Whesco

Whesco - Prisvindende kæledyrs artikler

Hos Dyreverdenen finder du et bredt udvalg af de populære produkter fra prisvindende Danske Whesco, kåret til den bedste distributør af dyreartikler i EU i 2015 og 2018. Du finder lækre naturlige hundegodbidder, hundesenge, hundepuder, eco hundeposer, trærødder, hundemåtter, miljøvenligt hundelegetøj, naturligt hundetandpasta, plejeprodukter mm.

Om Danske Whesco

Whesco Trading startede i 2009 og er en dynamisk familieejet grossist virksomhed. Whesco stiller meget store krav til de kæledyrs produkter som de fører. Produkterne er gennemtestet og godkendt efter gældende EU krav.

Whesco har et utrolig stort udvalg af egne 100% naturlige snacks, som er lavet i utrolig høj kvalitet og med henblik på kvalitet. Og føre udover det flere andre kendte mærker. Som Alcott, Beco, Bogar, DC comfort design, Thundershirt, Karmawrap, JW, Dogzilla, HuggleHounds, Chuckit, Ezydog, Barf, Optima Nova, Belcando, Dado og mange flere.

Whesco er kåret til bedste distributør af dyreartikler i EU 2015 & igen i 2018.

Naturlige hundegodbidder fra Whesco

De 100% naturlige godbidder til hunde fra Whesco sikre sunde og lækre snacks til din hund, de er 100% blot tørrede og har ingen former for tilsætningsstoffer eller andet unødvendigt. Du finder lækre naturlige hundegodbidder med smage som gris, okse, lam, kylling, kanin, hjort, vildsvin, ande, hest, fisk, 

Du finder også sikre typer af hundesnacks som:

grisetryner, oksekød, lammehud, oksesener, okselever, okseluftrør, oksehjerter, kyllingefødder, kyllingehalse, kyllingevinger, lammehovede hud, kaninøre med pels, lammekallun, kaninøre uden pels, grisehaler, okse kødben, tyrestang, okseøre, hjorteben uden pels, hjorteben med pels, vildsvineben, griseben, andevinger, heste sticks, grisefod, lammeøre, oksehovedhud, oksehud med pels, okselunger, oksekallun, tørret fisk, bovplader, oksehale, hjorteskind og mange forskellige blandet produkter fra deres delikatesse serie.

Allergivenlige hundegodbidder fra Whesco

Du finder en masse sunde og 100% naturlige allergivenlige godbidder til hunde med allergi hos os, du finder blandt andet de populære puffede godbidder som er kogt i brandoilte for at sikre at alle bakterier er dræbt, dette har skabt naturlige og allergivenlige snacks til hunde. Du finder blandt andet puffede okseører, puffede kyllingefødder, hvide okseben, puffede grisetryner. Du kan også med fordel bruge deres heste sticks og hjorte produkter, da de færreste hunde har kunne danne allergi over for hest og hjort.

DC Comfort Hundesenge & hundepuder

Med det lækre Danske mærke DC Comfort finder du lækre, bløde hunesenge og hundepoder i utrolig høj kvalitet, de er flotte og dekorative i dit hjem og din hund ville elske dem. De er alle produceret i Europa Vi har blandt andet de her hundesenge & hundepuder:

DC Delta med memory foam, en hundesenge som fås i 3 størrelser, den er flot grå og lavet med memory foam til at sikre en ortopædisk behandling mens hunden lægger i kurven, dette er egnet som forebyggende og for at passe på hunde med problemer med ryg eller led. Hundesengen har en antibakteriel effekt, tilpasser sig hundens former og har aftageligt betræk som tåler maskinvask. på 40 grader

DC Comfort alcantara hundeseng, lavet i utrolig lækkert og flot design i en god kvalitet. Den fås i 3 forskellige størrelser og er ekstra blød. Alcantara er et helt specielt møbelstof, der blev opfundet omkring 1970 af en Japansk forsker, det minder og føles meget som ruskind og giver et lige så luksuriøst design som ægte ruskind ville gøre. Sengen har en god slidstørke og en evne til at afvise støv og smuds.

