Handelsbetingelser

Hvem handler du med

Generelle oplysninger

Dyreverdenen ApS (Webshopgruppen ApS)

CVR-nr. 43865188

Adresse Bråbyvej 1, 4690 Haslev

Mailadresse webshop@dyreverdenen.dk

 

Levering

Medmindre andet er angivet på den enkelte vare, er der normalt 1-3 hverdages leveringstid i Danmark. med GLS. Og 2-5 hverdages leveringstid ved pallefragt i Danmark.

Men vi bestræber os på at kunne levere på at afsende samme dag inden kl 10.00 og levere på 1-3 hverdage, vis varen er på lager.

Bemærk dog at vare som 4pets hundebure, Tractive, RedDingo hundetegn mm. kommer direkte fra vores leverandør og det er muligt GLS ikke levere disse, dette kan læses i teksten til selve varen.

4pets hundebure Bliver leveret direkte hjem til dig med Danske fragtmænd, venligst oplys om pakken må sættes. Hvis du beder om at få varen stillet, er det på egen risiko.

Køb

Ved køb hos Dyreverdenen acceptere du at modtage mails omkring dit køb, dette kan være en mail på du ikke har betalt din ordre, det kan være om du ønsker at anmelde de købte produkter, om alt ved købet var i orden, samt om du ønsker at anmelde os på Trustpilot. Disse mails sker helt automatisk og kan blot ignoreres, dette er ikke mails vi kan stoppe igen efter købet. Har du tilmeldt dig vores nyhedsmail, kan du altid framelde dig flere i bunden af denne mail, enkelt og nemt.

Betaling

Når ordren er afgivet på Dyreverdenen.dk accepteres de gældende handelsvilkår og køber garanterer, at alle de oplysninger som køber har angivet, er korrekte.

Vi trækker først beløbet fra ordren, når pakken bliver afsendt fra vores lager.

Betaling kan foretages med Visa/Dankort, Visakort, Mastercard, Maestro, Visa Elektron, Mobilepay, Viabill

Betalingen foregår over en krypteret server via 3.parts betalingsgateway og er lige så sikkert som at benytte dit kreditkort i supermarkedet. Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og inklusiv 25% moms.

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din

månedsydelse den 20. i hver måned.
Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-.

Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.

ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr.

Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. 

Læs mere her: www.viabill.com/kredit  

*Ved bestilling af tydeligt markeret forudbestillingsvare, betales der forud. Ordren kan dog som hovedregel altid annulleres frem til afsendelse af ordren.

Fragt

Danmark: fragt koster fra 29 kr.  og der er fri fragt på ordrer over 499 kr. til nærmeste GLS pakkeshop.

Alle bestillinger leveres med GLS. (undtagen hundetegn og bestillingsvare)

Bemærk der max kan sendes 20kg inkl emballage til en pakkeshop eller ved opbæring i opgang eller lign. Ved opbæring tydelig gør GLS opmærksomme ved dette ved en engangsfuldmagt eller en fuldmagt.

Fragt priser er beregnet ud fra vægt:

Vægt

GLS Pakkeshop

GLS Privat

GLS Erhverv

0-1 kg

29 kr

49 kr

49 kr

1-5 kg

29 kr

49 kr

49 kr

5-10 kg

35 kr

59 kr

59 kr

10-15 kg

40 kr

69 kr

69 kr

15-20 kg

55 kr

69 kr

69 kr

20-30 kg

Ikke mulig

69 kr

69 kr

Udenfor Danmark, vi kan afsende til de fleste lande, dog har vi pt. opsat Tyskland og Sverige, Her afsender vi ikke større pakker en gls kan modtage og håndtere. Dette er max. 20kg (inkl. emballage mm.) og max pakker som overholder GLS standard mål på max 120cm i længden og max 300cm i længde + omkreds. Fragtpriser til udlandet: Fra 98,75kr.

Bestilling af vare med længere leveringstid

Ved bestilling af vare med længere leveringstid (forudbestillingsvare, bestillingsvare eller lign.), hvor leverignstiden er angvet, er det denne leveringstid som angiver hvornår dine vare bør ankomme, har du bestilt yderligere vare med normal leveringstid, leveres ordren samlet.

Fortrydelsesret for varer

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager den første vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til webshop@dyreverdenen.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. (Bemærk returomkostningerne fratrækkes).

