JR Farm

Stort udvalg af kvalitets produkter fra JR Farm, her hos DyreVerdenen. Hos JR Farm, finder du et kæmpe udvalg af godbidder, snacks, hø og meget mere til din kanin, hamster, marvin, rotte eller chinchilla.

Omkring JR Farm

Jr farm har siden det 18 århundrende eksisteret som en familie virksomhed i Tyskland. Efter en stigende forkærlighed til smådyr, begyndte familien at producere egne lækkerier til deres kaniner. Det blev så populært at de senere hen begyndte at fremstille en masse naturligt til kaniner og andre gnavere i form af snacks og aktivering, med naturen som grundsten.

Kaningodbider fra JR Farm

De mange forskellige lækre kaningodbidder du finder fra JR Farm hos os, sikre din kanin kan få en lækker naturlig snack, som er kornfri. Dette sikre en glad kanin, som ville elske dig for denne dejlige forkælelse.

Gnavergodbider fra JR Farm

Gnavergodbidderne fra JR Farm er lækre og 100% naturlige, der er ingen tilsat korn eller andet unødvendigt indhold, dette skal sikre dig en god kvalitet som din gnaver helt sikkert ville elske. Du finder gnaversnacks lige gra godbider til hø, gnaverstænger mm.

Aktivering fra JR Farm

Du finder flere forskellige aktivitets produkter som er 100% naturlige hos os, dette sikre en sund aktivering af din kanin eller gnaver.

Kornfrie kanin & gnaver snacks

Alle snacks og godbidder fra JR Farm er 100% kornfrie, dette sikre din kanin eller gnaver ikke bliver fyldt med billigt fyld i dens snacks.

Naturlige produkter fra JR Farm

Alle produkter fra JR Farm er 100% naturlige og kan max indeholde pap, til at holde styr på fx huse eller andet, ellers er alle produkter naturlige og spiselige.

JR Farm hø

Høet fra JR Farm er kendt for at være lækkert, grønt og lige til at spise for de fleste kaniner, marsvin og andre gnavere, de har biologisk hø, samt hø med forskellige smage i forskellige størrelser.

JR Farm bundstrøelse

Det populære bundstrøelse fås i tre forskellige varianter, skovfeeling, sommerfeeling og farmfeeling, de sikre din gnaver kan opleve forskellige typer af landskab direkte i dens gnaverbur, dette kan også være med til at aktivere dem, med den nye meget anderldes lugt og følelse.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?