Kanin Tyggepinde

Hos DyreVerdenen finder du altid et stort og godt udvalg af forskellige tyggepinde til kaniner, lavet af 100% naturligt træ som blot er blevet tørret. Du finder tørrede tyggepinde fra mærker som JR Farm, Trixie, Karlie, Flamingo og vores helt eget mærke Gnaververdenen. Alt sammen for at sikre din kanin det bedste af det bedste.

JR Farm Solsikkestilk 20g
Hugro Æblegrene - 150g
JR Farm Birkegrene - 40g
« 1

Tørrede tyggepinde til kaniner

Tyggepinde eller grene som de også kaldes er et godt supplement til din kanins daglige kost. De er samtidig perfekt egnet som en aktiverende beskræftigelse og hjælper din kanin med at holde dens tænder sunde.

I naturen er grene og pinde en meget stor del af den vilde kanins kost, især om vinteren hvor græs og andet føde svært at finde. Her ville en vild kanin leve af dødt græs, rødder og grene.

Grene er samtidig meget sunde og ofte 100% naturlige og kun tørrede, dette og så giver de din kanin god mulighed for at gnave løs i dem og bruge dens tænder. Du kan bruge mange forskellige grene til din kanin, enten direkte fra din have, i naturen eller færdig købte tørrede.

Hvilke grene må kaniner få?

Et udvalg af nogle af de mest almindelige grene som kaniner kan tåle og må få er:

Æblegrene, pæregrene, bøgegrene, hasselgrene, stikkelbærgrene, hasselgrene, pilgrene, brombærgrene, løngrene, grangrene, røngrene, birkegrene, kiwi grene mm.

Stort udvalg af naturlige tyggepinde til kaniner

Hos os finder du altid et stort og godt udvalg indenfor tyggegrene til kaniner, nogle kalder dem også tyggepinde, det er forskellige navne for den samme lækre aktiverende og sunde snack, som sikre at din kanin samtidig kan ordne dens tænder. Derfor finde du mange forskellige lækre typer af tygge træ til din kanin lige her hos os.

Mange mærker indenfor tyggepinde

Hos os finder du et bredt udvalg af forskellige gode kvalitets mærker indenfor tørrede tyggepinde til kaniner. Du finder blandt andet JR Farm, Hugro, Trixie, Karlie, Flamingo og vores eget mærke Gnaververdenen. Dette skal sikre et bredt udvalg af lækre smage til din kanin.

Naturligt tygge grene til kaniner

Alle vores tygge grene er 100% naturlige og kun tørrede, kun det bedste er nemlig godt nok til vores elskede kaniner. Derfor går vi aldrig ned på kvaliteten og udvalget af disse, da det er en sund og vigtig snack til din kanins tænder.

Køb kanin tyggepinde online

Du kan med fordel i dit helt eget tempo købe din kanins tyggepinde eller tygge grene hos os, vi stiller trygge og rolige omgivelser til rådighed og har åbent på vores webshop døgnet rundt. Du kan efterfølgende hente din ordre i vores fysiske butik eller få det leveret af GLS til den nærmeste pakkeshop, din arbejdsplads eller direkte til din hovededør, er du ikke hjemme stiller GLS også gerne pakken efter din anvisning.

Køb kanin tygge grene i vores fysiske butik

Du kan købe dine tygge grene til din kanin i vores fysiske butik i hele dens åbningstid, du finder åbningstider og adresse nederst på siden i vendstre hjøre. Vi er også altid klar på råd og vejledning.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?