Hundefoder med lam

Hos Dyreverdenen finder du et bredt udvalg indenfor hundefoder med lam. Du finder foder fra populære kvalitets mærker som fx. Arion, Carnilove, Chicopee, Genesis, Eukanuba, Lily´s Kitchen, Taste of the wild og mange flere.

Stort udvalg indenfor hundefoder med lam

Her hos Dyreverdenen finder du et stort og bredt udvalg indenfor hundefoder med lammekød, et super alternativ til fx. kylling. Lam er samtidig mere skånsom over for maven. Hos os finder du foder til hunde med lammekød fra mange forskellige gode kvalitets mærker som Fx. Arion.

Er lam godt til hunde?

Ja, rigtig mange kunde ville fungere rigtig godt på lam, især hvis de måske er kræsne over for kylling, ikke kan tåle kylling og så er det almindelig kendt, at hundefoder med lam er skånsomt for maven, vi kan især anbefale et hundefoder der indeholder lam & ris, for den bedste cocktail.

Er hundefoder med lam skånsomt for hundens mave?

Ja, hundefoder med lam er skånsomt for maven, vi kan især anbefale et hundefoder der indeholder lam & ris, for den bedste cocktail.

Hundefoder til hunde med maveproblemer

Der kan vi anbefale et hundefoder med lam & ris, da begge disse ingredienser er skånsomme for hundens mave.

Tørfoder til hunde med lam

Er du på udkig efter et godt tørfoder til hunde med lam, så har du kommet til det helt rigtige sted, vi har et stort udvalg fra populære mærker som fx. Arion.

Vådfoder til hunde med lam

Er du på udkig efter et godt vådfoder til hunde med lam, så har du kommet til det helt rigtige sted, vi har et stort udvalg fra populære mærker.

Hundefoder med lam

Hundefoder med lam er et godt alternativ til fx. kylling og samtidig er lam mere skånsom overfor maven, det er et rigtig godt valg til mange hunde, blandt andet for mange allergi hunde som har allergi overfor fx. kylling.

Arion hundefoder med lam

Arion med lam er et højkvalitets foder der findes til hunde i alle aldre og størrelser. Arion hundefoderet med lam som fx. 35% tørvejet lam. (Adult medium) har blandt andet:

Præbiotisk effekt
Indeholder de naturlige, fermenterbare fibre FOS og MOS for at skabe en afbalanceret tarmflora og en optimal fordøjelse.

Vitalitet
Rig på velsmagende, animalsk protein af høj kvalitet og en afbalanceret mængde vitaminer og sporstoffer til at understøtte organfunktioner og optimal fordøjelse gennem hele livet.

Fordøjelsestolerance
Omhyggeligt udvalgte, glutenfri ingredienser og animalsk protein af høj kvalitet, beriget med fibre for at opnå en optimal fordøjelse og perfekt afføringskonsistens.

Carnilove hundefoder med lam

Carnilove er et godt hundefoder der findes i forskellige varianter med lami form af tørfoder og vådfoder til hunde med lam, sammen med andre proteinkileder som fx. vildsvin.

Eukanuba hundefoder med lam

Eukanuba er et hundefoder som rigtig mange hunde elsker at spise, foderet findes i flere forskellige varianter inkl. flere med lam og er yderst populære blandt de fleste hunde som ofte ikke ville spise et hundefoder.

Chicopee hundefoder med lam

Chicopee findes med lam som både vådfoder og tørfoder i forskellige serier indenfor dette fodermærke som kan sikre noget for vær en smag og hund, lavet i høj kvalitet i Tyskland.

Genesis hundefoder med lam

Genesis er et højkvalitets hundefoder med blandt andet lam, sammen med en anden proteinkilde i de forskellige varianter, et super foder.

Lily´s Kitchen hundefoder med lam

Lily´s Kitchen er et kvalitets hundefoder fra England i højeste kvalitet lavet med ordenligt kød som lam, naturlige ingredienser og har opskrifter uden kort, tilsat sukker og lign. Et komplet og afbalanceret foder til hunde som også har flere gode varianter med lam.

Køb hundefoder med lam online

Du kan altid simpelt og nemt købe dit hundefoder med lam eller hundemad med lam online på vores webshop, du kan købe det til nærmeste GLS pakkeshop, som hjemmelevering med GLS, til din arbejdsplads med gls eller vælge lokal udbringning, hvis du bor i nærheden af vores fysiske butik. Alt dette for at sikre dig de mest egnene valg, når du skal købe dit hundefoder med lam online. Vi har som altid levering indenfor få hverdage med GLS og du kan altid købe snacks eller tilbehør til din hund i samme omgang.

Køb hundefoder med lam i vores fysiske butik

Du kan altid finde hele vores store udvalg af kvalitets hundefoder med lam i vores fysiske butik i Herfølge, nær Køge. Du finder vores åbningstider i bunden af denne side, samt vores adresse mm. Vi er selvfølgelig altid klar på at vejlede dig i valget af hundefoder, så du får det bedst egnede.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?