Stort udvalg i:

Katte loppe- & Flåtmidler

Hos DyreVerdenen finder du altid et bredt udvalg af forskellige loppe- flåt- og tægemidler til katte. Vi har naturlige midler mod utøjerne, loppeshampoo, V-mærkede godkendte produkter som Frontline, Bayvantic, Program Vet, Capstar midler mod utøjet.

Køb flåt- loppe- eller tægemidler online

Vi forhandler flere populære mærker af midler mod flåter, lopper og tæger, som blandt andet det naturlige Anibio, Frontline, Bayvantic, Program Vet, Capstar, Kw, B&B samt diverse loppe kamme, flåtange osv. Derfor går du aldrig galt i byen når du søger efter de populære produkter hos os, da vi altid forsøger at have dem på lager.

Hvornår må jeg give katten flåt- og loppemiddel?

En killing må begynde at få loppe- og flåtmidler fra den fjernes fra moderen når den er 12 uger. Allerade der kan den begynde at blive udsat for angreb fra flåtter, tæger og lopper. Vi anbefaler derfor altid at begynde at give din kat en form for beskyttelse allerade der, har din killing allerade lopper når du modtager, eller får det senere hen, er det vigtigt at give den et bad med en loppeshampoo, bruge Kw krybvæk og rengøre dens omgivelser meget nøje. Du kan med fordel dræbe lopperne i hjemmet med at sprøjte Kw desinficering på. Du bør også give den noget mod flåterne, da killingen ikke er færdig udviklet kan det give slemme helbreds problemer, vis den ikke er beskyttet. Vi anbefaler altid at forsøge med det naturlige Anibio, da det ingen gift indeholder for katten. Det er lavet på 100% naturlige produkter, som flåter og lopper ikke kan lide, derfor behøver de heller ikke at bide for at holde sig væk.  Til kattehalsbåndet har vi de populære Anibio Tic Clips, Anibio Tic Spray, som kan sprøjtes på katten, Anibio Melaflon som dryppes i nakken på katten. Ellers vis du ønsker at bruge de V-mærkede gifttige produkter forhandler vi Frontline pipetter til katte, Frontline Vet spray samt Bayvantic til katte.

Naturlige loppe- og flåtmidler til katte

De populære 100% naturlige og ugiftige produkter fra Anibio indeholder ingen gift eller kemikalier, de er lavet på helt naturlige ingredienser som skal skræmme utøjet væk fra katten. Anibio Tic Clip skal hænge i kattens halsbånd og er ladet med bioenergi, som skaber et magnetfelt rundt om kattens krop, dette gør det svært for flåter og lopper at spotte katten. De holdersamtidig i 2 år og er helt lugtfrie. Anibio Tic Spray kan bruges til at spaye på katten, for at holde lopperne og flåterne væk og er skånsom for katten. Anibio Melaflon dryppes blot i kattens nakke, halerod og på maven af katten, på den måde er den mest muligt sikret.

Frontline til katte

De populære pipetter og spray fra frontline er videnskabeligt testet og dokumenteret til at bekæmpe og forebygge lopper, flåter og tæger. Du skal blot sprøjte pipetten ud i kattens nakke og undgå at nusse den i katten til dette er tørt. Derefter holder den i en længere tid. Vis din kat der i mod ikke er glad for at få sprøjtet en pipette i nakken, kan du med fordel købe en Frontline Vet spray, som sprøjtes skåntsomt ud over katten. På den måde er katten stadig sikret mod utøjet.

Hvordan bruger du frontline på katte

Alle katte kan bruge de populære pipetter fra Frontline mod lopperne og flåterne, du skal blot sprede pelsen i kattens nakke og sprøjte hele indeholdet af en pipette ud i kattens nakke, der foregår hurtigt og nemt. Du skal derefter lade det tørre inden du nusser katten i nakken igen. Frontline Vet Spray bruges ved at læse hvor mange pumpeslag din kat skal have ud fra vægten, derefter skal du blot spøjte det jævnt ud over hele katten, husk at katten ikke skal i bad i de efterfølgende 48 timer før og efter behandlinger, da dette ødelægger behandlingens effekt.

