Stort udvalg i:

Hundetræning

Hos Dyreverdenen finder du altid et stort udvalg indenfor udstyr til hundetrænignen. Disse redskaber kan du bruge til at sikre en positiv og sund træning af din hund. Vi har dummyér, apportbukke, fløjter, klikkere, trænings godbidder, belønnings legetøj, sporliner, godbidstasker og meget mere til at gøre din hundetræning meget lettere.

« 1

Stort udvalg af tilbehør til hundetræningen

Hos os finder du altid et stort udvalg af praktiske tilbehør og udstyr til hundetræningen. Hundetræning er nemlig noget alle hunde ejere har behov for, lige gyldigt om du har en hygge hund, eller en aktiv agility hund. Alle hunde har nemlig behov for en basal træning, for at kunne sikre at du kan passe på di hund. Dette kan fx. være basale kommandoer som fx. sit, dæk, bliv, nej, indkalelse eller lign. Det kan også være du skal træne hunden i at gå pænt ved siden af dig, på jeres daglige gåtur. Derfor finder du udstyr til hundetræningen her, lige gyldigt hvor proffesionel du er.

Godbidstasker til træningen

En af de bedste redskaber til en praktisk hundetræning er en god og praktisk godbidstaske, med denne sikre du nem adgang til lækre hundegodbidder, så du hurtigt kan belønne din bedste ven, når den gør det rigtigt. Du slipper på samme tid for de fedtede og klisterede godbidder i lommen, de fleste godbidstasker kan nemt sættes på tøjet. De findes i forskellige farver, designs og størrelser, så der er en godbids taske til alle hunde ejere.

Hundefløjter til indkaldelse

En hundefløjte er et praktisk redskab til at kalde din hund til dig, også på længere afstande. Den er perfekt på den daglige gåtur, når du er til hundetræning, til når du er på jagt, eller generelt bare altid en smart og praktisk ide at have med. Der findes dog mange forskellige hundefløjter, de har forskellige former og lyde. Der findes fx. metal fløjter, plastik fløjterm fløjter af bøffelhorn mm.

Det kan dog kræve en smule grundtræning at lære din hund hvad en fløten betyder, derfor bør du starte hjemme i haven, hvor din hund er mere tryg, du begynder efterfølgende at fløjte og lige så snart din hund kommer hen til dig, belønner du den hurtigst muligt. Dette gør du langsomt sværere og sværere og tar med på turen. Husk dog altid at gør træningen til noget positivt og slut altid med succes.

Klikkere til hundetræningen

En klikker sikre en mere præcis og ensartet belønnen, hvor du kan ramme hurtigt og præcist når din hund gør det du ønsker. Dette kan gøre at hunden forstår hvad du ønsker meget nemmere. Meningen er at lige så snart din hund høre et klik, ved den det den gjorde var rigtigt og en godbid venter med det samme.

Det er ikke særlig svært at komme igang med den populære og positive klikkertræning. Du skal starte med at hunden forstår at en klik lyd, betyder belønning i form af godbid eller legetøj, derfor skal du sikre din hund forbinder klik lyden til dette. Så start evt. med nogle basale kommandoer som din hund kender, efterfulgt af et klik og en belønning, øg gradvist sværdhedsgraden til din hund har forstået hvad et klik betyder.

Udstyr til jagt hundetræningen

Til en jagt træning, er der mange praktiske ting din hund bør lære, som fx. indkaldelse med en hunde fløjte, apportering mm. Evt. en dummy til træning af jagten. Derfor finder du et bredt udvalg af forskellige fløjter, apporterings redskaber og dummyer til jagt hundetræningen hos os.

Udstyr til hvalpetræningen

Hos os finder du et stort udvalg af tilbehør og udstyr til hvalpetræningen, lige fra bløde små godbidder, til godbistasker mm. Første gang du træner din hvalp, bør du starte et sted hvor din hvalp er helt tryg, som fx. indendørs hos jer selv, der er nemlig ikke mange distraktioner der kan forstyrre. Husk samtidig kun at træne i små korte intervaler, da din hvalp ikke kan koncentere sig længere tid af gangen. Du skal samtidig gøre træningen til noget sjovt og positivt.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?