Kaninlegetøj

Hos Dyreverdenen finder du et bredt og stort udvalg indenfor kaninlegetøj, som skal sikre en god og sund aktivering af din kanin, og samtidig ungå at din kanin kommer til at kede sig. Det er utrolig vigtigt at en kanin er stimuleret og holdes aktiv.

« 1

Kaninlegetøj er vigtigt

Det er vigtigt at give din kain legetøj, for at din kanin skal forblive sund og rask, er det nemlig vigtigt med masser af legetøj og aktiviteter, for at holde din kanin beskæftiget og underholdt. En under stilmuleret kanin kan nemlig ofte blive syg og ende med at bide i tremmer eller andre ting, for skrige efter hjælp. Legetøjet til kaniner og for den sags skyld aktiviteterne skal kunne stille nogle behov en kanin har som blandt andet:

Stimulering: da kaniner er meget intelligente dyr.

Gravning: mange kaniner elsker at grave.

Gnave: kaniner skal altid have noget at kunne tygge i.

Søge efter mad: Her finder du forskelligt legetøj til aktivering af mad eller snacks.

Nysgerrighed: Kaniner er nysgerrige dyr, som elsker at undersøge.

Stort udvalg af legetøj til kaniner

Du finder hos os et stort udvalg indenfor legetøj til kaniner og forskellie størrelser, materialer og meget mere. Alt dette så du kan finde gode produkter til at aktivere din kanin, og sikre en glad stimuleret kanin både mentalt og fysisk.

Hvorfor skal kaninen have legetøj?

Kanin legetøj giver din kanin motion og stimulering mentalt og så sikre det din kanin ikke finder andre ting i dens eller dit hjem mere spændende. Hvis din kanin fx. gnaver i karme og paneler så prøv at give den noget andet at lave i form af legetøj i stedet for. Det er meget bedre at tilbyde din kanin for meget legetøj end for lidt, da kaniner som ikke har legetøj nok, ville begynde at kede sig, især hvis den går alene og ikke har nogle andre kaniner at kunne lege med. Din kanin har  brug for forskellige former for legetøj, til at aktivere den.

Naturligt kaninlegetøj

Du finder hos os en masse forskelligt naturligt kaninlegetøj i form af træ, sissel, høbolde og meget mere, dette skal sikre din kanin får et så naturligt stykke legetøj som muligt, som samtidig minimere chancen for din kanin spiser noget giftigt. Samtidigt er meget af det naturlige kaninlegetøj, perfekt egnet til at gnave i eller flytte rundt på. Husk en stimuleret kanin er en glad og sund kanin.

Aktivitets kaninlegetøj

Du finder hos os også en masse forskellige aktivitets legetøj til kaniner, vores udvalg er stort og dækker over mange forskellige populære kvalitets mærker som blandt andet JR Farm.

Hvordan finder jeg det rigtige legetøj til min kanin?

Det er faktisk at prøve sig frem, og finde ud af hvad din kanin kan lide at lege med, ved fx. at holde øje med din kanin, ville den nemlig selv fortælle dig hvilken type legetøj den bedst kan lide og du bør samtidig give den forskellige muligheder for at få dækket dens behov i form af mentalt aktivering, legetøj den kan gnave og tygge i, legetøj for den kan grave, legetøj hvor den skal søge efter mad eller snack og legetøj som kan aktivere den med dens nysgerrighed. Det kan tage tid at finde det bedste legetøj til lige præcis din kanin, og du bør altid have for meget legetøj end for lidt og løbende finde nyt legetøj til din kanin. Dette siger vi ikke bare for at sælge dig mere, men bliver legetøjet kedeligt, ville din kanin finde noget andet og mere spændende at tygge i som karme, paneler mm.

Kan din kanin lide at flytte ting?

Nogle kaniner elsker bare at flytte rundt på ting, det kan være en træbold, eller store gummibolde eller andet legetøj, hvor din kanin kan flytte rundt på tingen og få lang tid til at gå med dette, dette kan blandt andet også være godbidsbolde hvor den skal få snacks eller foder ud fra bolden, og samtidig både give fysisk og mental stimulering. Mange kaniner ville syntes en godbidsbold er rigtig sjov at lege med.

