Stort udvalg i:

Hundetransport

At finde det rigtige transportbur til din hund kan ofte være en jungle og give utrolig mange spørgsmål om det skal være et metalbur, en nylontaske, en sikkerhedssele, en transportkurv, en transportkasse eller hvad du helt præcis skal bruge.

« 1

Et sikkert transportbur til hunden

Hos DyreVerdenen er vi forhandler af de crashtede Alu hundebure 4Pets Pro, som er af højeste kvalitet til at sikre at din hund opholder sig så sikkert som muligt i bilen under transporten. Faktisk er 4Pets alu burene faktisk Test vinder i FDM´s test af de sikreste hundebure. Og de fås i et udvalg af størrelser. Hvor du hurtigt og nemt kan finde den der passer præcis til din bil og hund(e). Se mere HER

Derfor skal du sikre din hund under transporten

Ved at sikre din hund er fastgjort, sikre du at din hund ville overleve et uheld og personerne i bilen ville undgå at få en flyvende hund i hovedet. Det er derfor vigtigt at finde den bedst mulige måde at sikre din hund under transporten. Det er selvfølgelig ikke et lovkrav i Danmark, men det er i vores nabo lande.

Transportbure til flere hunde

Vi har flere forskellige transportbure til hunde, i forskellige størrelser hvoraf nogle af dem er til 2 hunde. Hvilket sikre du stort set altid ville have mulighed for at finde et bur der passer dine behov.

Transportbure i høj kvalitet

Hos DyreVerdenen har vi et udvalg af kvalitets hundebure, som sikre din hund har en af markedets bedste hundebure i den bedste kvalitet.

Nylon tasker

En nylontaske er egnet til små hunde og sikre du hurtigt, nemt og på meget lidt plads kan transportere den lille hund sikkert på køreturen. Hvad enten det er med bil, tog, bus, cykel eller gå ben. Har vi altid en taske der passer til dig og din hund.

Hunde Sikkerhedssele

En hundesikkerhedssele, kan bruges vis pladsen er trang, måske med barnevogn eller lign. bag i, kan en sikkerhedssele være hurtig og nem at bruge til den større hund, under transporten.

Hvilket form for sikkerhed skal jeg vælge til min hund?

Du skal vælge det du har behov, plads og råd til. Nu mere du kan sikre din hund nu bedre. Et transportbur i metal eller alu ville være det bedste. Er du helt i tvivl, skal du blot kontakte os og vi ville være klar til at hjælpe dig omkring den bedste løsning til dig og din hund(e)

Hundebur til bil er det sikreste valg

Hvis du ønsker det mest sikre valg for din hund hvis ulykken er ude mens i køre bil, så skal du kigge efter et hundebur til bilen. Det skal være et hundebur som er crashtestet og evt. testet grundigt igennem. Her kan vi anbefale 4pets som samtidig er bedst i test hos FDM eller VarioCage som blev nummer to i samme test. Et hundebur sikre mindre skade på hunden hvis ulykken sker mod at spænde hunden fast i sele, lade den være løst i bagerummet eller lign. Det sikre samtidig også dig og andre i bilen meget bedre, tænk på den kraft en hund har hvis den flyver igennem bilen og rammer dig eller en anden i farten.

(psst. en tennisbold kan alene forholde stor skade, tænk på bare hvad en lille hund så kan forvolde af skade).

Stort udvalg af hundebure

Hos os finder du et bradt udvalg indenfor hundebure til lige netop din hund & bil. Vores hundebure er i høj kvalitet og kan være med til at gøre forskellen hvis uheldet er ude på turen. Vi anbefaler at kigge på 4pets eller variocage burene hvis du ønsker det bedste af det bedste, som samtidig kan holde i mange år fremadrettet.

Skal jeg købe et transportbur eller en transportkasse til min hund?

De tjener det samme formål, med at sikre hunden undervejs på turen, det vigtigste er du undersøger følgende:

  • Hvad har jeg plads til?
  • Hvor meget plads kræver min hund?
  • Hvor skal buret eller kassen være i bilen?
  • Hvad har jeg råd til?

