SleekEZ

De populære kvalitets børster fra SleekEZ sikre, en god børste til alle størrelser af kæledyr.

Virker SleekEZ på katte?

Ja! SleekEZ er fantastisk til katte. Vi anbefaler den lille SleekEZ til de fleste katte, men nogle langhårede katteejere foretrækker den mellemstore SleekEZ.

Virker SleekEZ på hunde?

SleekEZ virker på korthårede, langhårede og dobbeltcoatede hunde. Den afgiver underulden af ​​pels uden at klippe de længere ledehår på dobbeltbelagte hunde. De ikke-udgydende hunderacer som Shih Tzu's og Puddel's for eksempel, har modtaget noget blandet feed back, men folk får SleekEZ til at hjælpe med snavs og skæl. Vi anbefaler den lille SleekEZ til små til mellemstore hunde og den mellemstore SleekEZ til mellemstore til store hunde.

Virker SleekEZ på kaniner?

Det gør den! SleekEZ fælder og renser den løse og fældende pels fra kaniner. Vi anbefaler den lille SleekEZ til alle kaniner..

Virker SleekEZ på heste?

Den er fremragende til heste! Og renser sadelunderlag. Vi anbefaler kombinationspakken af ​​alle tre størrelser af SleekEZ til forskellige dele af hesten.

Klikker eller babere SleekEZ pelsen?

Nej. SleekEZ er ikke et barberingsværktøj. Det er et redskab til at fælde, pleje og rense. Den fjerner hår, snavs og skæl året rundt. Den klipper eller barberer ikke pels eller hår.

Ville SleekEZ skære kæledyrets hud?

Nej. Ligesom med ethvert værktøj derude, vil SleekEZ ikke skære huden, når den bruges korrekt. Se vores video for korrekt brug

Hvilket størrelse Sleekez til mit dyr?

Large er til heste og kvæg.

Medium er til heste, mellemstore til store hunde, geder, æsler, lamaer og katte.

Small er til katte, kaniner, små til mellemstore hunde. Eller mindre områder på store kæledyr (som deres ben eller ansigter). Alle størrelser kan bruges på stofbetræk.

HVAD ANDET VIRKER SLEEKEZ PÅ?

Det fungerer godt på sadelunderlag, tæpper, stofbetræk blandt andet. Prøv det altid på et upåfaldende område først.

Historien om SleekEZ

Som en ivrig iagttager af dyrs adfærd og en tidligere hestetandlæge, der var meget opmærksom på afstemningsområdet (hvor hovedet møder nakken) på heste gennem sit arbejde, bemærkede SleekEZ®-skaberen Jennifer Tipton, at dyr kradser og slikker sig igennem. afstemningens bevægelse. Og dyr ser ud til at kunne lide, hvordan det føles. Når alt kommer til alt, plejer heste, hunde og katte ofte kærligt hinanden. Af denne grund har Jen designet et plejeværktøj med et ovalt håndtag, der ruller i dine håndflader. Denne naturlige bevægelse over dyrets krop er beroligende og kærlig.
     Vores værktøjer har ingen skarpe tænder eller stikkende tænder, der irriterer huden. SleekEZ's plejeværktøj har en unik tandkonfiguration af små, bittesmå tænder, der ikke kommer i kontakt med huden i de fleste situationer, men når det er tilfældet, giver det en behagelig ridse.
På grund af det ideelle tandmønster og -konfiguration fungerer disse patenterede plejeværktøjer på en række forskellige lag; fin til tyk og lang til kort (dog mere ideel til hunde med mellemlang og kort belægning) for hurtigt at fjerne alt hår, der fælder, samt snavs og skæl. Der er virkelig ikke noget andet plejeværktøj på markedet, der gør enhver pjusket frakke slank inden for få minutter med så meget lethed, komfort og overkommelighed.
     Baseret på dets nyhed og design, har vi ikke kun både amerikanske brugs- og designpatenter, men SleekEZ er stolte af at kunne meddele, at The ORIGINAL by SleekEZ® (med) er det bedst sælgende produkt og rangeret som nummer et i næsten to år på Amazon . Vores seneste præstation var meddelelsen om, at SleekEZ LLC kom på 2018 Inc 500-listen som en af ​​de hurtigst voksende amerikanske private virksomheder. Det er det eneste selskab, der gør det. Og Jen er en af ​​de kun 12 procent af disse virksomheder kvindeejet!
     Der er ikke noget der hedder "overnight succes". Selvom SleekEZ er et usædvanligt simpelt værktøj, der fungerer godt, handler vores succeshistorie om en person, der tog en garagevirksomhed og udviklede den til at masseproducere hundredtusindvis af enheder solgt over hele verden. Dette var slet ikke let, og det skete heller ikke fra den ene dag til den anden. Jennifer Tipton byggede dette selv uden partnere, lånte penge, men med en masse svedegenkapital. Hun byggede det fra bunden og lavede selv SleekEZ-værktøj, arbejde dag og nat og i sin uopvarmede garage i de kolde Montana-vintre bare for at få afsendt håndfulde ordrer hver dag.
     Hun markedsførte det selv, pakkede og sendte ordrer over hele verden, og kyssede farvel til hver pakke, der forlod vores kyster til steder, hun kun drømte om at tage hen. I mellemtiden har hun med succes opnået både et amerikansk brugs- og designpatent. Ikke dårligt for "overnight succes".
     Det er blevet sagt, at en af ​​de største årsager til en iværksætters fiasko er udbrændthed. Iværksættere er vedholdende over for en fejl, fordi de er så forpligtede til deres mål og kan arbejde sig selv ihjel. Men iværksættere lever for udfordringer, og det er det, der bliver ved med at gå.
     Vi er stolte og glade for at introducere i oktober 2018 The PROFESSIONAL by SleekEZ®. Skabt med den professionelle groomer i tankerne, eller dem med flere kæledyr, der kræver meget pleje, er PROFESSIONAL konstrueret med et ergonomisk håndtag og rustfrit stål, hvilket gør den vandtæt og holdbar. Vi håber, at du sætter pris på de fem farver, der repræsenterer naturens skønhed omkring os, og at du er tilfreds med designet.
     Dette er vores historie indtil videre. Du kan eje dit helt eget stykke af det ved at købe direkte fra os eller fra en række butikker, herunder alle Tractor Supply Stores og snart i mange Ace Hardware butikker. Alle butikker vil være opført på vores hjemmeside.
    Tusind tak til så mange skønne kunder! Dyr er virkelig så vigtige for vores liv. I denne skøre verden forbliver naturen og dyrene ægte og sande. Dette og den kærlighed, de giver, repræsenterer den sande ånd bag SleekEZ.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?