Stort udvalg fra RedDingo

Hos os finder du et stort udvalg af produkter til hunde og katte. Vi forhandler de utrolig populære polsterde hundeseler, med anti træk funktion, de sidder godt på de fleste hunde. Du finder flotte hundehalsbån i slidstærk nylon, med det ikoniske kødbens formede spænde, hundetegn fra RedDingo med garanti på graveringen i utrolig mange varianter.

Hundeseler fra RedDingo

Med en hundesele fra RedDingo sikre du en kvaliets sele til din hund, som holder i mange år fremover, du sikre også den sidder perfekt og behageligt på din hund. De polstede hundeseler er yderst populære og med god grund, denne kvalitets hundesele er nemlig nok en af de bedste på markedet som passer godt på de fleste hunde, den har en anti træk funktion og sikre god bevægelighed.

RedDingo hundehalsbånd

De flotte hundehalsbånd fås i mange forskellige farver og er lavet i slidstærk nylon, du kan altid kende et RedDingo hundehalsbånd på dens ikoniske spænde, som er formet som et hundekødben. Der er et halsbånd til alle størrelser af hunde.

Hundeliner fra RedDingo

Sammen med dit hundehalsbånd kan du få en hundeline i samme farve, dette skal sikre din hund og dig, virkelig ser godt ud på gåturen eller til hundetræningen, de behagelige nylon hundesnore, sikre dig en god tur.

De bedste hundetegn

Som de selv kalder dem, nok de bedste hundetegn i verdenen. Med et hundetegn fra RedDingo er du nemlig garanteret i hele hundens levetid, at graveringen er læsbar. Du er garanteret et enestående og holdbart hundetegn i den bedste kvalitet. Du modtager dem direkte fra fabrikken i Swiess og de er laser graveret. Du kan selv vælge din ønskede tekst og graveringen på hundetegnet er gratis.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?