Gnaverbure

Stort udvalg af gnaverbure i høj kvalitet

Hos os finder du et stort udvalg af gnaverbure i forskellige størrelser, modeller, farver og materialer. Uanset om du har brug for et hamsterbur, kaninbur, marsvinebur, rottebur, chinchillabur eller andet har vi noget til dig.

Hos DyreVerdenen finder du desuden nogle af de populære og kendte mærker såsom Trixie Natural, Crittertrail og SaVic.

« 1

Gnaverbur tilbud

Hos DyreVerdenen har vi altid gode tilbud og priser på gnaverbure. Se vores udvalg og priser her på siden ovenover.

 

Gnaverbur udendørs

Skal du bruge et gnaverbur til udendørsbrug, har vi flere produkter. Hvis buret skal stå udendørs året rundt, er det vigtigt at vælge et der holder til det danske klima med regn, vind, sne, sol og slud. Vi har desuden også udendørs løbegård til kaniner, som kan tages indenfor når det ikke er i brug.

 

Hvilket hamsterbur skal jeg vælge?

De fleste dyreejere med et hamster vælger det klassiske hamsterbur med en plastikbund og metal-gitter. Der er et eller flere åbninger, der gør det meget praktisk og det er desuden nemt at gøre rent. Gitteret gør det desuden muligt, at montere tilbehør såsom løbehjul, tunnelsystemer og plastforme.

 

Hamsterbur hvor stort?

En voksen hamster har brug for et bur på mindst 75 x 35 cm. Dog er hamstere meget aktive af natur og et større bur vil derfor være endnu bedre for dem, så de har ekstra plads at boltre sig på.

 

Hvad koster et hamsterbur?

Prisen for et hamsterbur varierer afhængigt af mærke, størrelse, tilbehør og materiale. Vi har i skrivende stund hamsterbure fra 225 kr. og løbegårde fra 150 kr.

 

Hvilket kaninbur skal man vælge?

Valg af kaninbur kan være lidt af en udfordring, for hvordan vælger man lige det rette? Du bør først og fremmest sikre dig at kaninburet er stort nok, da kaniner kræver god plads. De skal have mulighed for at bevæge sig, da de er aktive dyr. Udover plads i buret, bør du ligeledes sikre dig at din kanin kommer regelmæssigt ud hvor der er mere plads, så den kan få bevæget sig mere. Ovenfor på denne side finder du vores udvalg af kaninbure til både indendørs- og udendørs placering.

0

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?