DC Comfort skind hundeseng, er en flot oval hundesenge som fås i 5 forskellige størrelser, den er flot og rengøringsvenlig, lavet med et enkelt design og sikre at hunden kan lægge præcis som den selv ønsker. Sengen tåler maskinvask ved 40 grader.

DC Royal hundemadras med memory foam. En kvaliets hundemadras med memory foram effekt, som sikre din hund kommer til at lægge rigtigt got, den giver maximal beskyttese af hundens led og krop og er egnet til hunde med gigt, samt ældre hunde. Madrassen har en ortopædisk behandling og tilpasser sig hundens krop. Hundepuden har samtidig en antibaktiel effekt og et aftageligt betræk som tåler maskinvask på 40 grader. Den fås i 3 forskellige størrelser.

DC Comfort hundepude i plys, en utrolig lækker og dejlig blød hundepude i en god kvalitet. Skridsikker bund og egnet til at lægge direkte på gulvet. Det bløde plys stof sikre din hund ville drømme godt. Den kan også lægges i bagagerummet i bilen og tåler maskinvask ved 30 grader.

Eco hundeposer fra Whesco

De gode eco venlige og stærke hundepsoer er lavet af miljøvenligt og 100% nedbrydelige materialer. Selve indpakningen i pap er også lavet af nedbrydelig pap, for at skåne miljøet. De er store og kraftige, kan komme i komposten og nedbryder efter ca- 18-36 måneder i naturen.

Hundemåtter til hjemmet & bilen

I det store sortiment fra Whesco finder du også lækre måtter til hunde mad & vandskålen, til hjemmet som fx. i gangen eller til bilen. Måtterne til hunde fås i mange forskellige størrelser, design og farver og fælles for dem alle er de er dekorative og utrolig flotte at have liggende på gulvet.

Miljøvenligt hundelegetøj

Det miljøvenlige hundelegetøj fra Whesco er bamser til hunde, som er lavet af miljøvenlige materialer, de er helt frie for kemikalier, kunstige farver og smagsstoffer. De er genenmtestede af uafhængige labratorietest. Dette sikre dig bæredygtigt, sikrere og sundere hundelegetøj. Samtidig er pakningen genanvendelige.

Hundelegetøj fra Whesco

I vores sortiment fra Danske Whescco finder du blandt andet flere forskellige sjove bamser til hunde, som blandt andet langhalsende dyr, sjove ænder og flere bamser som sikre timevis af sjov for din hund eller hvalp. Du finder også tennisbolde i forskellige størrelser, dette sikre en tennisbold til hvalpe eller hunde i alle størrelser og aldre, du finder også bolde med reb, til at sikre ekstra meget sjov.

Vets Best plejeprodukter til hunde og katte

Vets Best plejeprodukterne sikre sunde pleje produkter til din hund eller kat, de er uden alle mulige ligegyldige tilsætninger og sikre en god pleje. Du finder blandt andet øre renseservietter, som sikre en skånsom rensning af dit dyrs øre, øjne renseservietter som skånsomt renser omkring dyrts øjne og tar tårerester, hot spot spray som er designet til hurtigt at lindre hudirritation og kløre hos hunde og katte, engangs fingertandbørster til skånsomt at børste din hunds tænder, samt silikone finger tandbørster til hunde og hvalpe.

Gelato hundeis

De populære og lækre hundeis fra Gelato er Italiensk is til hunde som sikre en dejlig afkølende og frisk snack, din hund kan trygt spise denne her sunde hundeis og blot skal tilsættes med 110ml vand, rystes og minimum 3 timer i fryseren. Isen fås i lækre smage som:

  • Kokos og hindbær
  • Ananas og gulerødder
  • Orange og kiwi
  • Vanilje og bananer

Alcott førstehjælps sæt til hunde og katte

Med at førstehjælps sæt fra Alcott er du sikre alt det basale vis uheldet er ude hos din kat, hund eller dig selv. Den er egnet til at have derhjemme, i bilen eller hvor du færdes. Den indeholder medicinske forsygninger til både dyr og mennesker, den kan hjælpe med mindre skader, snit, bid og stik. Kan kan hjælpe dit kæledyr på vej til dyrlægen ved akut opstået problemer og fylder ikke særlig meget.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?