Stort udvalg i:

Hundetransport

At finde det rigtige transportbur til din hund kan ofte være en jungle og give utrolig mange spørgsmål om det skal være et metalbur, en nylontaske, en sikkerhedssele, en transportkurv, en transportkasse eller hvad du helt præcis skal bruge.

« 1

Et sikkert transportbur til hunden

Hos DyreVerdenen er vi forhandler af de crashtede Alu hundebure 4Pets Pro, som er af højeste kvalitet til at sikre at din hund opholder sig så sikkert som muligt i bilen under transporten. Faktisk er 4Pets alu burene faktisk Test vinder i FDM´s test af de sikreste hundebure. Og de fås i et udvalg af størrelser. Hvor du hurtigt og nemt kan finde den der passer præcis til din bil og hund(e). Se mere HER

 

Derfor skal du sikre din hund under transporten

Ved at sikre din hund er fastgjort, sikre du at din hund ville overleve et uheld og personerne i bilen ville undgå at få en flyvende hund i hovedet. Det er derfor vigtigt at finde den bedst mulige måde at sikre din hund under transporten. Det er selvfølgelig ikke et lovkrav i Danmark, men det er i vores nabo lande.

Transportbure til flere hunde

Vi har flere forskellige transportbure til hunde, i forskellige størrelser hvoraf nogle af dem er til 2 hunde. Hvilket sikre du stort set altid ville have mulighed for at finde et bur der passer dine behov.

Transportbure i høj kvalitet

Hos DyreVerdenen har vi et udvalg af kvalitets hundebure, som sikre din hund har en af markedets bedste hundebure i den bedste kvalitet.

Nylontasker

En nylontaske er egnet til små hunde og sikre du hurtigt, nemt og på meget lidt plads kan transportere den lille hund sikkert på køreturen. Hvad enten det er med bil, tog, bus, cykel eller gå ben. Har vi altid en taske der passer til dig og din hund.

HundeSikkerhedssele

En hundesikkerhedssele, kan bruges vis pladsen er trang, måske med barnevogn eller lign. bag i, kan en sikkerhedssele være hurtig og nem at bruge til den større hund, under transporten.

Hvilket form for sikkerhed skal jeg vælge til min hund?

Du skal vælge det du har behov, plads og råd til. Nu mere du kan sikre din hund nu bedre. Et transportbur i metal eller alu ville være det bedste. Er du helt i tvivl, skal du blot kontakte os og vi ville være klar til at hjælpe dig omkring den bedste løsning til dig og din hund(e)

0

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?