Rosewood

Hos Dyreverdenen finder du et stort udvalg af produkter fra Rosewood, lavet i god kvalitet og et blandt udvalg lige fra hundekurve, hundetæpper, gnaverlegetøj, gnaversnacks og meget mere spændende.

Rosewood Træ larve - 7cm
« 1

Om Rosewood

Her på Rosewood har vi holdt hunde, katte, fugle, kaniner, hamstere, fisk – faktisk alle slags kæledyr – glade i over et halvt århundrede. Det betyder indkøb og fremstilling af topkvalitetsprodukter med stor værdi til detailhandlere som dig.

Om Rosewood 
Vi ved, at dine kunder ikke betragter deres kæledyr som dyr, men som en del af familien. Det gør vi også. Sådan skal det være. De er kæledyrsforældre, ikke kun ejere. Det er derfor, vi sætter en stor indsats i at levere det allerbedste til de allerbedste priser. Fra legetøj til godbidder til kraver til sengetøj, vores sortiment er uovertruffent. Vi leder efter gode ideer og topkvalitet - og hvor vi ikke kan finde det, udvikler vi vores eget!

Rosewood i en nøddeskal

Rosewood henter, producerer og distribuerer kæledyrstilbehør, kæledyrsgodbidder og et spændende udvalg af relaterede produkter til kæledyr og de mennesker, der elsker dem. Men det er kun en del af historien. Vi designer og udvikler også vores egne kæledyrsplejeprodukter for at få haler til at logre, holde killinger siddende pæne og hjælpe fugle, små pels og fisk til at nyde et lykkeligere og sundere liv.

Det handler om at give dine kunder de produkter, de har brug for, for bedst muligt at passe deres pels- (og fjer-) babyer!

passioneret omkring kæledyr

Vi brænder for at give dig den slags produkter, du gerne vil sælge – og give dine kunder den slags produkter, de gerne vil købe. Det er fordi glade leverandører betyder glade og loyale kunder, og det betyder glade og sunde kæledyr. Derfor er palisander mere end blot en produktting. Det er endnu mere end blot en forretningsting. Det er virkelig en kæledyrsting!

Rosewood branded

Rosewood egne mærker

De er altid på jagt efter de bedste mærker inden for kæledyrspleje. Så når vi ikke kan finde det valg, den kvalitet eller den værdi, dine kunder fortjener, laver vi det – kun det bedste for Rosewoods pelsede og fjerklædte venner!

Rosewood egne mærker er tilgængelige på tværs af vores hunde, katte og små dyr sortimenter.

Rosewoods eget mærkesortiment til hunde omfatter: Vores 40 Winks-kollektion af senge, som er perfekte til snoozes; Designer-togs til hunde omfatter den superpopulære Wag 'n' Walk-serie; Palisander reflekterende for sikrere nat-walkies; og vores overraskende overkommelige luksuslæder-serie siges at være mutt's! Soft Protection Salon hjælper med at holde frakker i smuk stand, mens BioSafe-legetøjsserien er den sundere måde at lege på – smart BioCote-teknologi, der forhindrer vækst og overlevelse af mikrober, så legetøj holder længere, dufter bedre og er sikrere for kæledyr og mennesker.

Vores kattemærker inkluderer det meget populære Jolly Moggy, Jolly Moggy Natural legetøj, mens Catwalk Collection af kradsestolper er blevet beskrevet som 'sofaens bedste ven'!

Til små pelse og fugle strækker vores eget mærkesortiment sig til Naturals godbidder og Natural Meadow Menu - perfekt til sunde maver.

Gennemgå Rosewoods historie

Rosewood har fået sit navn fra en af ​​deres grundlæggere: Rose Wood. Sammen med sin mand Eric og partneren Harry Irving opdagede de behovet for bedre kæledyrsprodukter og satte sig fast i. Harry er stadig virksomhedsformand i dag!

I 1980 flyttede Rosewood deres kontorer og lager til Broseley - De har kaldt denne smukke Shropshire landsby hjem i de sidste 35 år. Som tiden er gået, har deres passion for kæledyr og deres kundebase set deres netværk vokse med nogle uventede drejninger og drejninger undervejs.

Stormfuldt vejr i 2005 så en forsendelsescontainer med rosewood produkter tabt overbord – 60.000 Mister Twister, Chubleez og Jolly Moggy julelegetøj gik tabt på havet, kun for at skylle op over hele Sussex og Isle of Wight kyster. Vi hørte, at de lavede gode strømpefyldere!

De har også udviklet mange produkter, men et højdepunkt må være Snuggles sengetøj til smådyr. Det har været et rigtigt hit med små dyr, deres "forældre"... og uventet også dyrelivscentre! Senge fra serien har sørget for behagelige reder til babyer med røde egern, der blev opdrættet som en del af et genintroduktionsprogram i Skotland siden 2006.

På det seneste har den største udvikling været at gøre med deres brand. Et nyt look, et nyt logo og en ny linje – "det er en kæledyrsting!" – opsummer, hvordan de har det med deres forhandlere, deres kunder og vigtigst af alt, de VIP'er, de betjener.

Rosewoods fremtid

Det kommer ikke som nogen overraskelse, at efterspørgslen efter geniale kæledyrsprodukter er steget støt. Som kæledyrsforældre ved vi, at i takt med, at kvalitet, valgmuligheder og information om velfærd forbedres, så forbedres forbrugernes standarder og krav. Derfor er vi konstant på udkig efter nyt og bedre, både i de brands, vi skal samarbejde med, og de muligheder, vi opdager for at skabe innovative nye produkter.

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?