BundStrøelse & Badesand

Hos DyreVerdenen finder du altid et stort og bredt udvalg af forskellige gode typer af bundstrøelse og badesand til kaniner og gnavere i høj kvalitet. Bundstrøelsen findes i flere forskellige typer som spåner og højtabsorberende bundstrøelse som fx. Boxo, Über og Carefresh. Chinchillasandet findes med flere forskellige lækre dufte, og sikre en god pelspleje.

Little One Badesand 1 kg
Plospan Spåner - 64l
Flamingo Træspåner - 5kg
Duvo+ Hamstergrus
Plospan Spåner - 16l
« 1

At vælge det rigtige bundstrøelse i dit gnaverbur

Det kan være en svær disciplin at finde frem til det helt rigtige bundstrøelse til dig, din kanin eller gnaver. Der findes et bredt udvalg af forskellige typer af bundstrøelse som fx. bomuld, hamp, fyrretræ, krystaller. På samme tid findes der et hav af forskellige strøelser med duft, som sikre dit gnaverbur lugter bedre en smule længere. På samme tid skal du vælge i mellem flere gode og populære mærker som fx. Trixie, vitapol, lolopets, Boxo, chipsi, pet dreams, carefreh og mange andre. Det bedste råd vi hos DyreVerdenen kan give dig, er at prøve dig lidt frem og tilbage i mellem det forskellige og se hvad der passer bedst hos dig.

Boxo comfort bundstrøelse

Boxo comfort bundstrøelsen er lavet af blødt genbrugs papir af højeste kvalitet, som er utrolig dejligt at lægge i, og med en ekstra god absorberende suge evne, det suger fatisk dobbelt så meget som traditionelt strøelse. Boxo er helt støvfrit, og sikre der for et sundt og hygiejnisk støelse, som både mennesker og dyr som ikke tåler støv, bedre kan tåle. Med mulighed for din gnaver at lave de naturlige huler og tunneller. Boxo er fuldstændig ugiftigt for din gnaver at bruge, og ska blot lægges i gnaverburet med en ca. dybde på 7,5cm. Der for kan man roligt sige Boxo er et perfekt valg som bundstrøelse i de fleste gnaverbure, det er blødt, ekstra godt sugende, støvfrit, miljøvenligt og kan anvendes til marsvin, kaniner, hamstere, chinchillaer, rotter og andre små gnavere.

Carefresh bundstrøelse

Det populære CareFresh bundstrøelse er et kvalitets strøelse i højeste kvalitet, som medvirker til at holde gnaverburet tørt og lugtfrit i en meget længere periode. CareFresh strøelsen støver generet meget mindre end andre former for bundstrøelse, hvilket gør det mere behageligt for dig og din gnaver, Det er på samm etid meget sundere for din gnaver at opholde sig i. CareFresh er også meget let og blødt, din gnaver ville virkelig komme til at elske denne dejlige bløde bundlag. Og det er faktisk lavet af genbgruspapir, og er på samme tid miljøvenligt bundstrøelse helt uden kemikalier og tilsætningsstoffer. Et naturligt og sundt miljø for din gnaver.

Chipsi bundstrøelse til din gnaver eller kanin

Det meget populære og eftertragtede Chipsi bundstrøelse er lavet af harpiksfri ædel- og rødgran. Chipsi er et utrolig blødt bundstrøelse, som har en utrolig god sugeevne, som på samme tid binder dårlig lugt ekstra godt, det er helt støv- bakteriefrit. Det har på samme tid vist sig at være en god succes inden for valg af et naturligt bundstrøelse, på samme måde som hamp strøelsen med god absorberingsevne. Et blødt, hygiejnisk strøelse lavet af træspåner fra nåletræer.

Über bundstrøelse til gnavere

Det utrolig lækre og bløde Über strøelse til gnavere, er en naturlig bundstrøelse med en kraftig sugeevne. Strøelsen støver minimalt, og egner sig derfor perfekt til dyr og mennesker med støv allergi. Samtidig med det sikre en god lugtkontrol. Über er miljøvenligt og helt uden kemikalier og tilsætningsstoffer, det fås i mange forskellige flotte farver. Det egner sig til kaniner, marsvin, hamstere, chinchillaer, mus, rotter mm.

JR Farm bundstrøelse med tema

Det anderledes bundstrøelse fra JR farm er 100% naturligt og fås i flere forskellige temaer, som blandt andet farmfeeling, sommerfeeling og skovfeeling, hvor bundlaget er som på en farm, i skoven eller som den dejlige sommer.

Bundstrøelse til marsvin

Til marsvin skal du finde et bundstøelse som de kan lide, samt passer til dig. Alle marsvin kan nemlig være forskellige, og du kan med fordel bruge boxo, carefresh, uber, træspåner, hampstrøelse osv. Prøv dig frem, du kan med fordel finde noget papir strøelse med farver, som passer til dit bur.

Bundstrøelse til hamstere

Som bundstrøelse til hamstere, ville vi anbefale Boxo, carefresh eller uber, fælles for dem alle er at de er lavet af genbrugs papir, de holder burets lugt inde længe og er dejlig blødt, samt perfekt at lave huller i.

Bundstrøelse til kaniner

Til kaniner, kan træ spåner være en helt fin ide, helt afhængigt om det er indendørs eller udendørs kaniner, samt om det er fri kaniner. En fri kanin, skal nemlig kun have strøelse i sit toilet. Prøv dig frem, hvad der passer bedst til dig og din kanin.

Spåner i dit gnaverbur

Træspåner er den helt klasiske form for bundstrøelse i et kanin eller gnaver bur, de fås både støvfrie og ikke støvfrie, vi hos DyreVerdenen ville altid anbefale et finde støvfrie træspåner, for både dig og dit kæledyrs skyld. De fleste træspåner er lavet af blødt naturligt træ, som fx. gran. Det er både luftigt og hygieknisk at bruge og fås både med og uden tilsat duft som fx. citrus.

Hamp strøelse i dit gnaverbur

Hamp strøelse er et 100% naturligt bundstrøelse, som er baseret udelukket på hamp planten. Hamp strøelsen har en god suge evne og er ekstra god til at holde ammoniak lugt tilbage, det kan bruges til alle små gnavere og er et sundt naturligt valg.

Chinchilla sand er en vigtig del af buret.

Chinchilla sand er et utrolig vigtig del at både udstyret i en hamster og chinchillas bur. De skal bruge det til at sikre en god pelspleje, da det sikre en ren og silkeblød pels og det mindster den dårlige lugt i buret, på samme tid plejer det deres negle.. De elsker faktik ofte at bade i sandet, og det medvirker til at reduere stress hos både hamstere og chinchillaer. Mange af vores typer af sand er 100% naturligt badesand, som både fås med og uden duft som fx. æble eller jordbr. Det bedste tidspunkt at give badesandet til fx. en chinchilla er om aftenen og blot i en 20-30 minutter, da du samtidig kan holde øje med om, det faktisk bliver brugt.

Badesand til hamstere

Det er utrolig vigtigt at sikre din hamster har badesand, da en hamster elsker at bade og rengøre sig selv, det blødgøre deres pels og sikre de er rene på samme tid, det hjælper på dårlige lugte og sikre dem generelt en god hygiejne. Chinchillasand er også egnet til hamstere, dette er helt fint sand.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?