Til hundeejeren

Hos DyreVerdenen finder du altid et stort udvalg af forskellige produkter til hundeejeren, det behøver ikke altid være hunde der skal forkæles, eller måske du ønsker at gøre din hundetrænings hverdag nemmere og mere overskuelig, eller blot ønsker en flot måtte foran din hovede dør? Her på siden finder du et udvalg inden for dørmåtter, bilmåtter, godbidskrukker, godbidstasker, Håndfrie hundesnore, førstehjælpssæt til hunde, fnugbørster, hundepose dispensere, Hundefoder tønder, hundetrænings klikkere, hundetrænings fløjter, jordspyd og meget mere.

Rabat 30%
Trixie Fnugrulle - 60 Blade
Rabat 70%
Julekugle Border Collie
Rabat 20%
Julekugle Chihuahua
Rabat 20%
Julekugle Cocker Spaniel Sort
Rabat 20%
Julekugle Gravhund Rød
Rabat 20%
Julekugle Mops
Rabat 30%
Julekugle Puddel Hvid
Rabat 30%
Julekugle Schæferhund
Rabat 70%
Julekugle Shih Tzu
Rabat 70%
Orbiloc Amband
Rabat 30%
Orbiloc Clip
Rabat 20%
Orbiloc Straps Sæt
Rabat 70%
Orbiloc Dual Buckle
« 1

Et stort udvalg af tilbehør og udstyr til hundeejeren

Hos os går du aldrig galt i byen i jagten på nyt udstyr til at gøre din dagligdag nemmere som hundeejer. Der findes et hav af forskellige produkter der kan hjælpe dig godt på vej. De flotte måtter kan pynte rundt omkring i dit hus, de flotte keramik godbidskruker kan gøre opbevare de lækre hundegodbidder og samtidig være dekorative, de geniale godbidstasker kan gøre din hundetræning meget mere nem, sammen med hundefløjterne, klikkerne og hundepose holderne, kan passe perfekt til de nemme hundeposer. På samme tid kan et førstehjælps sæt til hunde altid være genial at have klar, vis uheldet sker. De håndfrie hundesnore, fungere ved at være et bældte om omkring maven istedet, og sikre du kan jogge eller løbe meget nemmere med din hund. Fnugbørsterne kan afhjælpe dig med hårene i møblerne eller bilen og jordspydet kan sikre din hund bliver i nærheden på picnic turen i den lokale park.

Dekorative og flotte måtter til en hundeejeres hjem

De flotte hundemåtter passer perfekt ind i et en hver hunde ejers hjem, ikke nok med de er flotte og fås i mange designs og størrelser, de er også dekorative, skridsikre og vaskbare. De kan passe ind i mange af ens dagligdags rum i hjemmet, som i indgangspartiet, stuen, gangen eller andre steder og afhjælpe hundens snavsede poter når i kommer hjem fra gårdturen.

Et udvalg af hunde godbidskrukker i forskellige materialer

 En godbidskrukke til din hund lækre godbidder kan gøre det meget nemmere at give en lækker snack i løbet af dagen, men samtidig se mere dekorativt og flot ud i hjemmet, 4 forskellige godbidsposer der ligger på bordet ser aldrig kønt ud, nemt er det heller ikke vis i skal ned i en skuffe og åbne en pose vær eneste gang. Derfor er de lufttætte flotte keramik godbidskrukker altid et perfekt hit hjemme hos de fleste hundeejere, de er både pæne og passer ind over alt.

Godbidstasker til hundetræningen

En godbidstaske fås i mange forskellige varianter, farver og størrelser. Men fælles for dem alle er de skal gøre din hundetræning meget nemmere. De skal sikre du meget hurtigt og nemt kan få fat i de lækre hundegodbidder, som skal sikre i får en god positiv træning og kan ende med at gå stolte og glade hjem, begge fyldt med selvtillid og fyldte maver.

Klikkere og hundefløjter til en nemmere hundetræning

Med en klikker sikre du din hund lære kommandoerne under hundetræningen på en mere positiv måde, på samme tid kan du præcis kordinere hvornår din hund har gjort det rigtige. Hundefløjten sikre du nemt kan kalde på din hund over større afstande end normalt.

Håndfrie hundesnore til løbe turen

Du finder samtidig forskellige hundesnore som skal sikre din løbetur eller joggingtur bliver meget nemmere, med de håndfrie hundeliner, skal du blot tage det medfølgende mavebælte omkring maven og sætte hundelinen fast til denne, på den måde sikre du kontrol over din hund og at du har hænderne frie.

Førstehjælps sæt til hunde

Et førstehjælps sæt til hunde skal sikre du altid er forberedt vis din hund kommer ud for en ulykke, den skal sikre du har alt det nødvendige grej, til de mest almendelige ulykker. Sker uheldet har du nogle gange ikke tid til at vente en evighed på at fjerne en flåt, ligge en forbinding om din hund eller andet, derfor kan det være en god ide altid at have et sæt i hjemmet, i bilen eller andre steder du ofte har din hund.

Fnugbørster til hundehår i hjemmet

En fnugbørste eller rulle kan sikre du kommer af med de værste hundehår i hjemmets møbler, i bilen eller andre steder hvor de ligger. De er nemmer at bruge og sikre du får fjernet en god potion.

Hundeposer til hunde

Vi har mange forskellige slags hundeposer, i mange forskellige farver, mønstre og størrelser. Fælles for dem alle er de nemt og enkelt skal tillade os at fjerne vores hunds efterladen skaber på turen. Du kan også altid have dine hundeposer i nogle af vores enkle og flotte hundepose holdere.

Foder tønder til hundefoder

En foder tønde sikre du bedre kan opbevare din hunds mad, det er aldrig flot eller lækkert blot at have en pose foder stående på gulvet, en lukket beholder holder din hunds mad mere frisk og lækkert og på samme tid tæt lukket for dine omgivelser.

Jordspyd til hunde

Et jordspyd sikre din hund altid opholder sig i nærheden af hvor i fx. sidder på picnic turen og nyder solen. Din hund kan nemlig max gå den afstand dens line er.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?