Pet Remedy

Hos Dyreverdenen finder du et stort og bredt udvalg indenfor Pet Remedy produkterne af beroligende produkter til kæledyr.

Hvad gør Pet Remedy?

Den specielle Pet Remedy blanding af æteriske olier er baldrianbaseret og arbejder sammen med disse naturlige afslapningsveje for at hjælpe med at berolige nerverne hos angste eller stressede kæledyr.

Virker Pet Remedy på hunde?

Pet Remedy arbejder for at dæmpe angst for katte, hunde, kaniner, slanger, gnavere og endda papegøjer, for at nævne nogle af de almindelige husdyr.

Hvilke æteriske olier er der i Pet Remedy?

Pet Remedy er en blanding af æteriske olier baldrian, vetiver, sød basilikum og salvie, som alle er sikre på alle kæledyr, hjemme og i miljøet

Hvor længe holder en Pet Remedy diffusor?

Holder op til 6 uger. Så snart den er tilsluttet, vil du bemærke en forskel, da de kraftige afstressende egenskaber langsomt frigives til det omkringliggende område.

Hvordan bruges de beroligende servietter?

Tør hænderne af, før du håndterer et angst kæledyr.

Tør forsigtigt rundt om næsepartiet, under hagen og toppen af brystet på kæledyret.

Læg i sengetøj eller bind på kasse

Nyttigt til støjfølsomme kæledyr, der ikke kan lide lyden af en spray.

Hjælper Pet Remedy hvor katte markere sig?

Ja – det vil hjælpe. Du kan sprøjte lidt i det område, de vælger at sprøjte i eller markere.

Spray også lidt på deres sengetøj, da dette vil hjælpe med at trække dem væk fra det område, hvor de har sprøjtet og mærket uhensigtsmæssigt.

Hjælper Pet Remedy mod katte der kradser i møbler?

Ja – det vil hjælpe. Selvom du kan sprøjte lidt, hvor de kradser uhensigtsmæssigt, er det bedre at sprøjte på en kradsestang, da dette vil trække dem derhen, hvor du vil have dem til at kradse!

Hjælper Pet Remedy under rejsen?

Man skulle tro, at en hund ville være ret glad for at rejse sammen med sin ejer. Men det er ikke altid tilfældet!

Stress hos hunde (og andre kæledyr), når de rejser, er ofte forårsaget af en konstant og hurtig ændring af natur, som de har svært ved at klare.

Den bedste måde at bruge Pet Remedy i denne situation er at bruge en lille beroligende spray på tæppet i bilen. Et par sprays er normalt nok.
Du kan også spraye på en bandana eller på dine fingre og forsigtigt gnide rundt om næsepartiet, under hagen og toppen af brystet. Det ville begynde at hjælpe inden for få sekunder på grund af den måde, det fungerer på

Hjælper Pet Remedy på separationsangst og alene hjemme syndrom?

Stikdiffuseren vil hjælpe som omgivende og konstant langsom frigivelse.

Brug i rum, hvor din hund (eller andet kæledyr) tilbringer mest tid, når du er fraværende. Aktive stoffer trækkes op i flaskevægen ind i det omkringliggende område og bæres derefter med luftbevægelser rundt i rummet. Brug også den beroligende spray. Spray lidt på sengetøj, på en bandana eller endda på dine fingre eller en fugtig klud og gnid forsigtigt rundt om næsepartiet, under hagen og toppen af brystet på kæledyret.

Med separationsangst kan din hund (eller et andet kæledyr) nemmere falde til ro, hvis nerverne er rolige frem for at gå i lukket og reaktiv adfærdstilstand (gøen, pacing, tygning, tilsmudsning osv.), hvilket ofte sker, når kæledyret er stresset. og nerverne er fyret op.

Må man bruge Pet Remedy hos hvalpe og killinger?

Ja. sikker at bruge, da den er meget skånsom.

Virker Pet Remedy mod både fyrværkeri og støjforbier?

Ja. brug både stikdiffusoren og beroligende spray.

Hvordan bruger man Pet Remedy til bonding af kaniner?

Spray lidt på en fugtig klud og tør over hver kanin på skift og gentag et par gange. Dette kaldes duftbytte og hjælper begge kaniner med at lugte ens. Gør dette før og efter hver bindingssession.

