Hundekurve

Hos Dyreverdenen finder du et stort og bredt udvalg indenfor hundekurve til hunde i alle størrelser, aldre og racer. Du finder kurve til hunde fra mange forskellige kvalitets mærker og i mange forskellige farver.

Stort udvalg indenfor hundekurve

Du finder hos os et stort udvalg indenfor hundekurve til alle mulige forskellige formål, det kan være til gulvet i hjemmet, eller en du skal have med på ture eller på besøg hos familien. Du finder kurve til hunde i alverdens forskellige farver, designs og størrelser og selv til hvalpen kan du finde en praktisk hvalpekurv.

Flotte hundekurve

Hvis du leder efter en flot hundekurv der også passer ind i stilen i dit hjem, så kig her på siden og se om der ikke falder noget ind i dit smag, bare fordi man har hund kan hjemmet sagtens holde stilen også indenfor hundens kurv, derfor finder du i vores sortiment mange forskellige hundekurve.

Farverige hundekurve

I vores sortiment af hundekurve finder du massere forskellige farver, vi har stilrene farver, populære farver, sæson farver og mange andre flotte farver indenfor kurve til hunde i alle størrelser, aldre og racer.

Hundekurve til små hunde

Er du på udkig efter en hundekurv til en lille hund, så har vi et rigtig stort udvalg indenfor små hundekurve til mindre hunderacer, til hunde i alle aldre og racer.

Hundekurve til store hunde

Er du på udkig efter en hundekurv til store hunderacer, så er du kommet til det rigtige sted vi har kurve i store størrelser, udvalget er mindre end til små hunde, men du kan med god chance stadig finde en hundeseng til store hunde hos os.

Hvalpekurve

Selv hvalpe har behov for en kurv, derfor er mange af vores kurve til hunde, perfekt velegnet som hvalpekurv. Det er dog vigtigt du husker at hvis kurven bliver for stor, så kan din hvalp finde på at bruge den som toilet da den bliver som et palæ og den skal selvfølgelig heller ikke være for lille, du kan risikere især på store hunderacer lige at skulle skifte størrelse på hvalpekurven på et tidspunkt.

Bløde hundekurve

Er du på udskig efter en blød hundekurv, så er du kommet til det helt rigtige sted, vi har kurve til hunde i mange forskellige bløde materialer, former, farver og størrelser så der kan en være en blød kurv til lige præcis din hund.

Billige hundekurve

Du finder hos os massere prisvenlige og billige hundekurve i forskellige størrelser, former og priser, der bør være en kurv til enhver hund og smag i vores sortiment. kig rundt blandt vores billige hundekurve direkte her på siden.

Hundekurve på tilbud

Du finder hos os en gang i mellem vores hundekurve på tilbud, til gode lave priser. Hold øje med vores side, vores nyhedsbrev eller på vores sociale medier som Facebook & instagram hvis du ønsker at være den første der høre når vi køre tilbud på kurve til hunde.

Køb en hundekurv online

Hos os ville du altid have mulighed for at købe din hunds nye hundekurv stille og roligt online, døgnet rundt hele året, og få det leveret direkte hjem til din hovede dør, til din arbejdsplads eller til den nærmeste pakkeshop. Du kan også vælge at hente det købte, direkte i vores fysiske butik i Herfølge, eller du kan vælge at købe det direkte i den hyggelige butik. Skulle du vælge at få hundekurven sendt med GLS, kan du forvente en rimelig hurtig levering på 1-3 hverdage.

Køb en hundekurv i vores fysiske butik

Du kan sagtens komme forbi vores fysiske butik indenfor vores åbningstider og få råd og vejledning eller bare føle de forskellige hundekurve og se hvad der passer ind i dit hjem eller til din hund, blandt vores store udvalg indenfor kurve til hunde.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?