Flamingo

Flamingo kæledyrs produkterne, er lavet i en god kvalitet. Flamingo har produkter til de fleste kæledyr som blandt andet hunde, katte, kaniner og gnavere. Hos os finder du dog mest til kaniner og gnavere, da deres udvalg er helt fantastisk og anderledes.

« 1 ...

Histrorien om Flamingo Pet Products

Flamingo blev grundlagt i 1972 af Rene Van Tendeloo, der gjorde hans lidenskab af fugle til hans erhverv. Efter Rene havde arbejdet hjemmefra i mange år, blev hans virksomhed for stor, derfor fik han større lokaler i 1985. I 1993 efterfulgte sønnen Erwin Van Tendeloo sin far sin ejer af virksomheden og besluttede med det samme at opføre en ny bygning, der blev tage i brug i 1994. Og de første skridt  var taget i det Hollanske og Tyske marked. Eksporten va godt igang, mens grundlæggelsen af Pet Partners begyndte som flyttede ind i de tidligere lokaler. Senere hen gik Flamingo sammen med mærket Karlie og blev Karlie Flamingo, detet sluttede dog i 2019, da de valgte at gå vær til sit.

Stort udvalg af kæledyrs produkter fra Flamingo

Hos os finder du et bredt og stort udvalg af forskellige produkter fra Flamingo, vi har forskellige tilbehør til fugle, hunde, katte, kaniner og gnavere. Fælles for dem alle er den gode kvalitet.

 

 

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?