Hvalpeudstyr

Hos DyreVerdenen finder du et bredt udvalg af hvalpeudstyr, som kan hjælp dit nye famillie medlem til en god start på livet. Du finder de vigtigste udstyr til hvalpe her på siden som hvalpesenge, hvalpeseler, hvalpeliner, foderskåle, vadnskåle, hvalpefoder og meget mere. Alt vores hvalpetilbehør er lavet for hvalpes bedste.

« 1

Stort udvalg af hvalpeudstyr

Det er ikke løgn når vi siger elsker kæledyr og dette gælder også dejlige hvalpe, de er små og uskyldige og har behov for en god opvækst, ved hjælp af en forstående ny familie samt det rigtige hvalpefoder og hvalpe udstyr. Noget af det vigtigste at have klar til hvalpen kommer hjem er blandt andet. Hvalpefoder, en hvalpeseng, hvalpehampoo, en hvalpesele, en hvalpeline, et hvalpehalsbånd, hvalpelegetøj , loppe & flåtmidler, et lovpligtigt hundetegn, hundeposer, hvalpeskåle mm.

Det bedste hvalpelegetøj

Der findes så meget forskellige legetøj til hvalpe, at du kan kigge resten af dit liv efter det, derfor har vi samlet en masse forskelligt hvalpelegetøj fra nogle af de førende og bedste producenter af legetøj og tilbehør til hvalpe, på din måde kan du se og købe et solidt udvalg af hvalpelegetøj, som aktivitetsbolde, pivedyr, bolde, bamser og meget mere. Din hund har behov for legetøj, da den lærer gennem leg, og mange hvalpe ville være helt vilde med legetøj med lyd, da det gør legen vildere og mere sjov for dit nye familie medlem. Og ved at aktivere din hvalp grundigt, sikre du den både bliver mentalt og fysisk træt, dette sikre at du forhåbenlig undgå din hvalp begynder at bide i møbler osv. Du skal på samme tid sikre at din hund har rigeligt at bide i mens den skifter tænder, da tænderne kløer utrolig meget.

Hvalpefoder til alle størrelser hvalpe

Det er meget vigtigt du køber hvalpefoder og ikke foder til voksne hunde, da hvalpe har helt andre næringsbehov, samt det skal hjælpe din hvalp lige fra starten til at hvalpens krop udvikles til en sund og rask krop, samtidig med din hvalå stadig er igang med at opbygge et ordenligt og stærkt immunforsvar. Derfor er det vigtigt med noget ordenligt hvalpemad til at sikre dette du kan dog vælge imellem vådfoder eller tørfoder til hvalpen, hvalpels næringsbehov og fordøjelsesevner er nemlig ikke fuldt ud udviklede og din hvalp muligvis ikke har alle sine tænder i nu og kommer til at skifte igen snart. Vores udvalg af Arion hvalpefoder er specielt udviklet til at sikre en sund og rask hundehvalp, som kan vokse på den rigtige måde. Du skal på samme tid huske at du først skal skifte over til voksen foder når din hvalp er 100% færdig udviklet, dette kan svinge meget fra race til race og fra de forskellige størrelser, din dyrlæge ville ofte kunne hjælpe dig med at fortælle dette og holde øje. Men som udgangspunkt er de små hunde færdig udviklet omkring 9-12 måneder, mellemhunde omkring 12-18 måneder og de helt store har ofte behov for hvalpefoder til de er omkring 2 år. Ved at købe dit hvalpefoder online hos os, kan du få det leveret direkte til din dør eller blot hente det i vores hyggelige fysiske butik.

Lækre og sunde hvalpegodbidder

Vores udvalg af lækre og smagsfulde hvalpegodbidder er mange og ofte specielt udviklet til hvalpe, eller generelt mere skånsomme mod din hunds mave, de er ofte dejlig bløde, så din hvalp ordenligt kan tygge dem. Du kan finde hvalpegodbidder fra mange forskellige kendte mærker og et udvalg af mange lækre smage som fx- and, kylling, lam, okse og mange andre lækre smage din hvalp helt sikkert ville kunne elske, måske du finder din hvalps næste favorit hvalpesnack. Du skal bare huske på at for mange hvalpe snacks kan ende med dårlig mave, eller at din hvalp ikke spiser sin mad.

Hvalpe hygiejne

 
En hvalp er ofte langt fra renlig når du modtager den hjem, derfor bør du begynde på renligheds træningen med det samme, det kan tage tid, men er for alles bedste. Du bør som minimum starte ud med at tage din hund ud i haven eller lign. vær eneste time samt når din har sovet, spist eller leget, dette sikre du skulle sikre den får tisset eller pruttet det kan skal, senere hen bør du kunne trække tiden længere ud og vis din hvalp har stor tildens til at besørge indendørs, kan du forsøge med en avis, der langsomt trækkes ud till havedøren og udendørs over tid, samt tage den ud vær eneste gang den skal til at besørge indendørs. Til at kunne vaske din hvalp som ofte kan blive beskidt og snavset har du behov for en rigtige hvalpeshampoo til at sikre den kan vaskes skånsomt og hvalpe venligt. Har du en langhårede hvalp, kan det være en rigtig gode ide også at bruge en hunde balsam, her er der dog ingen specielle til hvalpe. Vis hvalpen kommer ind fra en regnfuld og våd tur i haven, kan du med fordel begynde at lære den at få tørret poter og krop, dette sikre din hund finder sig i dette når den bliver voksen og lære at få tørt dem.
 

