Stort udvalg af transportbure til kaniner

Hos os finder du et bredt udvalg af forskellige størrelser og farver af transportkasser til kaniner, vi har fra Trixie, SaVic, Flamingo, MP mm. Dette sikre et bur som passer lige præcis til dig og din kanin / eller kaniner, og sikre en sikker og optimal transport fra A til B.

Hvilken transportkasse skal jeg vælge til min kanin?

Størrelsen er det mest afgørende, for en optimal transport. Din kanin skal som minimal kunne ligge udstrakt og har du flere kaniner bør de alle kunne gøre dette. Læs meget mere i teksten her under.

Hvordan transportere jeg sikkert min kanin?

Først og fremmest bør du altid transportere din kanin rundt i en hensigtsmæssig transportkasse som er passende til din kanin/kaniner. Kassen skal være stor nok til at dn kanin eller kaniner kan ligge udstrakt ved siden af hindanden, for at sikre optimal plads. En god ide er fx. at skal du transportere en kanin til dyrlægen fx. fordi den er syg, kan det give mere ro at tage din kanins partner med. Samtidig bør kassen være lukket og mørk nok til at kaninerne føler sig skjulte og ikke blottet for farer. Vi anbefaler også at du lægger noget blødt i bunden af kassen i form af håndklæder eller lign, så kaniner kan ligge blødt og samtidig stå nogelunde fast. En anden fordel kan være at putte lidt godt hø eller evt. godbidder i kassen, som dine kaniner kan hygge sig med undervejs.

Transportkasser i plastik til kanin

En transportkasse i plastik til transport af din kanin, er sikker, optimal og meget nem at rengøre efterfølgende, dette sikre dig også samtidig en god pris.

Billige transportbokse

Vores transportbokse til kaniner er billige og utrolig prisvenlige, så alle kaniner kan få en optimalt transportbur.

Køb kanin transportbure online

Du kan handle 24 timer i døgnet i vores webshop og vi levere indenfor få hverdage med GLS.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?