AlphaSpirit

Alphaspirits motto er enkelt og 100% naturligt: Vi er forskellige, vi er innovatører, vi er visionære, vi giver dine hunde & katte den perfekte mad og de mest naturlige godbidder, de har brug for fra deres forfædre. Intet andet, end det de spiste i naturen.

Stort udvalg fra Alphaspirit

Vores udvalg af Alphaspirit er stort og godt, det er specielt egnet til kræsne eller allergi hunde, som skal have det bedste af det bedste.

 

Hundefoder fra Alphaspirit

Hundefoderet fra Alphaspirit er 100% naturligt og fremstillet på en helt specielt måde, der er 85% kød og 15% sunde grøntsager. Vores varianter er med blandt indhold eller med fisk. De er semi fugtige, for at sikre et ekstra lækkert hundefoder, som selv de kræsne hunde ville elske.

 

Hundegodbidder fra Alphaspirit

De lækre naturlige hundegodbidder fra Alphaspirit er allergivenlige og lavet på 85% kød og 15% grøntsager alt sammen 100% naturligt og af høj kvalitet. De er lækre bløde og lige til at guffe i sig. Godbidderne fås i mange forskellige lækre smage.

 

100% naturlige hundegodbidder & hundefoder

Når vi siger 100% naturlig, så mener vi 100% naturligt. Alle råvarer i Alphaspirit er nøje udvalgte og er egnet til komsum, alt kød er af højeste kvalitet.

 

Fantastiske produkter fra Alphaspirit

Alphaspirit kombinerer de to vigtigeste ting for at udvikle et fantastisk foder & godbidder. Gode råmaterialer og en god proces. Råmaterialerne er 100% naturlig, De har udviklet deres gen proces og teknologi til at fremme en sund fordøjelse, der efterligner maven på en naturlige måde. Alle kæledyr opnår 100% naturlige forbindelse mellem de to vigtigeste aspekter: råvarer og proces. Alle de råvarer som er brugt i Alphaspirit er 100% naturlige og egnede til konsum, kødet er af utrolig høj kvalitet og sporbarheden bliver nøje kontrolleret af alle ingredienser, alt dette for at passe på din hunds heldbred.

 

Allergivenlige godbidder & foder fra Alphaspirit

Alt fra Alphaspirit er allergivenligt kød, som er dehydreret, 100% glutenfrit og kornfrit. Med naturlige tilsætninger som ærter og andre natur produkter. Alt dette for at sikre hunde med allergi kan spise trygt. "Hemmeligheden er, hvad den IKKE har". Alphaspirit er kendt med at have 85% kød og 15% grønt som blandt andet ærter, spirer mm.

 
 
 
 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?