Sakse

Hos Dyreverdenen finder du et bredt udvalg indenfor sakse til hunde i høj kvalitet fra mange forskellige mærker som Kw, B&B, Trixie mm. En saks kan hjælpe til at klippe og studse din hund, og er især velegnet til de langhårede hunderacer.

Stort udvalg indenfor hundesakse

Du finder hos os et stort udvalg indenfor hundesakse fra mange af de populære og kendte mærker som Kw, B&B, Trixie mm. og noget for enhver pengepung. Du finder lækre proffesionele saksesæt, billige sakse fra fx. Trixie og solide kvalitets sakse fra B&B og Kw, som sikre gode resultater og sakse der holder i mange år.

En saks der passer til din hund

Du finder hos os lige præcis en saks der passer til din hunds pels og dine behov for klipning eller udtydning af pelsen, vi har mange forskellige typer af sakse til hunde i vores sortiment og du går næppe galt hos os.

Hvilken hundesaks skal jeg vælge?

Du skal først og fremmest vælge en hundesaks som passer til det behov din hunds pels kræver og dens behov for klipning og eller udtynging, der er mange forskellige racer og mange forskellige behov, derfor bør du først og fremmest vide hvad dit behov og din hunds behov er, og hvad i skal klippe, før du ved hvad du helt præcist behøver.

Potesakse

En potesaks er en saks til hunde som er mindre og velegnet til at klippe poterne og ofte også i hovedet på hunden, da du bedre har styr på den lille saks omkring øjne mm.

Effilersakse

En effilersaks er velegnet til at tynde ud i pelsen hos den langhårede hund, samt til nænsom fjernelse af fx. filtknuder i pelsen, du finder dem både som enkelt og dobbelt.

Professionelt saksesæt

Du finder hos os professionele saksesæt fra fx. B&B som sikre du får et helt sæt med alt du har behov for til at pleje din langhårede hund, med redskaber der holder i mange år.

Hundesakse fra B&B

Du finder hos os et bredt udvalg af hundesakse fra B&B, som er i høj kvalitet tilpasset forskellige pelstyper, B&B er et Dansk mærke.

Hundesakse fra Kw

Kw har et bredt sortiment af forskellige pelspleje produkter som blandt andet sakse til hunde, der findes forskellige kvaliteter og til forskellige behov. Kw er et Dansk mærke.

Billige sakse til hunde

Du finder også prisvenlige & billige hundesakse hos os, det er dog vær at huske at man ofte får hvad man betaler for, derfor

Køb hundesakse online

Du kan enten købe din hunds nye saks direkte i vores fysiske butik i Herfølge eller du kan købe det online på vores webshop og få hurtig levering til nærmeste GLS pakkeshop, direkte leveret til din arbejdsplads eller få det leveret hjem til dig. Vi tilbyder på samme tid gratis fragt ved køb for mimimum 500 kr. samt 14 dages retur ret.

Køb hundesaks i vores fysiske butik

Du er altid velkommen i vores fysiske butik indenfor vores åbningstid, her er vi mere end klar på at hjælpe dig hvis du har spørgsmål eller generelt brug for hjælp til valg af saks til din hund det kan være du ønsker at købe vores bedst sælgende hundesaks eller har brug for hjælp til valget af noget nyt og spændende eller noget helt anderledes tilbehør til din hund. Du finder vores åbningstider og adresse nederst på siden.

Få hjælp til valget af din hunds nye saks

Vis du ønsker hjælp til at finde din hunds nye saks skal du ikke tøve med at kontakte os for at få gode råd, vejledning eller hjælp til valget af den bedste saks til lige præcis din hund, som din hund med stor sansynlighed ville elske at blive klippet igennem med. Du skal blot kontakte os enten på telefon 52115040, vores mail webshop@dyreverdenen.dk eller direkte på vores chat her på webshoppen, vi ville altid forsøge at svare dig hurtigt muligt.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?