Bemærk dog at følgende produkter ikke kan returneres:

  • V-mærkede loppe & flåtmidler, af hensyn til lovgivningen fra lægemiddelstyrelsen
  • Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.
  • Specielt fremstillet vare. fx. Hundetegn, K9 labels med egen tekst og andre vare som er unikke

     

Udvidet fortrydelsesret på varer

Udover de 14 dages fortrydelse i henholdt til ovenstående betingelser tilbyder vi en udvidet fortrydelsesret på 60 dage. Dette betyder at du har 60 dage fra modtagelsen af varen, til at give os besked om du ønsker at fortryde dit køb.
Hvis du fortryder dit køb på dag 15 til dag 60, skal følgende betingelser være opfyldt:

  • Varen skal returneres indenfor 14 dage, fra du giver os besked.
  • Varen skal være ubrugt /intakt og returneres i original emballage.
  • Der må ikke være brugsspor

Lægemidler til dyr

Vi giver ikke pengene tilbage for lægemidler til dyr. I henhold til bekendtgørelse om forhandling af visse jern- og vitaminpræparater samt visse antiparasitære lægemidler til dyr uden for apotek, § 12, må der ikke sælges lægemidler til dyr, som er returneret fra en anden kunde. Vi betragter derfor et returneret lægemiddel til dyr som 100 % værdiforringet fra det øjeblik, du modtager varen.

Køb retur fragt HER

Hent din returseddel HER

 

Uafhentede pakker: Bliver pakken sendt retur fra pakkeshoppen, kan vi opkræve de reelle udgifter til returnering, som vi bliver pålagt af fragtfirmaet. Hvis du ønsker at få tilsendt varen på ny, skal du selv betale for ny fragt ved genlevering.

Fortrydelse af en del af varekøbet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering af varen

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os (eller vores leverandør).

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: (indsæt Variocage hundebure og 4pets hundebure, som muligvis skal returneres til vores leverandør. kontakt os ved returnering). 

Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: (999kr).

Ingen fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes: 

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen. V-mærkede loppe & flåtmidler, af hensyn til lovgivningen fra lægemiddelstyrelsen.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.)

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

 

Når du returnerer skal pakken sendes til
Dyreverdenen ApS
Bråbyvej 1
4690 Haslev

Danmark

Du bedes samtidigt vedlægge dit ordrenummer og gerne et telefonnummer eller en email, som vi kan kontakte dig på i tvivlstilfælde. - Hent din returseddel HER

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse. Husk fortsat en seddel med ordrenummer og gerne et telefonnummer eller en email

Fortrydelsesret i erhvervskøb

B2B handler er som udgangspunkt uden 14 dages fortrydelsesret og varen forbliver Dyreverdenens ejendom til produkterne er betalt.

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Dog max det beløb fragten ville have kostet igennem os.

Varen sendes til:

Dyreverdenen ApS
Bråbyvej 1
4690 Haslev

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 

 

Levering af varer

Ved levering af varer har du reklamationsret i 24 måneder. Kontakt os inden du sender varen.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Træk på dit kort

Du kan til enhver tid tilbagekalde din tilladelse til, at vi trækker et beløb på dit kort.

Du kan også gøre indsigelse vedrørende ”uautoriserede debiteringer” over for din kortudbyder, dog senest 8 uger efter debiteringen, med mindre andet fremgår af din aftale med kortudbyderen.

Rabatter, gavekort mm.

Medmindre andet er angivet, kan rabatter og gavekorts ikke begge bruges på samme tid, du ville også kun kunne benytte 1 rabatkode eller gavekorts af gangen, så kort sagt kun 1 form for rabat. Derfor ville det medmindre andet er angivet, ikke være muligt at få yderligere rabat på fx. tilbudsvare, selv om en rabatkode bliver indløst eller har højere %. Der tages i forvejen forbehold for der ikke gives rabat på foder, 4pets hundebure og udvalgte andre produkter, ved brug af rabatkoden til din første ordre. Bemærk samtidig at rabatkoden på 10% til din "første" ordre, kun kan benyttes 1 gang. Dette er per hustand.

Legetøj mm.

Vi gør opmærksom på at alt legetøj til dyr, kan gå i stykker og dyret bør holdes under opsyn, mens de leget med legetøjet. Tag ødelagt legetøj væk fra dyret.

Naturlige produkter

Naturlige produkter kan variere ud fra billedet, da disse som navnet antyder er lavet af naturlige materialer som fx. træ. Dette gør de har naturens form og kan variere fra billedet i udseende og størrelse.

Værneting og lovvalg

Enhver tvist mellem køber og Dyreverdenen /v Mikkel Daniel Nielsen - herunder fortolkning af Dyreverdens handelsvilkår - afgøres af Sø- og Handelsretten i København i henhold til dansk lovgivning med dansk som gyldigt sprog.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte webshop@dyreverdenen.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.naevneneshus.dk

 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Persondatapolitik 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Dette gælder fx. Post Nord, Gls, eller vores leverandøre hvis varen kommer direkte fra dem.

 

Personoplysningerne registreres hos DyreVerdenen /v Mikkel Daniel Nielsen og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på www.dyreverdenen.dk er Mikkel Nielsen

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: (indsæt e-mailadresse).

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Dyreverdenen ApS

Bråbyvej 1

4690 Haslev

E-mail: webshop@dyreverdenen.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Ordre nummer: _______________________________ _____________________________________  

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

*Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(*kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 21.02.2024

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?