GnaverFoder

Hos DyreVerdenen finder du altid et bredt udvalg af kaninfoder og gnaverfoder til alle størrelser og typer af gnavere. Det er nemlig vigtigt at sikre at lige præcis din kanin, eller gnaver får den rigtige ernæring og vitaminer, som de har behov for.

« 1

Stort udvalg af kaninfoder og gnaverfoder

Hos DyreVerdenen finder du altid et stort udvalg af kaninfoder og gnaverfoder, i forskellige mærker og varianter fra populære mærker som Versele-Laga, Mr. Johnson´s, Vitakraft, Vadigran , Burgess,  JR Farm, Beaphar, Science Selective og flere. Og der ville altid været et kaninfoder eller gnaverfoder til lige præcis din kanin eller gnaver. Det er nemlig utrolig vigtigt at dit kæledyr får den rigtige ernæring, tilpasset dens størrelse eller alder.

Hvordan vælger jeg det rigtige kaninfoder?

Det kan som med alt andet være en jungle, at finde det helt rigtige kaninfoder, derfor kan vi anbefale at starte ud med at, tænke over hvad skal din kanin have?. Er det en unge, er den ung, er den moden, er den gammel?. Dette skal du gøre for at sikre at din kanin får den helt rigtige ernæring igennem sit foder, det en gammel kanin har behov for noget helt andet end unge kaniner. Vi ville samtidig altid anbefale de såkante pellets (piller). og ikke mix. Du skal dog huske på at kaninen er født med et meget følsomt fordøjelsessystem, og derfor ville det være en god ide at du ikke skifter din kanins foder alt for ofte. På samme tid er ingen kaniner ens, derfor skal mængden og hvad den evt. har behov for være forskelligt. Det er dog meget vigtigt, at du husker på at omkring 80% af en kanins daglige kost til bestå, det er bedst at enten give den fri adgang til tørt og rent hø, eller sikre sig at den kan nippe af det igennem hele dagen.

Det bedste kaninfoder

Dette er lidt af en smags sag, og alt efter hvad din kanin har behov for, eller hvad kan rent faktisk ville spise, da en kanin sagtens kan være kræsen. Det kan derfor ende med du må prøve dig frem. Der findens nemlig mange mærker, som vi ville kunne stå inde for og kalde de "bedste". Dette er blandt andet Burgess, Science Selective, Mr. Johnsons, Versele-laga samt Beaphar kanin foder. Der er også nogle der ville sværge til det ene frem for det anden foder til sine kaniner.

Hvad spiser en junior kanin?

En junior kanin og generelt unge kaniner har behov for nogle andre nærringsstoffer end voksne kaniner, derfor ville vi altid anbefale junior kaninfoder, vi ville især anbefale Burgess eller Science Selective.

Hvordan vælger jeg det rigtige marsvinefoder?

Vigtigst af alt skal du sikre dig at foderet indeholder massere af C-vitamin, da marsvin i sig selv ikke kan danne C-vitamin af sig selv, derfor skal dette tilføres igennem dens foder. De kan faktisk gå hen og blive utrolig syge, uden C-vitamin. Det optimale marsvine foder skal samtidig hjælpe med at opretholde en god tarmflora og en optimal fordøjelse hos marsvinet. Det er samtidig vigtigt at sikre at dit marsvin har adgang til ubegrænset mængder af frisk og rent hø hele dagen. Da største delen af dens daglige kost er hø. Sidst men ikke mindst skal foderet sikre at dit marsvin modtager dens vigtige vitaminer og mineraler. Du kan på samme tid supplere dit marsvins daglige kost, med noget lækkert snack, som blandt andet marsvine snacks, frisk frugt eller grøntsager.

Det bedste marsvinefoder

Vigtigt af alt, skal du sikre at du har styr på de vigtigste punkter som er beskrevet oven over. Efter det kan vi anbefale at købe pellets (piller), da marsvinet dermed ikke kan sortere, nogle ting fra og kun spise hvad den har lyst til, dette kan ende med at marsvinet mangler nogle mineraler eller vitaminer. Men vi ville altid anbefale at kigge efter Burgess, Science Selective, Mr. Johnsons, Versele-Laga eller Beaphar, da disse kvalitets mærker indenfor marsvinefoder sikre dit marsvin alt den har behov for.

Hvordan vælger jeg det rigtige hamsterfoder?

Det er vigtigt at huske på at hamstere både dværghamstere og guldhamstere, er alt ædende, en af de vigtigste ernærings mæssige behov i foderet er nemlig animalsk protein. Vi ville altid anbefale piller, da hamstere på den måde ikke kan sortere i dens mad, og droppe nogle smage, og på den måde ende med at miste vigtige vitaminer og mineraler. Det kan på samme tid være svært at bedømme, da hamstere kan finde på at gemme dens foder i kindposerne, da de ofte gemmer noget til senere der. Du kan med fordel supplere dens daglige kost med lækre snacks som fx. jordnødder, tørrede snacks, eller en klassisk favorit små stykker stegt kød, eller tørrede melorme. Ellers kan der findes et godt udvalg inde under gnavergodbidder, her på siden.

