodret Nutra Nuggets.

Petcare arbejder også med mange velkendte varemærker på tyggeben og snacks som f.eks Treateaters, Gnawlers og Natural Snack. De sælger højkvalitets hundesenge og hundedækkener fra Danish Design. Indenfor produktgruppen hundelegetøj arbejder de med varemærker som bl.a. Kong, Busy Buddy og Happy PetPlay-n-Squeak og Party Pets er eksempler på deres varemærker indenfor katteprodukter. De har to mærker indenfor transportbure nemlig ProLine og Pluto Premium.

Hundelegetøj fra Petcare

Petcare har meget ofte massere af nyhder når det kommer til deres egen produktion af hundelegetøj, især deres plysbamser til hunde er populære og fås i mange forskellige størrelser, typer og design. Fælles for dem alle er den gode kvalitet og at de ofte har pivelyd inden i.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?