Nobby

Nobby - Vi elsker kæledyr

Tyske Nobby levere produkter inden for alle typer af kæledyr, hunde, katte, kaniner, gnavere og fugle. Vi Hos DyreVerdenen har utrolig mange af deres produkter og vi udvider konstant med nye. Nobby levere nemlig en utrolig høj kvalitet til en helt fair og billig pris.

Rabat 13%
Nobby Mesh Hunedsele - M - Lilla
« 1 ...

Historien om Nobby Pet Shop GmbH

Nobby´s motto er enkelt. Vi elsker kæledyr. De er specialister i kæledyrsleveranser og med et enormt udvalg af omkring 6000 artikler til hunde, katte, fugle, kaniner, gnavere og akvariefisk. Det er en familie virksomhed som er specialiseret i fugle- og fugleopdræts produkter, som blev grundlagt i 1991, af Nobert Felix under navnet Cédé Futtermittel GmbH. På det tidspunkt havde virksomheden 600 kvadratmeter, dvs. med 300 pallepladser, men på grund af den enorme og konstante vækst og deres personlige lidenskab for dyr, samt med støtte fra sin far Franz-Josef Felix og hans kone Bettina Felix og Walter Mast blev  virksomheden og dets produkter med succes etableret i Tyskland. Samme år bidrog holdet første  gang til en udstilling.

Virksomheden Cédé opnåede en jævn vækst, så den flyttede i 1995. Det samlede areal er fordoblet
og beløber sig til 1200 kvadratmeter med i alt 1.600 pallepladser.

Sortimentet blev successivt udvidet med tilbehør til kæledyr til hunde, katte og gnavere.
Som sådan blev virksomheden omdøbt til Nobby Pet Shop GmbH i 2003.

Ved segmentudvidelse fik Nobby styrket sin markedsposition og fortsatte en stærk vækst,
så det var nødvendigt med en yderligere en flytning i 2003. Virksomhedens lager steg til
3700 kvadratmeter. På grund af vækstpotentialet på deres virksomhed kunne de udvide i 2006
til 5000 kvadratmeter og 2008 til 6600 kvadratmeter med i alt 8.000 pallepladser. I øjeblikket administrerer, igangsætter og distribuerer 80 ansatte ca. 6000 produkter til ovver 60 forskellige lande
på deres adresse i Bocholt i Tyskland.

Et kæmpe udvalg af Nobby kæledyrs tilbehør

Hos os finder du nok en af de største udvalg i Danmark af Nobby tilbehør til hunde, katte, kaniner, gnavere, fugle og til akvarier. Vores udvalg strækker sig over utrolig mange kategorier og vi udvider konstant med nye lækre produkter. Vi syntes nemlig kvaliteten er utrolig høj, og prisen en som alle har råd til at betale.

Mange forskellige hundegodbidder fra Nobby

Hos Nobby finder du et kæmpe stort udvalg af mange forskellige typer af hundegodbidder, de kalder dem StarSnack og de fås i mange forskellige størrelser, smage og varianter. Du finder mange af deres godbidder til hunde som er sukkerfrie og med lavt fedtindhold.

Hundejakker

Hos os finder du et bredt udvalg af forskellige hundejakker fra Nobby, fælles for dem alle er den høje kvalitet og den gode sans for flotte detaljer, deres jakker til hunde er praktiske og nemme at give hunden på. De fås i mange forskellige farver og størrelser og kvaliteten er utrolig høj.

Hundesnore fra Nobby

De populære og utrolig lækre hundesnore & hundeliner fra Nobby er flotte, praktiske og i en utrolig høj kvalitet. Du finder billige nylon snore, samt de behagelige og bløde neoprem hundesnore & hundeliner, som sikre du kan holde behageligt og dejligt om en blød hundesnor, de fås i utrolig mange farver og i 3 forskellige størrelser, samt en mini serie til de helt små hunde. Der bliver konstant udvidet med nye. De gode neopran hundesnore fås i en classic og i en royal version, og hele serien kan fås i hundesnore, hundeseler og hundehalsbånd.