Du kan også sprøjte lidt på indervægge af hytten eller på et klæde og hænge i hytten eller lign.. Brug også stikdiffusoren, hvis den er indendørs!

Hvor længe virker Pet Remedy sprayen?

Mindst 2 timer og op til 6 timer eller mere, afhængigt af det enkelte kæledyr.

Hvor meget beroligende spray skal man bruge?

Du behøver kun et par små sprays for at få effekt.

Hvordan bruges Pet Remedy sprayen?

Den beroligende spray er vandbaseret og PH-neutral, hvilket betyder, at den er sikker på dit kæledyrs hud og pels.

Brug på tæppet i hjemmet og bilen, bandana, eller spray endda lidt på dine fingre og gnid forsigtigt rundt om næsepartiet, under hagen og toppen af brystet på dit kæledyr.

Hvis du er ude at gå med en ængstelig hund, og du forventer en ugunstig situation, kan du sprøjte lidt på dit bukseben og bringe din hund til hæl for at tage de aktive ind.

Pet Professionals sprayer på forsiden af deres tunikaer, manchetter og hænder, når de håndterer et ængsteligt kæledyr. De sprøjter også på arbejdsbænke, før de håndterer et stresset kæledyr.

Dyrlæger og sygeplejersker sprayer på et håndklæde, før et kæledyr pakkes ind med håndklæde til en procedure

Til Pet Remedy Stikdiffuseren være tændt hele tiden?

Normalt bedst at forlade tændt hele tiden i de fleste situationer. Men hvis du bruger til separationsangst (alene hjemme), kan du vælge kun at tænde det, når du forlader huset.

Hvor længe holder Pet Remedy Stikdiffuseren væsken?

Op til 8 uger.

Hvor skal Pet Remedy Stikdiffuseren tilsluttes?

I det rum hvor dit kæledyr bruger mest tid.

Lugter Pet Remedy af noget?

Formuleringen består af en unik blanding af absolutte og æteriske olier.

Baldrian har en karakteristisk jordagtig og ret skarp aroma. Dette stammer fra syrerne i olien (valerenol og isovaleriansyre), som vi ikke kan neutralisere uden at gå på kompromis med de særlige beroligende egenskaber. Så i stedet arbejder vi med denne aroma og blander baldrianens absolutte olie med Vetiver, Basilikum og Clary Sage, som alle har deres egen karakteristiske lugt og individuelle beroligende egenskaber.

Det er en synergi af disse olier, der arbejder sammen, som leverer den blide Pet Remedy beroligende effekt på dit kæledyr. Du kan nemt genkende i duften, de små indeslutninger af Vetiver (et rørgræs fra Indonesien), Basilikum og Clary Sage æteriske olier, som hjælper med at balancere duften.

Hvordan hjælper Pet Remedy mit stressede kæledyr?

Når en hund for eksempel er stresset, kan den gå i semi-shutdown-tilstand, hvor han eller hun ikke længere lytter eller tager ind, hvad der foregår. Dette kan føre til reaktiv adfærd såsom gøen, tilsmudsning, tygning, pacing og aggression. Når hunden er rolig, kommer den ud af denne tilstand og bliver mere opmærksom på omgivelserne og mere modtagelig over for dig, så du derefter kan arbejde på at opbygge tillid.

Pet Remedy vil også hjælpe alle andre pattedyr såsom katte og kaniner, og endda fugle og krybdyr, når de er stressede eller angste, ved at hjælpe med at berolige deres nerver. Dette vil igen hjælpe dem til at blive mere opmærksomme på omgivelserne og mere afklarede.

Kan man bruge Pet Remedy hvis mit kæledyr er på medicin?

Pet Remedy er meget skånsom i sin virkning, så det er sikkert at bruge i de fleste situationer, men rådfør dig altid med din dyrlæge først.

Hvornår kan jeg bruge Pet Remedy?

Vil normalt hjælpe med fyrværkeri, rejser, separationsangst (alene hjemme), tab af ledsager, nyt hjem, nyt kæledyr i huset, ændring af rutine, besøg hos dyrlæger, aggression, sprøjtning, tilsmudsning, overpleje, samt mange andre forårsagede symptomer ved stress.

Læs mere omkring Pet Remedy kliniske forsøg: https://petremedy.co.uk/clinical-trials/

 

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?