GnaverLegetøj

Hos DyreVerdenen finder du altid et bredt og godt udvalg af forskelligt gnaverlegetøj til kaniner, marsvin, hamstere, mus, rotter mm. Der er et spændende og sjovt udvalg af forskellige aktivitets legetøj, naturlegetøj, tuneller, løbehjul, legepladser og meget mere

Little One Tunnel - mellem
« 1

Stort udvalg af gnaverlegetøj

Her hos DyreVerdenen finder du altid et stort udvalg af forskellige gnaverlegetøj i forskellige former, farver og størrelser. Du finder et stort udvalg i fx. natur legetøj til kaniner og gnavere som sikre sundt og ugiftigt legetøj, som tåler din gnaver gnavere i det uden du behøver frygte det. Samtidig finder du et godt udvalg af løbehjul til hamstere og andre gnavere, legepladser, hængebroer, sisal legetøj, hængekøjer, hamsterbolde, vipper, foderbolde, aktivitetstæpper, gnavertunneller, godbidsbolde og meget andet sjovt kaninlegetøj, marsvinelegetøj, hamsterlegetøj og legetøj til alle de andre små gnavere hos mus, rotter, dekuer, chinchillaer osv.

Gnaverlegetøj tilbud

Hos DyreVerdenen finder du altid gode priser og tilbud på gnaverlegetøj i god kvalitet, hold øje med siden for legetøj på tilbud, samt i vores nyhedsbrev og vores Facebookside for de bedste tilbud på legetøj til gnavere & kaniner.

Kaninlegetøj

Et godt og bredt udvalg af kaninlegetøj som både passer til større kaniner og til dværgkaniner. Du finder et godt udvalg af blandt andet forskeligt naturligt legetøj, lavet af træ eller sisal, som sikre din kanin kan gnave løs på legetøjet uden du behøver at frygte for om det er giftit eller ej, du finder et udvalg af kanin tunneller i forskellige størrelser, sjovt legetøj med og uden klokke lyde, legetøj lavet med bomuldsgard som fx. den sjove bomuldsgard med 2 klodser. Et udvalg af sisal kaninlegetøj formet som sunde rodfruger, godbidsbolde til kaniner og andet sjovt aktivitets legetøj, som sikre din kanin skal bruge hovedet og kroppen og der for bliver både fysisk og mentalt stimuleret. Et udvalg af foderbolde som sikre din kanin skal kæmpe mere for at spise foderet eller dens hø. Til en god aktivering kan vi anbefale trækuben fra Trixie, da din kanin skal trække i et reb for at få godbidderne ud. Bonus tip: kaniner syntes hurtigt at det samme kaninlegetøj bliver kedeligt, derfor anbefaler vi at du har en hel del forskelligt legetøj hvor du skiftevis giver en 3-4 forskellige ting, som du kan bytte ud i ny og næ, på den måde sikre du at legetøjet altid er nyt og spændende og der med sikre du mere at din kanin ikke gnaver forkerte steder af kedsomhed.

Marsvinlegetøj

Marsvin er ikke de gnavere som er mest vilde med legetøj, de er ofte bare glade vis de får mad, grøntsager, hø eller andre lækre snacks. Men nogle marsvin ville faktisk godt lege med deres marsvinelegetøj, i sær en godbids bold kan være et hit, vis marsvinet skal forsøge at kæmpe for ynglings godbidderne, en tunnel kan også være et stort hit at løbe igennem og generelt kunne gemme sig i.

Hamsterlegetøj

Hamstere er lige som mus meget aktive og elsker at løbe rundt og lege, der for er det en god ide at have et godt udvalg af forskellige former for aktivitets hamsterlegetøj som de populære legepladser som er fyldte med forskellige muligheder for din hamster, det kan også være en dejlig blød hængekøje til at putte i, et hamsterhjul til at sikre en god omgang motion, der kan vi anbefale de lydsvage modeller til at sikre du ikke bliver vækket om nattten, eller måske et sjovt lege slot?, en hamsterbold eller noget af det andet spændende hamsterlegetøj.

