Hunde Tandpleje

Hos DyreVerdenen finder du altid et stort udvalg af forskellige produkter til tandpleje af hunde tænderne, de kan hjælpe til at sikre en god mund hygiejne, sunde hunde tænder uden plak og tandsten, et sundt tandkød og en frisk hunde ånde. Det drejer sig fakitsk om få minutter vær eneste dag, blot som når du selv børster dine tænder, din hund kan dog næjes med en gang om dagen. I længden kan du hurtigt spare penge, på at undgå tandrensning hos dyrlægen.

Pas på din hunds tænder.

Din hund skal lige som dig, beholde sine tænder hele dens hunde liv. Derfor er det vigtigt at børste tænderne på den, lige som du selv børster tænder dagligt, at din hund for børstet tænderne og tandkødet vær eneste dag. Ved at holde mundhygiejnen i orden hos hunden, sikre du at din bedste ven, undgå tandsten, tandkødsbetændelse og paradentose. Udover det er foderet også en vigtig kilde til sunde hundetænder.

Der er desværre alt for mange hunde over 4 år, med sygdomme i tænder og mundhule. Udover det kan gnavebenm kødben og tyggeben, hjælpe lidt på mundhygiejnen. Vær dog opmærksom på at især de mindre racer, er dårlige til at holde hygiejnen i munden selv.

Det kan hurtigt ende med at blive en dyr oplevelse.

vis hunden skal have renset tænder, under fuld bedøvelse hos dyrlægen, derfor anbefaler vi daglig tandbørstning af hundens tænder, det er især en ide at vende hunden eller hvalpen til det i en så tidlig alder som mulig og i det hele taget vende hunden til at blive undersøgt i munden, så både du, dyrlægen og andre uden problemer kan kigge munden efter. Vigtigst af alt hold hundens tænder så rene som mulige, vi har et hav af tandbørster til opgaven, lige fra forskellige sæt, fingertandbørster og tandpasta til opgaven. Måske en med bøfsmag?

 

Vejledning til tandbørstning af hundens tænder:

Start med små korte sekvenser uden tandpasta på omkring 5 sekunder, og udvid stille og roligt til efterhånden 2 minutter. Start tandbørstningen ganske forsigtigt med kindtænderne i overmunden på den side som vender ud mod kinden, børst der i små cirkelbevægelse stille og roligt. Udvid efterhånden børstningen til de andre tænder, område efter område på ydersiden, efter tilvænning kan indersiden også børstes. Det er meget vigtigt at børste området mellem tænder og tandkød, da det er her der dannes lommer, hvor bakterier kan udvikles og forårsage eller forværre paradentose.

Bemærk særligt i tilvænnings fasen, er det vigtigt at gøre det så sjovt og behageligt for hunden eller hvalpen som muligt at få børstet sine tænder, med masser af ros god lækre godbidder. Efter du har vænnet hunden til at få børstet tænder uden tandpasta, kan du begynde at bruge tandpasta.

 

Et stort udvalg af tandbørster og tandpleje udstyr til hunde

Lige her på siden finder du et stort udvalg af alt du skal bruge for at pleje din hunds tænder, tandkød og sikre en god mundhygiejne hos hunden. På den måde undgår du eventuelle dyrlæge regninger på tandrensning, hvilket især hurtigt sker hos de mindre hunde racer.

Tandpasta til hunde

Det er utrolig vigtigt at bruge en egnet tandpasta til at børste din hunds tænder med, da en menneske tandpasta indeholder forskellige ting en hund ikke har godt af. Her hos os finder du et udvalg af mange forskellige tandpastaer, som med mint smag, bøf smag eller en med helt naturlige ingredienser uden tilsætninger.

Hunde tandbørster

Hos os finder du altid et stort udvalg af forskellige hunde tandbørster, i forskellige størrelser, typer og farver. Vi har finger tandbørster til hunde, små tandbørster og stof tandbørster til hunde.

 

Find produkterne her:

Komplet tandpleje sæt til hunde

Tandpasta med bøf smag

Tandpasta med mynte smag

Tandbørstesæt 4 stk.

Tandbørste sæt til små hunde og katte.

Smart finger tandbørste 2 stk.

Tandrensningsspray

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?