Gnaverbure

Stort udvalg af gnaverbure i høj kvalitet

Hos os finder du et stort udvalg af gnaverbure i forskellige størrelser, modeller, farver og materialer. Uanset om du har brug for et hamsterbur, kaninbur, marsvinebur, rottebur, chinchillabur eller andet har vi noget til dig.

Hos DyreVerdenen finder du desuden nogle af de populære og kendte mærker såsom Trixie Natural, Crittertrail og SaVic.

« 1

Gnaverbur tilbud

Hos DyreVerdenen har vi altid gode tilbud og priser på gnaverbure. Se vores udvalg og priser her på siden ovenover, eller direkte undet tilbud.

Gnaverbur udendørs

Skal du bruge et gnaverbur til udendørsbrug, har vi flere produkter. Hvis buret skal stå udendørs året rundt, er det vigtigt at vælge et der holder til det danske klima med regn, vind, sne, sol og slud. Vi har desuden også udendørs løbegård til kaniner, som kan tages indenfor når det ikke er i brug.

Hvilket hamsterbur skal jeg vælge?

De fleste dyreejere med et hamster vælger det klassiske hamsterbur med en plastikbund og metal-gitter. Der er et eller flere åbninger, der gør det meget praktisk og det er desuden nemt at gøre rent. Gitteret gør det desuden muligt, at montere tilbehør såsom løbehjul, tunnelsystemer og plastforme. Du bør dog huske på at tremmeafstanden skal være under en hvis størrelse, så en hamsterunge ikke kan smutte ud igennem tremmerne. Vær samtidig opmærksom på, at nogle hamstere ville stresse af tremmerne og ende med at bide i dem, her kan du overveje fx. et Ferplast hamsterbur, med plast hele vejen rundt.

Hamsterbur hvor stort?

En voksen hamster har brug for et bur på mindst 75 x 35 cm. Dog er hamstere meget aktive af natur og et større bur vil derfor være endnu bedre for dem, så de har ekstra plads at boltre sig på. Dette afhænger dog meget omkring om du har en gudhamster eller dværghamster, da disse skal have forskellige størrelser bur. 

Som hovederegel skal et hamsterbur være:

Guldhamster: 80 x 40 x 35 cm (længe x brede x højde)

Dværghamster: 50 x 40 x 25 cm (længe x brede x højde)

Hvad koster et hamsterbur?

Prisen for et hamsterbur varierer afhængigt af mærke, størrelse, tilbehør og materiale. Vi har i skrivende stund hamsterbure fra 225 kr. og løbegårde fra 150 kr.

Hvilket kaninbur skal man vælge?

Valg af kaninbur kan være lidt af en udfordring, for hvordan vælger man lige det rette? Du bør først og fremmest sikre dig at kaninburet er stort nok, da kaniner kræver god plads. De skal have mulighed for at bevæge sig, da de er aktive dyr. Udover plads i buret, bør du ligeledes sikre dig at din kanin kommer regelmæssigt ud hvor der er mere plads, så den kan få bevæget sig mere. Ovenfor på denne side finder du vores udvalg af kaninbure til både indendørs- og udendørs placering.

Hvad koster et kaninbur?

En kanin har behov for god plads, derfor kan du nemt forvente minimum 1000kr. på et fornuftigt bur, skal din kanin virkelig forkøles udendørs, kan du med fordel overveje et hønsebur, og lave net under.

 

Hvilket marsvinebur skal man vælge?

Et marsvin har behov for at kunne bevæge sig godt vær eneste dag. Som hovede regel skal et marsvin bruge 1,5 x 0,8 x 0,4 meter (længde x brede x højde). Og der tillægges omkring 25% til vær eksta beboer, de har utrolig godt af at bo flere sammen, vær dog opmærksom på at de skal bondes. Hvis dit marsvinebur kun er omkring denne størrelse, ville vi altid anbefale en god stor løbegård, hvor dit marsvin kan få lov at løbe rundt minimum 1 gang om dagen.

Hvad koster et marsvinebur?

Du kan få marsvinebure til få hundrede kr. Vi har flere forskellige gode egnede billige marsvinebure at vælge i mellem.

Gnaverbur til alle gnavere

Hos os finder du et gnavebur til alle typer af gnavere, samt kaniner. Derfor går du aldrig galt i byen ved at handle hos os. Vi er samtidig klar til at hjælpe dig omkring valg af det rigtige gnaverbur, tøv derfor ikke med at kontakte os for hjælp og råd.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?