Piller til katte mod lopper og flåter

Vis din kat nemt kan spise en pille, kan du bruge pillerne fra Capstar eller Program Vet, som hurtigt kan gives til katten som en godbid eller med noget lækkert leverpostej eller lign omkring. På den måde kan din kat blive beskyttet lige så godt mod lopper, flåter og andet utøj som ved brug af Frontline og Bayvantic. De fungere forebyggende 

Forebyggelse af loppeangreb på katte

Det kan være en god ide at forsøge at forebygge loppeangreb i stedet for blot at behandle dem vis uheldet er ude. Det kan i værste fald ende med din kat bliver utrolig syg af lopperne. Derfor anbefaler vi altid at forebygge og gerne ofte, vi ville anbefale at gøre dette en gang om måneden, for en sikkerheds skyld, så din kat ikke bliver udsat for de skadelige lopper, det kan hurtigt forebygges men det tar meget længere tid for at komme af med dem, når først de er inden for døren.

Forebyggelse af loppeangreb i kattens omgivelser

Du kan med fordel hjælpe med at forebygge dannelse af loppeæg i kattens omgivelser, du skal simpel hen blot foretage en meget grundig og systematisk rengøring af hele din kats omgivelser, ved at støvsuge ot afvaske alt, dette gælder især kattes hule, tæpper, senge, transportkasser, kradsetræer, sofaen og alt der kan have æg. Faktisk for at gør det bedst kan det være hele hjemmet, man burde gennemgå. Det vigtigste er alle de steder katten kan finde på at opholde sig, og ikke undlade noget, på den måde sikre du dig bedst muligt mod loppeæg og fremtidige loppeangreb mod in kat. Du kan med fordel bruge en damprenser til sofa og sengen, puder og andre genstande der kan og tåler at komme i opvaskemaskine bør kogevaskes, ellers kan man fryse genstandende ned i 48 timer for at dræbe alt utøj. Hele denne process bør gøres lige så ofte det kræves til du er kommet af med alle æg og lopper. Du bør samtidig huske at smide støvsuge pose og alt ander du har brugt til rengøringen ud efter brug, da de sagtens kan overleve i posen. I slemme tilfælde kan det tage op til et halvt år at bekæmpe lopperne. Derfor forebyg forebyg og forebyg.

Hvilket produkt mod utøj skal jeg vælge til min kat?

Valget er faktisk helt dit omkring hvilket produkt du ønsker at anvende, du ved bedst hvad din killing eller kat bedst bryder sig om, at få drypept noget i nakken, spise en pille, blive sprayet eller hvad der er bedst for lige netop den. Vi ville dog altid til hver en tid anbefale det naturlige produkt Anibio da dette er giftfrit, det betyder dog ikke du ikke kan bruge de andre. Er du helt i tvivl kontakt os og lad os sammen finde det rigtige produkt til din kat, efter dens behov.

OBS. Vigtig infomation omkring utøjs midlerne

Lopper- tæge- og flåtmidler kan ikke tages retur, eller byttes efter køb. Også selv om du aldrig har åbnet æsken. Dette er en lov fra Lægemiddelstyrelsen der betyder at alt loppemiddel, der bliver sendt retur til os, skal destrueres på forsvarlig vis. Dette er derfor et lovkrav og ikke noget vi selv har valgt. Du kan få mere info på www.lagemiddelstyrelsen.dk

Køb katte loppe- og flåtmidler online

Enten kan du købe det i vores fyiske butik i Herfølge, ellers kan du hurtigt og nemt købe det her på vores webshop. Vi tilbyder hurtig levering indenfor få hverdage, levering til nærmeste GLS pakeshop, levering til din arbejdsplads eller du kan få det leveret hjem til dig.

Vis du har brug for hjælp

Vis du ønsker hjælp omkring valg af det bedste produkt til din kat, har spørgsmål eller ønsker råd og vejledning omkring forebyggelse eller andet, skal du ikke tøve med at kontakte os på telefon, mail eller på vores chat her på siden.Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?