Burgess

Burgess foder til kaniner, marsvin, chinchilaer, hamstere, ørkenrotter, mus og fritter er en af de førende britiske producenter af kvalitets foder, med stor passion, engagement , eksperise samt deres forstårelse for den rigtige ernæring, igennem mange generationer i virksomheden. Burgess er produceret i England og langt de fleste ingredienser som er i foderet er produceret på Burgess egne gårde for at sikre et højt kvalitets niveau. 

Burgess Excel foder til kaniner og gnavere

Med et foder fra Burgess går man stort set aldrig galt i byen, da producenten forstår vigtigheden i at alle de forskellige dyr har vær deres ernæringsmæssige behov for hvad der er i foderet. Dette forstår Burgess og de er faktisk eksperter i det, derfor ville du aldrig gå helt galt i byen ved at fodre med foderet. Burgess kaninfoder fx. er lavet med et meget højt ndhold af fiber, hvilket er utrolig vigtigt for kaninen har en god fordøjelse og udnytter foderet helt korrekt. Burgess matsvinefoder er lavet med et højt indhold af den vigtige C-vitamin, da marsvin ikke selv danner C-vitamin i kroppen, har de behov for en stor andel i deres foder, ved mangel på C-vitamin kan dit marsvin ende med at blive syg,

Burgess Excell foder

Selve foderet Burgess Excell er et foder nøje tilpasset dit kæledyr og lavet som en foderpille som meget nænsomt er forarbejdet for at sikre at foderet beholder alle de vigtige vitaminer. Samtidig sikre et pillefoder at kaninen eller gnaveren undgår selektiv spisning, hvor de kun spiser det mest lækre, på den måde får den fuldt udbytte af alle de ernæringsmæssige behov dyret har.

Burgess Dual Care Masvine- og Kaninfoder

Burgess dual care er et foder til både marsvin og kaniner til de dyr som har nedsat appetit, stress eller til efter en operation af dyret, hvor den har behov for et skånsomt foder. Det kan også bruges som supplement til dyrets daglige foder.

Burgess Hamster-, Ørkenrotte- og Musefoder

Et afbalanceret hamsterfoder, ørkenrottefoder og musefoder, som ligner deres naturlige kost og som er helt uden kunstige farvestoffer, smagsstoffer eller konserveringsmidler.

Burgess Excel Voksen Kaninfoder Nuggets Naturlig blanding

Et kvalitets foder til voksne kaniner som er lavet så tæt på som hva vilde kaniner spiser i naturen, lavet med en helt unik blanding af nærende og vitaminrige græs, urter og planter.

Burgess Excel Indedørs Kaninfoder Nuggets

Dette her kaninfoder er til kaniner som lever indendørs, da de har helt andre ernæringsmæssige behov end dyr som lever udendørs.

Burgess Excel Light Kaninfoder Nuggets

Et slankende kaninfoder, perfekt egnet vis din kanin er til den overvægtige side, så kan dette her foder hjælpe, de ekstra kilo på kaninen belaster nemlig din kanins heldbred og kan i værste fald føre til dødelige sygdomme.

Burgess Excel Voksen Kaninfoder Nuggets med oregano, solbær eller mint

Et lækkert og smagsfuldt kaninfoder. Den lækre oregano eller mint giver ikke kun en bedre smag den sikre også bedre accept af foderet hos kaninen, den har en høj mængde fiber og forhindre selektiv spisning. Foderet sikre bedre fordøjelse og er fyldt med vitaminer, mineraler og naturlige antioxidanter. Fås i 2kg og 4kg poser.

Burgess Excel Dværgkanin & Junior Foder Nuggets - Med Mint

Et foder til dværgkaniner og unge kaniner fyldt ned vigtige aminsyrer og et højt indhold af protein til den voksende kanin.

Burgess Excel Mature Kaninfoder Nuggets

Dette her kaninfoder er til de ældre kaniner på 5 år og op efter, den afhjælper de stive led og er fyldt med gavnlige ingredienser.

Burgess Excel Voksen Marsvinefoder Nuggets med mint eller solbær

De lækre smagsfulde marsvinefoder sikre en bedre accept af foder grundet den lækre smag af enten mint eller solbær og oregano, det forhindre på samme tid selektiv spisning hos marsvinet, grundet foderet er pilleformet. Det sikre en bedre fordøjelse og indeholder naturlige antioxidanter.

Køb kaninfoder, marsvinefoder, ørkenrottefoder, musefoder online.

Ved at købe dit foder direkte online hos DyreVerdenen, sikre vi hurtig levering med GLS direkte til nærmeste pakkeshop, din arbejdsplads eller hjem til din hovede dør. På den måde kan du handle ind 24/7 hele året.

Køb Burgess foder lokalt

Du kan også vælge at købe dit foder direkte i vores hyggelige butik i Herfølge, hvor du rigtigt kan se varene an og få en masse gode råd og fif.

Billigt Burgess foder

Vi forsøger altid at holde en fornuftig pris på foderet, samtidig med vi altid forsøger at holde lageret fyldt.

Køb Burgess Excel foder online på Dyreverdenen.dk

Du kan nemt og i trygge omgivelser købe Burgess foder online på Dyreverdenen.dk, vi levere hurtigt med GLS til din adresse, den nærmeste pakkeshop eller til din arbejdsplads, vi har samtidig et stort udvalg indenfor snacks, hø mm. til kaniner fra Burgess og du går næppe forgæves hos os.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?