Hunde plys og stof

Sjovt og sødt plyslegetøj til hunde

Hos DyreVerdenen har vi altid et stort udvalg af plyslegetøj til hunde og hvalpe. Dette gælder også sjovt stoflegetøj, i form af hunde bamser mm. De fås med og uden lyd og kan sikre timevis af sjov for din hund.

Rabat 40%
Afp Varmepude Til Mikroovn
Rabat 20%
Kong Sea Shells Hummer - Ø10cm
Rabat 20%
Kong Woozles Rosa - 34cm - M
« 1

Stort udvalg af plyslegetøj til hunde

De fleste hunde ville elske en plysbamse, de er bløde, søde og ofte altid et hit. Bamsen kan bruges til at ruske med, løbe rundt og lege med, trække i, apporere eller bamsen kan puttes sammen med, sammen med din hund. Mulighederne er mange. Mange af de sjove og bløde hunde bamser i plys, er ofte med pivelyd, dette sikre endnu mere sjov for din hvalp eller voksne hund, og leget kan nogle gange fortsætte i timevis. Nogle plys bamser er dog uden lyd, og nogle er helt uden fyld, eller med reb inden i for at gøre dem mere solide.

Søde hunde bamser

Der findes utrolig mange søde hunde bamser, som er perfekte til vores små firbenene hvalpe eller voksne hunde, faktisk er hunde bamser til hunde i alle aldre og størrelser, mange af bamserne har pivelyd inden i, andre har knitre eller begge dele, fælles for dem alle er de kan være utrolig sjove blandt både hvalpe og voksne hunde.

Det bedste plys legetøj til hvalpe

Hos os finder du et stort og bredt udvalg af plys legetøj til hvalpe i alle størrelser i en god kvalitet, vær dog opmærksom på hvordan din hvalp leger med plyslegetøj eller generelt alt legetøj, så du hurtigt kan tage ødelagt legetøj fra din hvalp. Nogle hvalpe eller hunde, har tildens til at forsøge at bide pivedyret eller fyldet ud af bamser.

Blødt hvalpelegeøj

De fleste hunde med meget få tænder, eller meget små. Ville elske noget blødt hvalpelegetøj, derfor kan en plysbamse ofte være perfekt til dette formål. I kan også sammen knyttte et solidt stærkt bånd, ved at lege sammen med den nye bamse.

Stoflegetøj til hunde

Der findes mange former for blødt legetøj til hunde, nogle er lavet af plys, eller af andre former for stof, som fx. bomuld,  canvas eller andre typer af stof.

Holdbart & solidt plyslegetøj fra Kong

Kong laver robust og holdbart hundelegetøj, dette gælder også plys bamser, nogle af deres bamser er med reb inden i, for at sikre en mere holdbar bamse, ofte uden fyld eller med meget lidt. Vær dog opmærksom på at selv om de er holdbare, kan nogle hunde stadig formå at ødelægge dem.

Hunde plysbamser uden fyld

Har din hund tildens til at bide alt fyldet ud af dens bamser, kan de såkalte "døde dyr" ofte være en god ide, disse er nemlig helt uden fyld, og kan stadig sikre massere af sjov. Blandt andet ved hjælp af trækleg.

Sjove tøjdyr til hunde

Du finder massevis af sjove tøjdyr til hunde hos os fra mange forskellige populære kvalitets mærker som fx. Kong, Trixie, Nobby, PartyPets og mange flere gode mærker med og uden pivelyd inden i. Tøjdyr er normalt altid utrolig populære hos de fleste hunde.

Bamser til hunde

Er du på udskig efter en bamse til hunde, så er du kommet det helt rigtige sted. Du finder et stort og bredt udvalg indenfor hundebamser fra nogle af de mest populære mærker i et hav af forskellige former, størrelser og farver.

Hundebamser til store hunde

Der findes massere bamser til store hunde hos os, nogle større hunde har brug for lidt mere holdbare tøjdyr og der kan mærker som Kong eller lign. være perfekt, især dem med indvendig reb til at holde sammen på tøjdyret.

Hundebamse uden pivelyd

Der findes i blandt vores sortiment også hundebamser som er uden pivelyd, der findes også bamser hvor lyden kan tændes og slukkes, samt tøjdyr hvor det kun er hunden der kan høre lyden, så alle hunde har muligheden for at hygge sig med et tøjdyr.

Hold altid opsyn med din hund under leg.

Nogle hunde ødelægger hurtigt legetøj, især blødt plys. Kend derfor din hund og reager vis den ødelægger en bamse, ved at fjerne denne.

Køb bamser til hunde online

Du kan altid simpelt og nemt købe dim hunds nye bamser eller tøjdyr til hunde online på vores webshop, du kan købe det til nærmeste GLS pakkeshop, som hjemmelevering med GLS, til din arbejdsplads med gls eller vælge lokal udbringning, hvis du bor i nærheden af vores fysiske butik. Alt dette for at sikre dig de mest egnene valg, når du skal købe din hunds nye bamser online. Vi har som altid levering indenfor få hverdage med GLS og du kan altid købe legetøj eller tilbehør til din hund  i samme omgang.

Køb bamser til hunde i vores fysiske butik

Du kan altid finde hele vores store udvalg af kvalitets tøjdyr til hunde i vores fysiske butik i Herfølge, nær Køge. Du finder vores åbningstider i bunden af denne side, samt vores adresse mm. Vi er selvfølgelig altid klar på at vejlede dig i valget af hundelegetøj, så du får det bedst egnede.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?