Legetøj til mus og rotter

rotter og i sær mus elsker legetøj og kan være meget aktive, der for er det en god ide at have forskellige legetøj som sikre at de bliver aktiveret og motioneret. Dette sikre en glad og sund gnaver.

Aktivitets gnaverlegetøj

Der findes et godt udvalg af aktivitets gnaverlegetøj hos DyreVerdenen, som sikre at dine kaniner og gnavere altid er vel stimuleret både fysisk og mentalt, en vel stimuleret gnaver er et sundt og tilfreds kæledyr.

Natur gnaverlegetøj

Det er utrolig populært at bruge 100% naturligt gnaverlegetøj, der for finder du et godt udvalg af forskellige helt naturligt legetøj til kaniner og alle de små gnavere her hos DyreVerdenen, der for går du aldrig galt i byen hos os.

Gnavertunneller

Gnavertunneller er populære hos mange kaniner og gnavere, da nogle typer af gnavere i naturen lever meget i tunneller. Der for kan det være en god ide at have en i enten løbegården eller buret afhængig af hvor meget plads din lille ven har. Nu mere naturligt du kan gøre din gnavers liv, nu mere glad ville den være.

Sjove hamsterhjul

De sjove hamster løbehjul eller hamsterbolde er ikke mindre en geniale, til at sikre din hamster eller andre gnavere bliver vel stimuleret fysisk og mentalt. De sikre at din hamster bliver godt motioneret og er fuldt ud tilfreds. Vi ville altid anbefale et lydsvagt eller lydløst hamsterhjul, da hamstere er natte dyr ville de meget ofte vælge at bruge denne om natten mens du sover, så er buret inde i dit soveværelse ville du elske at eje en som ikke larmer.

Sjovt kanin legetøj

Du finder her hos os, massevis af sjovt kanin legetøj, til at forkæle din kanin med noget aktivering. Ved at sikre din kanin har adgang til legetøj, undgår du med stor chance også at din kanin lader det gå ud over møbler, panaler og andre ting, du ikke ønsker din kanin bruger som aktivering i stedet for.

Hvilket kanin legetøj bør jeg vælge?

Vi anbefaler at gå efter naturligt kanin legetøj, her undgår du en masse plastik og du sikre din kanin kan gnave i legetøjet, så din kanin også får stillet gnave lysten lidt på samme tid. Du finder hos os et stort indhold indenfor aktivitets legetøj til kaniner og massevis i naturlige materialer som træ. Sagt mildt, vi elsker kaniner og ønsker kun alle dyr får det godt.

Det sjoveste gnaver legetøj

Det kommer helt an på hvad type af gnaver du har, har du fx. et marsvin kan en foderbold være perfekt og virkelig være sjovt for dit marsvin, så længe de ser mad. Har du en hamster, er de vilde med at få løbet i deres løbehjul & generelt lege på en legeplads i træ, eller noget der hænger.

Køb kanin- og gnaverlegetøj online

Her hos DyreVerdenen vælger du helt som om du ville købe gnaverelgetøjet i vores hyggelige fysiske dyrehandel eller i vores online webshop, hvor du kan få leveret legetøjet direkte hjem til døren, til dit arbejde eller til den nærmeste pakekshop efter eget valg, meget mere nemt og enkelt bliver det næppe.

Køb kanin- og gnaverlegetøj i fysisk butik

Hos os er du velkommen til at komme forbi vores fysiske butik og købe dit kanin legetøj eller gnaver legetøj, her kan du selv stille og roligt kigge i vores åbningstid og selv vælge det legetøj dine kæledyr skal forkæles med, du er også velkommen til at få råd og vejledning af vores venlige personale, som altid er klar på at hjælpe dig ved tvivl, spørgsmål mm. Du finder adressen og åbningstider nederst på siden.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?