Genesis Pure Canada

Genesis Pure Canada er et Canadisk fodermærke som er i høj kvalitet og produceret i Tyskland.

Genesis Pure Canada - Naturligt holistisk kattefoder

Original opskrift fra vildkattenes hjemland - omhyggeligt fremstillet i Tyskland.

I naturen er katte som losen naturligt gearet til en kødrig kost. De vigtigste fødekilder for losen er kød og fisk, men de indtager også frugter, grøntsager og bær via deres byttes maver. Denne kombination forsyner vildkatten med hele rækken af ​​nødvendige vitaminer, mineraler og sporstoffer, der holder dem egnede til det vilde habitat, de lever i.

Vores Genesis Pure Canada Cat-produktlinje er designet baseret på disse naturlige, evolutionært ernæringsmæssige krav. Opskrifterne indeholder:

70 % animalsk kødprotein af høj kvalitet,
30% grøntsager, frugter og bær,
0% korn
og et afbalanceret vitamin- og mineralindhold.

Når vi vælger vores kødkilder, lægger vi særlig vægt på oprindelse, variation og friskhed. Vi lægger altid stor vægt på at udnytte eksisterende ressourcer med forsigtighed, mens vi tager hensyn til bæredygtighedsfaktorer. Vores højeste prioritet er den skånsomme forarbejdning af råvarerne, som afspejler vores høje kvalitetsstandarder.

Genesis Pure Canada Cat er et velsmagende, nærende og komplet foder til katte af alle racer.

0% korn i Genesis Pure Canada kattefoderet!

Fri for hvede, byg, majs, rug, hirse, havre og ris.

At fodre foder, der indeholder korn til følsomme katte, kan føre til fordøjelsesproblemer, diarré og luft i maven.

Desuden kan korn være årsagen til, at flere og flere katte lider af allergier og uønskede reaktioner på dyrefoder.

70 % animalsk kødprotein af høj kvalitet i kattefoderet

Genesis Pure Canada bruger en række specielle proteinkilder, som fra naturens side indeholder vitaminer, sporstoffer og mineraler.

Således får din kat alt, hvad den behøver for et sundt og vitalt liv.

GI2-komplekset i Genesis Pure Canada kattefoderet

udviklet af kæledyrsernæringsspecialister
Tarmen er et af de vigtigste organer til at understøtte immunsystemet. En afbalanceret og stabil tarmflora er grundlaget for en optimal fordøjelse og dermed vigtig for din kats generelle velbefindende og vitalitet.

Tyktarmsfloraen er lavet af forskellige arter af bakterier, der omfatter både gavnlige og stabiliserende, men også skadelige tarmbakterier. Når tarmfloraen er ude af balance og skadelige bakterier tager over, kan det føre til fordøjelsesproblemer og diarré.

Vores GI2-kompleks indeholder saccharomyces cervisiae gærstammer, også kendt som "ølgær".

Denne gær er særligt rig på mannaner og glucaner.

Mannaner tjener som substrat for bakteriefloraen i tyktarmen og kan således understøtte formering af de gode tarmbakterier.
Samtidig kan mannaner forhindre negative bakterier i at klæbe til tarmslimhinden.
Afføringens konsistens vil blive forbedret af en stabil tarmflora.

De indeholdte glucaner stimulerer produktionen af ​​immunceller og styrker direkte immunsystemet.
Glucanerne har også en positiv, varig effekt på fordøjelseskanalen.

Vores GI2-kompleks påvirker således ikke kun din kats tarmflora positivt, men også deres immunsystem som helhed

Det glykæmiske indeks i kattefoderet fra Genesis Pure Canada

Indvirkningen af ​​kulhydratholdig mad på blodsukkerniveauet
Udtrykket glykæmisk indeks (GI) blev udviklet af Jenkins et al. (1981) i relation til den menneskelige kost, men det antages, at dette princip også gælder for kattes kost. Det glykæmiske indeks beskriver indflydelsen af ​​kulhydratholdig mad på blodsukkerniveauet. Jo højere værdien er, jo højere stiger blodsukkeret.

Forskellige stivelseskilder kan have forskellige virkninger på blodsukkerniveauet; dog er det absolutte stivelsesindhold ikke faktoren. For eksempel har ris et meget højere glykæmisk indeks sammenlignet med majs.

Kulhydratkilderne, der bruges til vores Genesis Pure Canada-produkter, er karakteriseret ved et lavt til moderat glykæmisk indeks. Vi har udvalgt unikke ingredienser såsom plantain, linser og kikærter, da de har et lavt GI og er perfekt suppleret med kartofler.

Da vores opskrifter altid er baseret på en høj andel animalsk protein, er kulhydratindholdet som udgangspunkt generelt lavt. Indtagelse af fødevarer med lavt GI kan være med til at forebygge fedme.