Som udgangspunkt er et crash testet hundebur det sikreste valg, men du skal også huske på pladsen du har til rådighed og hvad hunden kræver, som udgangspunkt skal hunden kunne lægge almindeligt ned & kunne sidde almindeligt op, for at have de bedste betingelser, for meget plads kan også være dumt i forhold til pladsen og sikkerheden ved at sammenstød i forhold til hunden ville ramme fx. bagsiden af buret med en større fart.

Hvordan tilvænnes en hund til at køre bil?

Det gælder om at sikre at din hund bliver tryg og glad for at køre bil, hunden skal forbinde en køretur med noget godt og trygt, derfor er det også vigtigt at du starter tilvænningen i en så tidlig alder som muligt og også gerne sikre hvalpen har prøvet at køre bil helt tilbage fra opdrætteren.

Hvordan tilvænnes en hvalp til et transportbur eller kasse?

Det gælder igen om at sikre at din hund er tryg ved fx. hundeburet, du må samtidig ALDRIG bruge dette bur til afstraffelse da det så blive forbundet med noget negativt at være i denne.

Når du skal starte ud, starter du i trygge omgivelser i dit hjem, lad buret stå i hjemmet åbent og lad din hund stille og roligt afsøge dette og smid evt. løbende nogle godbidder der ind og læg et tæppe eller lign. indei buret og over buret (En hund ville forbinde det som en behagelig og tryg hule), ros gerne hunden for at søge over til buret og især ind i det. ALDRIG vær negativ hvis hunden er langsom til dette eller ikke er tryg ved oplevelsen lige på første dagen. Med tiden ville du så kunne lukke lågen mens hunden er i buret og du roser elelr belønner denne, langsom øg opholdet inden i buret i hundens tempe, når hunde ner 100% tryg ved oplevelsen og at være i buret evt. mens du er gået ud af døren, så kan du flytte transportburet ud i bilen og starte stille og roligt forfra. Begynder din hund at blive utryg eller at pive, så evt. gå et pr. trin tilbage til din hund er 100% tryg ved alt under opholdet og i køre.

Ting tager tid, men det giver bonus at være tålmodig for både hunden og dig som ejer.

Hunde transportbur i metal

En metal transportbur er nok det mest holdbare og robuste bur du kan bruge til din hund, det er samtidig tungere og står ofte bedre fast i bilen undervejs.

Hunde transportkasse i stof

En transportkasse i stof har også sine fordele, det er blandt andet let, ofte sammenklappeligt og til at tage ud af bilen og sætte fx. hunden i trygge omgivelser mellem træningen mm. De kan selv anvendes som en seng og er især gode til mindre ture.

Hunde transportkasse i plastik

Hvis pladsen er trang til din mindre hunds transportbur kan du ofte med fordel vælge den lidt mere prisvenlige model og vælge en transportkasse i plastik til din hund. Husk dog altid at fastspænde transportkassen i bilen, så den står sikrest muligt, ofte kan de spændes fast med selen eller lign. under køreturen.

Køb transportbur til hund online

Du finder hos os et stort udvalg indenfor hundebure & transportbure online til skarpe priser og hurtig levering, dette skal sikre dig det bedst mulige valg og gøre det meget nemmrere for dig at vælge et transportbur til din hund eller hvalp.

Køb transportbur til hund i fysisk butik

Du er også altid velkommen i vores fysiske butik til at få hjælp til valget af transportbur til bilen eller evt. prøve nogle af de forskellige lagerførte modeller, bemærk dog at hunde hundebure kommer direkte fra vores leverandøre hjem til dig og ikke altid er tilgængelig i vores fysiske butik,

Få hjælp til valg af hundebur

Vi er altid klar til at hjælpe dig med valget af hundebur eller transportkasse som passer til din bil og din hund, det vigtigste for os er en glad kunde og en god oplevelse for din hund, samt at du får det bedste match der passer jer. Du kan altid få råd og vejledning i vores butik, på vores chat, på vores blog eller ved at ringe til os.-

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?