Hundeseler fra Nobby

Vores udvalg af hundeseler fra Nobby, strækker sig over flere forskellige typer. Du finder hundeseler med lys, hundeseler i nylon, hundeseler i behagelig neopren som hunden rigtig ville elske, de skær nemlig ikke ind i pelsen på samme måde og sidder ofte utrolig godt, modellen kaldes en norsk hundesele og den fås en classic og en royal verson i utrolig mange farver. Du finder også en komfort hundesele fra Nobby, samt en Mesh hundesele som især er perfekt til de mindre hunde. Hele serien fås i farver og varianter som passer i design med hundesnore og hundehalsbånd.

Hundehalsbånd

Hos Nobby finder du flotte og praktiske hundehalsbånd lavet i slidstærk nylon og hundehalsbånd i behageligt neoprem, som sikre hunden finder det behageligt og dejligt at have på, samt hunden slipper for det skær ind i pelsen. Fælles for dem alle er den gode kvalitet og neopren halsbåndne fås i utrolig mange størrelser og farver, derfor ville der være et halsbånd til alle typer af hunde, de fås i en classic og en royal version og kan passe perfekt til ens hundeseler og hundesnore, fra samme serie.

Halsbånd, seler og snore til små hunde

Hele Nobby serien fås også til helt små hunde, denne serie hedder "mini" Mini serien fås i mange forskellige farver og flere størrelser, dette skal sikre gode produkter til selv de helt små hunde og hvalpe.

Hundeudstyr fra Nobby

Nobbys udvalg af hundeudstyr er kæmpe stort, derfor finder du også kun et stort udvalg af udstyr til blandt andet hunde fra os, deres 6000 artikler som løbende bliver udvidet er alt for stort for os, derfor har vi nøje udvalgt en god række af produkter og udvider konstant med nye.

Hundesenge fra Nobby

De flotte, behagelige og utrolig lækre hundesenge, hundepuder og hundetæpper fra Nobby, skal sikre noget behageligt og dejligt for din hund at sove eller slappe af på, de fås i mange forskellige design og størrelser, derfor ville der være en hundeseng til alle typer af hunde.

Hundelegetøj fra Nobby

Selv hundelegetøjet fra Nobby findes der meget af, udvalget hos os er derfor nøje udvalg til at være de mest populære og dække en masse spændende forskellige produkter som tennisbolde, plysbamser, bolde,  latex legetøj, legetøj med piv og meget meget mere.

Kølemåtter fra Nobby

Selv kølemåtter til hunde producere de. De er perfekte til hunde eller katte på varme sommer dage. Kølemåtten hjælper dyret med at blive køllet ned, uden at nedkølle elelr fryse for meget. Kølemåtterne fra Nobby er nemme at rengøre og lavet med et specielt gelefyld som er giftfrit.

Kattetilbehør fra Nobby

Selv katte tilbehøret fås i et kæmpe stort kvaliets udvalg, som dækker over katteseler, kattehalsbånd, kattelegetøj, kattegodbidder, katteskåle og meget mere. Fælles for alle produkterne er den høje kvalitet og med tanke på hvad der er godt for en kat. Du finder derfor fedtfattige og sukkerfrie kattegodbidder, sjovt kattelegetøj med catnip eller baldrian, flotte keramik katteskåle og meget meget mere.

Gnaver & kanin tilbehør fra Nobby

Du finder også et kæmpe stort udvalg af alt indenfor tilbehør og godbidder til kaniner og gnavere, du finder blandt andet godbidder til kaniner og gnavere, legetøj, løbehjul til hamstere, keramik skåle, gnaverhuse i flot naturligt træ og mange flere produkter til kaniner og gnavere fra Nobby. Især deres keramik skåle fås i mange forskellige størrelser og farver.

Fugle tilbehør fra Nobby

Nobbys fugle tilbehør dækker over alt indenfor udstyr til fugleburet, du finder praktiske fugleskåle, fuglebure, fuglegodbidder og et stort udvalg af fuglelegetøj, du finder også et udvalg til de større fugle som er egnet som papegøjelegetøj.

Krukker, skåle mm. til kæledyr

Du finder fra Nobby et kæmpe stort udvalg indenfor rustfri stål skåle og keramik skåle, de fås i mange forskellige størrelser og farver.

Billige Nobby produkter

Vores Nobby produkter er utrolig billige, især med højde for den høje kvalitet som de er lavet i. Materialerne er også af høj kvalitet.

Nobby produkter på tilbud

Tilmeld dig vores nyhedsbrev eller følg os på Facebook og vær den første til at få besked omkring når produkterne kommer på tilbud.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?