Kan din kanin lide at gnave?

Nogle kaniner elsker at gnave i forskellige ting, her skal du dog sørge for noget legetøj som er mere sjovt end fx. dine karme og paneler i hjemmet. Vi har en masse naturligt træ legetøj til kaniner til dette formål, og lækre tyggegrene. Find nogle gode produkter som din kanin kan finde interessante op stille dens gnave behov.

Elsker din kanin at kaste med ting?

Nogle kaniner elsker udover at flytte ting rundt, at kaste med ting. Det er en helt fin aktivering, hvis din kanin kan lide det. Bare sikre dig at legetøjet kan holde til at blive kastet rundt med og at din kanin kan få fat på det. Et lille sjovt råd er at nogle kaniner faktisk kan lide at lave en kasteleg med dig eller dit bart. Skub langsomt tingen hen til din kanin, og se om den ville skubbe det tilbage til dig, en god måde at knytte et mere tæt bånd.

Kanin tunneller

Du finder et udvalg af forskellige tunneler til kaniner i blandt andet nylon, nogle kaniner elsker nemlig at løbe i tunneler og have muligheden for at kunne gemme sig, eller bare generelt løbe rundt i dem. Men nogle kaniner elsker faktisk også at grave tunneler, til den type kanin bør du lave en form for kasse eller lign. hvor din kanin kan grave i sand, hø, papir eller lign.

Billigt kaninlegetøj

Hos os finder du utrolig billigt kaninlegetøj, hvor alle kan have råd og samtidig få stillet din kanins krav, til at blive aktiveret med legetøj. Det sikre også du løbende kan udskifte ødelagt legetøj eller bare kunne give din kanin noget nyt billigt kanin legetøj i god kvalitet.

Kaninlegetøj på tilbud

Du kan være heldig at finde kaninlegetøj på tilbud hos os, ellers kan du med fordel følge vores facebook side, holde øje med denne side eller tilmelde dig vores nyhedsbrev, så får du besked lige så snart vi har tilbud på kaninlegetøj.

Køb kaninlegetøj online

Det er nemt at sidde i rolige omgivelser og kigge på det forskellige kaninlegetøj som du kan købe online på vores webshop. Du klare faktisk alt online og kan blot vente på det bliver leveret med GLS til den nærmeste pakkeshop, til din arbejdsplads eller direkte til din hovededør, du kan også få GLS til at sætte din kanins nye legetøj et sted på din adresse. Du kan også vælge at afhente det købe i vores fysiske butik. Vi har gratis fragt til nærmeste pakkeshop i Danmark ved køb over 299kr.

Køb kaninlegetøj i vores fysiske butik

Du er altid velkommen i vores åbningstid til at besøge vores fyske butik, her kan du roligt gå og kigge og føle på de forskellige typer af kanin legetøj og aktivering som vi har. Vi er også altid klar på at vejlede dig i valg af legetøj til din kanin.

Find det rigtige kanin legetøj

Det er vigtigt at finde det rigtige kanin legetøj til din kanin, det skal være sikkert og det skal være noget som din kanin kan lide. Det er også vigtigt at du husker at skifte legetøj ud fra tid til anden, så din kanin ikke keder sig.

Legetøj til kanin

Der findes et stort udvalg af legetøj til kaniner, der er både legetøj til at aktivere kaninen, legetøj til at stimulere kaninens sanser og legetøj til at knytte et mere tæt bånd mellem dig og din kanin. Det kan være alt fra kanintunneller, kuglebane, klatrevægge, legetøjsbure, ægte trægrene, klodser og meget mere. Vi har faktisk legetøj til alle dyr og ikke kun kaniner, du finder også til marsvin.

Det rigtige legetøj til kaniner

Det er vigtigt at du vælger det rigtige legetøj til din kanin, det skal være sikkert og det skal være noget som din kanin kan lide. Det er også vigtigt at du husker at skifte legetøj ud fra tid til anden, så din kanin ikke keder sig, hos os finder du vær fald en masse forskelligt legetøj fra populære mærker som Trixie, Nobby, JR Farm mm. Noget som holder i plast ruller, sjove huler eller huse, samt godbidder til brug sammen med legetøjet med dit kæledyr.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?