Hamsterfoder

Her hos Dyrevedenen finder du et stort og bredt udvalg indenfor hamsterfoder til både guldhamstere & dværghamstere. Det skal sikre dig et ordenligt udvalg indenfor hamster mad til overkommelige priser.

Stort udvalg i hamsterfoder

Her hos Dyrevedenen finder du et stort og bredt udvalg indenfor hamsterfoder til både guldhamstere & dværghamstere. Det skal sikre dig et ordenligt udvalg indenfor hamster mad, alt dette skal sikre dig nem adgang til ordenligt mad til din hamster.

Mad til hamstere

Hamstere har brug for en daglig potion af deres grundfoder i form af pillefoder eller en foderblanding, vi anbefaler dog pillefoder så din hamster ikke kan sortere i dens mad. Foderet bør samtidig have en høj andel af protein og helst animalsk protein. Supplere evt. op med ekstra animalsk protein i form af et tilskud tørrede eller levende melorme, kattetør- eller kattevådfoder, fjordrejer eller voksmøllarver. Vi anbefaler også altid at have et pr. piller Altormin i hamsterburet for proteinen og til at slide tænderne.

Det bedste dværghamster foder

Der er rigtig mange gode foderet til dværghamstere vi kan anbefale følgende dværghamster fodere:

Det bedste guldhamster foder

Der er rigtig mange gode foderet til guldhamstere vi kan anbefale følgende guldhamster fodere:

Hvilket hamsterfoder skal jeg vælge?

Vi ville anbefale at kigge på fx. Bunny Nature hamsterfoderet som er i høj kvalitet, der findes dog mange andre gode fodemærker vi kan anbefale som er skrevet på denne her side.

Bunny Nature hamsterfoder

Hamster foderet fra Bunny Nature er i høj kvalitet og lavet præcis efter hvad en hamster har behov for, det er anbefalet af dyrlæger og produceret i Tyskland.

Køb hamsterfoder online

Du kan nemt og enkelt købe din hamster mad lige her hos Dyreverdenen vi levere hurtigt på 1-3 hverdage med GLS til den nærmeste pakkeshop, din bopæl eller din arbejdsplads. Du kan nemt og stille og roligt i dit eget tempe kigge alt vores foder til marsvin igennem.

Køb hamsterfoder i vores fysiske butik

Du er også velkommen i vors fysiske butik efter din søgen efter det bedste hamster mad, vi er også her klar på at rådgive dig i valget af det mest egnede foder til dit hamster.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?