Versele-Laga

Hos Dyreverdenen finder du et bredt udvalg lækre lækre produkter fra Versele-Laga. Du finder lækre kanin- & gnavergodbidder med lækre smage og hamsterfoder, ørkenrottefoder, marsvinefoder, rottefoder, musefoder, chinchillafoder og premium hø mm.

Om Versele-Laga

Versele-Laga blev skiftet i 1932 og alt startede med Prudent Versele, en visionær iværksætter fra Belgien, der begyndte at producere og markedsføre kvægfoder i en lille skala. I 1937, mindre end fem år senere, kunne han kun fortsætte med at imødekomme efterspørgsel ved at bygge et rigtigt kvægfoder anlæg i byen Deinze i Belgien. De efterfølgende år var succestige, fabrikken udvidede sig mere og mere og blev en af de mest moderne og bedst fungerende i sin tidsalder. De gode lidenskabelige medarbejdere, som arbejde for Versele-Laga, formåede at overbevise Versele familien omkring at udvikle miksere til due kapløb. De blev snart efterfulgt af produkter til andre sportsgrene indenfor kæledyr og sportsdyr som fugle, husdyr, heste og hunde. Da dyr i 70'erne i stigende grad blev en del af den normale familie, og flere og flere fugle, kaniner, gnavere, hunde og katte blev ført ind i folks hjem, valgte Versele-Laga at udvide med produkter til hverdagens kæledyr. Idag over 85 år senere, er Versele-Laga et stort internationalt firma med produktion 7 steder i EU, 1 i kina og 3 i USA. Deres produkter bliver solgt til 75 forskellige lande, de har over 2100 produkter og fodre til dagligt omkring 15.500.000 dyr i verdenen med deres foder.

Stort udvalg af Versele-Laga

Hos os finder du altid et stort og bredt udvalg af lækre produkter fra det gamle og innovative mærke Versele-Laga. Fælles for alle produkterne er den gode kvalitet til ganske foruftige priser. Du finder hos os foder til mange forskellige smådyr og lækre godbidder til kaniner og gnavere, samt hø.

Versele-Laga kanin- & gnavergodbidder

De lækre og smagsfulde godbidder til mindre gnavere og kaniner kaldet crock complete, er sprøde, dejlig velsmagende og sunde snacks til små gnavere. De lækre godbidder til gnavere indeholder blødt fyld i form af enten urter, æble, gulerod, bær eller ost & vitaminer.

Versele-Laga gerbil- & hamsterfoder

Versele-Laga hamster & ørkenrotte foder complete er et komplet og lækkert foder som er egnet til guldhamstere, dværghamstere og springmus. Foderet er nøje tilpasset dyrenes ernæringsmæssige behov og indeholder meget lidt stivelse og ingen kornkerner. Det er forarbejdet helt specielt til at efterkomme deres behov, og foderet er let fordøjeligt og velsmagende. Foderet indeholder mindst 10% friske grøntsager, til at sikre et fiberrigt foder. Som animalsk protein indeholder foderet blandt andet kylling og fisk.

Versele-Laga marsvinefoder

Et nærende og sundt marsvinefoder med en ekstra god mængde C-vitamin, da marsvin ikke selv kan danne C-vitamin. Foderet til marsvin er med lækkert timothyhø og indeholder vigtige vitaminer og mineraler som marsvinet har brug for, det er et pillefoder, så dit marsvin ikke kan sortere de kedelige fra. Samtidig er det urter, hyldebær og mange forskellige typer af græs i foderet.

Versele-Laga rotte & musefoder

Det lækre foder til rotter & mus fra Versele-Laga indeholder animalske proteiner og fedtstoffer, som hovedsageligt kommer fra kylling og fisk. Udover det indeholder foderet til rotter & mus vigtige vitaminer til at holde dit dyr sundt og vigtige antioxidanter til at beskytte kroppen.

Versele-Laga chinchilla & degufoder

Det sunde chinchilla & degu complete foder fra Versele-Laga er et komplet og smagsfyldt foder. Det er lavet af 100% letfordøjelige ekstruderede stykker og foderet indeholder lækre friske grøntsager, florastimul, vitaminer, lange fibre og timothy hø. Foderet er sukkerfrit og har meget få kalorier.

Versele-Laga premium hø

Et premum hø til kaniner og mindre gnavere, et 100% naturligt produkt som blot er tørret, rig på fibre som forbedre fordøjelsen og 100% biologisk nedbrydeligt.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?