Hvalpetræning

En hvalp har behov for træning, så den kan lære de mest basale kommandoer, dette sikre du kan kontrollere din hvalp og senere hen den måske store vokse hund. Ved at træne din hvalp fra starten af sikre du den husker det langt bedre, du bør dog huske på din hvalp ikke kan koncentrere sig særlig længe, derfor bør du kun træne meget små perioder på måske max 5 minutter af gangen, og gør hvalpen det rigtigt og du har rost og belønnet den, bør du stoppe og forsøge igen efter en pause, på den måde kan din hvalp bedre lære at den gjorde det rigtigt. Du bør også overveje at starte på et direkte hvalpehold med andre hvalpe, på den måde bliver din hvalp både trænet og socialiceret. Du kan også med fordel have dens ynglings godbidder kun til træningen og få dig en ordenlig godbidstaske.

Transportkasser til hvalpe

Når du skal hente din nye hvalp, skal til dyrlægen eller generelt transportere den i bil eller med det offentlige kan du med fordel oveveje at anskaffe dig en transportkasse. Du skal vælge en der er rummelig nok til at der kan ligge et tæppe eller lign. og samtidig så din hvalp kan ligge der inde i en naturlig stilling og vende sig, du kan med fordel købe en med god ventilation.

Hvalpeskåle

Du bør som minimum have en foder- og en vandskål til din hvalp, den bør som mimimum altid have frisk vand og foderet skal du vurdere om din hvalp selv kan spise hvad den har behov for eller om du skal potions anrette dens mad over nogle gange om dagen. Vi ville anbefale at købe en hvalpeskål med skridsikker bund, så den ikke finder ud af det er sjovt at skubbe skålen rundt i hele huset, du kan med fordel købe et skålunderlag til under skålene, som sikre mindre rengøring. Vi ville samtidig anbefale at få en rengørings venlig hvalpeskål som stål, keramik elller plastik, da de nemt kan rengøres. Har du et helt kuld af hvalpe, kan du med fordel købe en direkte skål til hvalpekuld, dette sikre de kan stå hele vejen rundt om en stor skål og alle få mad.

Hvalpehalsbånd

Et hvalpehalsbånd sikre både at din hvalp lære at bruge halsbånd men samtidg at den kan have det lovpligtige hundetegn på sig. En god ide når du skal købe det første halsbånd til din hvalp er at købe et billigt et i nylon, din hvalp vokser nemlig over den næste lange periode og skal derfor have mange forskellige størrelser over den næste tid, halsbånd kan nemlig ofte kun give sig 5-10 cm. Du kan når hvalpen er voksen købe det helt perfekte og rigtige halsbånd.

Hvalpesele

Det kan være en rigtig god ide at anskaffe sig en hvalpesele til den nye, på den måde kan hvalpen sikkert og skånsomt lære at gå pænt i snor. Du skåner nemlig hvalpens nakke og rygsøjle, når den trækker i snoren.

Hvalpesenge

Vi har et bredt udvalg af mange forskellige lækre bløde og komfortable hvalpesenge, hvalpekurve, hvalpepuder og hvalpetæpper, de skal sikre din hund kan ligge trygt og sikkert, i noget blødt og lunt, du kan med fordel vælge en seng din hvalp har mulighed for at vokse i, da du ellers kan ende med at skulle skifte meget ofte. Vi har hvalpesenge i mange forskellige designs, farver og størrelser.

Loppemidler & flåtmidler til hvalpe

Du bør huske at overveje at give din hvalp en eller anden form for loppemiddel & flåtmiddel til at beskytte din hvalp mod det forskellige utøj, din hvalp kan nemlig ende med at blive meget syg af et flåtbid.

Lovpligtige hundetegn til hvalpe

Det er vigtigt at du anskaffer dig det lovpligtige hundetegn til din hvalp med det samme, du kan nemlig få en bøde for hunden ikke har det på sig, og du sikre din hvalp kan komme hjem igen, vis den løber væk og bliver fundet af andre. Ifølge hundeloven skal der som minimum stå ejerens navn og adresse på hundetegnet, vi ville dog anbefale at få skrevet minimum et telefonnummer på hundetegnet, så folk hurtigt kan ringe efter dig i tilfælde af de finder din hvalp. Ved at købe dit hundetegn hos os, er alt inkl. i prisen. Når du finder det rigtige tegn er det nemlig med gravering og en ring til fastgørelse til halsbåndet, du kan med fordel have et ekstra liggende der hjemme eller have et på hvalpeselen. Nogle af vores hundetegn fra Red Dingo er også inkl. levering og evigheds garanti på at graveringen er læslig.

Få dit hvalpeudstyr leveret lige til din dør

Vis du ikke køber det direkte i vores fyiske butik, kan du købe det her på vores webshop og få det leveret direkte til nærmeste GLS pakkeshop, til din arbejdsplads eller direkte hjem til dig, hurtigt og enkelt.
 
0

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?