Vores opskrifter fokuserer på en kats kost i deres naturlige miljø, så vi inkluderer kun en lille mængde kulhydrater, da dette hjælper med at holde deres GI lavt og fungerer sammen med korrekt fodringsniveau og motion for at forhindre fedme.

Cruelty free produkter

ikke testet på dyr
Udviklingen af ​​nye fødevaresorter tager kun hensyn til projekter, der er baseret på tilstrækkeligt undersøgte og anerkendte videnskabelige principper. Vi nægter strengt at udføre dyreforsøg, som ville føre til alvorlig indblanding i dyrene, eller som er forbundet med smerte eller lidelse.

Selvfølgelig "vurderer" vi regelmæssigt vores mad gennem dyr. Hunde og katte har deres egen smag, ligesom mennesker. Vi udfører såkaldte "smagstests" for at vurdere maden. Med disse tests evaluerer vi dyrets accept af foderet samt fødevarens forenelighed.

Kæledyrsejerne vurderer visuelt spiseadfærden (f.eks. hvilket foder foretrækkes? Hvilket foder spises mest?), afføringens karakteristika, pelskvaliteten, den generelle udvikling og tilstand af deres dyr. Smagstest udføres generelt af kæledyrsejere - enten i private husholdninger eller af opdrættere.

Da enhver kæledyrsejer selvfølgelig er bekymret for deres dyrs velbefindende, er det tydeligt, at disse accepttests ikke har noget til fælles med de førnævnte dyreforsøg.

Genesis Pure Canada - Naturligt holistisk hundefoder

Original opskrift fra ulvenes hjemland - omhyggeligt fremstillet i Tyskland.
Siden tidens begyndelse har hovedbestanddelen af ​​en hunds kost i ørkenen været kød og fisk. I deres naturlige miljø nød hunde også godt af en række forskellige frugter, grøntsager og urter, da dette var deres byttes kost.

Hunden hungrer ligesom sin forfader ulven efter en kødrig kost. Vores ernæringseksperter hos Genesis Pure Canada forberedte disse specielle opskrifter til din hund ved at bygge på det naturlige grundlag for vores hundevenners naturlige trang.

Genesis Pure Canada Dog blev udviklet med evolution og natur i tankerne! Vi har lavet vores opskrifter vha

  • 80 % animalsk protein (fra fersk kød og fisk),
  • 20 % frugt, grøntsager, urter og vitaminer og
  • 0 % korn.
  • Vi har holdt det enkelt og inkluderet kun de mest essentielle ingredienser af høj kvalitet, som din hund har brug for for at trives!

For Shallow Land afviger vi fra dette koncept, fordi det kun indeholder én animalsk proteinkilde (lam), som udgør 60 % af opskriften. Det betyder, at Shallow Land med sin reducerede opskrift er bedst egnet til ernæringsfølsomme hunde.

Friske, bæredygtige produkter spiller en vigtig rolle i, hvordan vores ingredienser udvælges; dette er en del af vores Genesis Pure Canada Philosophy. Vi sætter en ære i kun at vælge råvarer af højeste kvalitet, samtidig med at vi er opmærksomme på at bruge korrekte tilberedningsmetoder for at sikre, at råvarernes godhed bevares. Genesis Pure Canada hundefoder afspejler de højeste kvalitetsstandarder, du forventer for din hund, samt tilbyder de lækre smage, som disse blandinger af friske ingredienser bringer til vores opskrifter.

Genesis Pure Canada Dog bruger en unik blanding af friske kødproteinkilder for at give din hund mulighed for at drage fordel af de vitaminer og næringsstoffer, som disse kød indeholder naturligt. Sådan gøres det i naturen, og det er sådan, vi mener, at din hund skal fodres.

Hver af vores specielle formuleringer indeholder en unik blanding af kødproteiner, fordi vi føler, at dette giver de bedste ernæringsopskrifter til din hund. Ved at bruge disse kombinationer optimerer vi fordøjelighed, velsmag og næringsstofoptagelse.

Genesis Pure Canada hundefoderet med høj mængde animalsk protein

80 % animalsk protein af høj kvalitet af specielt kød
Vi inkluderer et unikt udvalg af proteinkilder, da dette giver hunden mulighed for at drage fordel af vitaminerne og næringsstofferne
at dette kød indeholder naturligt i stedet for at skulle supplere med yderligere vitaminer.

Genesis Pure Canada Dog stræber efter at give vitaminer og mineraler gennem friske,
naturlige ingredienser, da det er sådan det gøres i naturen, og det er sådan vi mener, at din hund skal fodres.

0% korn i Genesis Pure Canada hundefoderet

Fri for hvede, byg, majs, rug, hirse, havre og ris.

At fodre foder indeholdende korn til følsomme hunde kan føre til fordøjelsesproblemer, diarré og luft i maven.

Desuden kan korn være årsagen til, at flere og flere hunde lider af allergier og uønskede reaktioner på dyrefoder.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?