Kattebolde

Hos Dyreverdenen finder du et stort udvalg indenfor bolde til katte i forskellige flotte farver, materialer og mærker, alt sammen for at sikre din kat, kan få noget ekstra sjovt kattelegetøj der fremmer dens jagtlyst.

Tennisbold til Katte
« 1

Stort udvalg indenfor kattebolde

I blandt vores sortiment finder du et stort udvalg indenfor bolde til katte i alverdens forskellige farver, materialer og mærker, alt sammen for at sikre din kat kan få et sjovt stykke legetøj der kan blive dens nye favorit at løbe rundt og forsøge at fange.

Bolde til katte

Bolde til katte er ofte en favorit, bolden behøver sig jo vær gang man rør den og det er bare sjovt at jage.

Hvorfor elsker katte bolde?

Ofte fordi bolden behøver sig, så kommer jagtlysten frem i katten, dette er også en fordel at vedligeholde hos katten, da dette er en naturlig del hos katte at jage.

Køb kattebolde online

Du kan altid simpelt og nemt købe dine nye kattebolde online på vores webshop, du kan købe det til nærmeste GLS pakkeshop, som hjemmelevering med GLS, til din arbejdsplads med gls eller vælge lokal udbringning, hvis du bor i nærheden af vores fysiske butik. Alt dette for at sikre dig de mest egnene valg, når du skal købe dine kattebolde online. Vi har som altid levering indenfor få hverdage med GLS og du kan altid købe snacks eller tilbehør til din kat i samme omgang.

Køb en kattebold i vores fysiske butik

Du kan altid finde hele vores store udvalg af sjove kattebolde i vores fysiske butik i Herfølge, nær Køge. Du finder vores åbningstider i bunden af denne side, samt vores adresse mm. Vi er selvfølgelig altid klar på at vejlede dig i valget af en perfekt kattebold, så du får det bedst egnede.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?