Hunde reb og bolde

Stort udvalg af legereb & hundebolde

Hos DyreVerdenen finder du altid et stort udvalg af hunde legereb & hundebolde, lige noget til at forkæle din hund med. De store udvalg gælder til hunde i alle størrelser og aldre.

Rabat 30%
Flamingo Legereb I Blå 20cm
Rabat 30%
Flamingo Legereb I Pink 20cm
« 1

Stort udvalg af legereb og bolde til hunde

Hos os finder du altid et stort og bredt udvalg af mange forskellige legerebm træktorve, bidereb, knudereb og bolde til hunde. Vores udvalg gælder indenfor utrolig mange solide og populære mærker som blandt andet Kw, HappyPet, Kong, Chuckit, Trixie, Nobby, Duvo+, JW, Jolly og mange mange flere. Derfor går du aldrig galt i byen, ved at handle hos os, da vi har noget til alle hunde og hvalpe, i alle størrelser og aldre.

Hundebolde

En bold er et sikkert hit blandt de fleste hunde, derfor har vi et stort udvalg af hundebolde i mange forskellige størrelser, farver og materialer. Vi har blandt andet selvlysende bolde, blinkende bolde, hoppende bolde, bolde med pivelyd , bolde af reb, bolde af gummi og i mange andre materialer.

Hundelegereb

Et hundelegereb sikre sjov for din hund, den kan bruge legerebet til at trække med, bide i, eller generelt hygge sig med i flere timer, måske sammen med dig?.

Træktorv til hunde

Et træktorv til hunde, er en perfekt måde at knytte bånd i mellem jer, i sikre sjov og finder tid sammen. Du bør dog en gang i mellem lade din hund vinde, for at sikre den opretholder sin selvtillid.

Bidereb til hvalpe

Et hvalpe bidereb er perfekt egnet til hvalpe som er igang med at skifte tænder, ved at lade din hvalp have et bidereb, sikre du den altid har noget andet end dine sko at bide i. Mens din hvalp skifter tænder, ville dens tænder nemlig klø, utrolig meget.

Knudereb til hunde

Knudereb sikre som de andre forskellige navne på reb til hunde, massere af sjov for din hund, især vis du ville lege med den. Et knudereb er kendt ved at have en eller op til mange knuder langst rebet og de fås i mange forskellige farver.

Holdbart Chuckit hundelegetøj

Det populære hundelegetøj fra Chuckit er ikke bare populært det er også ekstra robust og holdbart og ofte lavet af solidt gummi, dette sikre timevis af sjov for den stærke hund.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?