Det bedste hamsterfoder

Vi kan altid anbefale at fodre med enten Burgess, Mr.Johnsons eller Versele-laga, da disse fodere indeholder alt hvad din hamster har behov for, andet en snacks mm. En god ide hvad angår hamstere, er et skifte foder hos dem en gang i mellem, da de på den måde får forskellige protein kilder. Altomin er samtidig godt som slankende mad og som tilskud til deres faste hvad.

Hvordan vælger jeg det rigtige chinchillafoder?

Chinchillaen er fra naturens side tilpasset et meget anderledes miljø, end mange andre typer af gnavere, har de behov for en grov, næringsfattig og tør kost. Dens tarmsystem på samme tid noget anderledes, da de ikke tåler væskeholdig, fedtholdig eller proteinrig foder. Bemærk at du derfor aldrig må give din chinchilla andet end rigtigt chinchillafoder og ikke gnaverblandinger, da de i værste fald kan dø af dette. Du skal på samme tid sikre dig at din chinchilla har rigeligt med tørt og rent hø, da en meget stor del af dens daglige kost, skal bestå af dette.

Hvordan vælger jeg det rigtige musefoder?

En mus er en altædende ganver, derfor bør du altid købe et musefoder som er specielt udviklet til lige præcis mus. Du bør dog være opmærksom på at en mus meget ofte ville sortere i dens foder, derfor ville vi anbefale at købe pillefoder, for at undgå dette, da du dermed undgår din mus ikke modtager alle de vigtige vitaminer og mineraler den har behov for. Du kan med fordel supplere dens daglige kost med frisk frugt og grønt vær dag. Bemærk at en mus har et meget højt stofskifte, og derfor har behov for at spise meget i forhold til dens lille størrelse. Et sundt og godt musefoder kan være med til at sikre et langt og sundt liv.

Hvordan vælger jeg det rigtige rottefoder?

En rotte er en altædende gnaver, derfor har den lige som mus behov for både grønt og kød. Der findes mange forskellige meninger af hvad et rottefoder skal indeholder, men som hovede regel skal din rotte have en bestemt % animalsk protein afhængig af dens stadie. En drægtig/diegivende rotte skal have 15% animalsk protein i dens daglige foder, en rotte i vækst har behov for 10% og en rotte som ikke er i vækst eller er drægtig/diegivende har behov for 5%. Og de har behov for omkring 5-6% fedt. Omkring 80% af rottens daglige kost bør være dens rottefoder de sidste 20% bør være grøntsager eller frugt.

Burgess foder

Fordelen ved at bruge burgess kanin- eller gnaverfoder som er lavet præcis til dit kæledyr er blandt andet det altid er piller, dermed undgår du selektiv spisning, så din kanin eller gnaver optar alt det nærrende. Burgess er samtidig forstærket med vitaminer, mineraler og naturlige antioxidanter. Og sidst men ikke mindst præcis tilpasset til lige præcis dit kæledyr.

Burgess kaninfoder

Burgess kaninfoder er specielt udviklet til at sikre at din kanin modtager alt den skal have, bortset fra dens hø, hvilket er omkring 70% af kaninens daglige kost. Burgess foderet til kaniner indeholder et høj antal af naturlige fibre, forhindre selektiv spisning, ved at være en pille foder. indeholder probiotika for en bedre fordøjelse, forstærket med vitaminer og mineraler, naturlige antioxidanter og en god smag samt duft.

Science Selective

Supreme Science Selective er et kvalitets kanin- og gnaverfoder som findes til forskellige dyr som kaniner, marsvin, chinchillaer, mus og rotter. Foderet er produceret i Engmand og Supreme har over 20 års erfaring i production af foder til smådyr. Du finder hos Science Selective blandt andet kaninfoder til unge kaniner, til voksne kaniner, til indendørs kaniner og til ældre kaniner, nøje produceret efter kaninens behov, marsvinefoderet fra Science Selective er tilsat en god mængde C-vitamin. Sidst men ikke mindst kan du få foder til kaniner og marsvin fra Science Selective som er kornfrit.

Burgess hamsterfoder

Det lækre hamsterfoder fra Burgess er fyldt med gode ingredienser som ligner deres naturlige kost, det er et afbalanceret hamsterfoder, uden kunstige farvestoffer, smagsstoffer eller konserveringsmidler.

Beaphar foder

Beaphar marsvnefoder og kaninfoder smager og dufter ikke bare godt, det indeholder også op til 65% timothy hø.

Find de mest populære mærker hos DyreVerdenen

Vi forhandler nogle af de mest populære mærker af kaninfoder, og gnaverfoder. Som blandt andet Burgess, Supreme Scisnce Selective, Mr. Johnsons, Versele-laga, Beaphar, Vitakraft, JR Farm mm.

Køb kaninfoder og gnaverfoder online

Du kan købe dit foder online i vores webshop, døgnet rundt hele året. Og bruge lige så lang tid, som lige præcis du har behov for. Vi kan tilbyde gode priser, hurtig levering med GLS (1-3 hverdage). Og levering direkte til din hovededør, arbejdsplads, nærmeste GLS pakkeshop eller afhente det i vores butik i Herfølge.

Køb dit kanin- eller gnaverfoder direkte i vores fysiske butik

Du kan også vælge at købe dit foder direkte i vores hyggelige fysiske butik i Herfølge. Vi er beliggende på Vordingborgvej 108, 4681 Herfølge, nær Køge.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?