Kong

Kong katte- hundelegetøjet er nok det mest kendte legetøj til dyr. De findes i tusenvis af varianter og der er noget til enhver hund. Samtidig er Kong hundelegetøjet ekstra holdbart og kan sikre mange timers sjov for din hund. Siden 1976 er Kong blevet kaldt det bedste hundelegetøj, når det gælder om kvalitet. Alt Kong hundelegetøj er lavet i slidstærke materialer.

 

« 1

Historien om Kong legetøj

Firmaets grundlægger Joe Markham, lavede det første Kong legetøj i 1970érne, da en fandt ud af at hans schæferhund Fritz ødelagde sine tænder ved at tygge på forskerte ting. Han fandt ud af at Fritz nød at tygge på en Volkswagen bus ophængsordning med hårdt gummi. Derfor brugte han omkring seks år på at eksperimentere med forskellige måder at få fremstillet et tyggelegetøj til Fritz i den samme størrelse og form, som han også kunne sælge til andre kæledyrsejere. En af hans venner kommenetere på et tidspunkt at legetøjet lignede en øreprop til king kong, deraf navnet Kong. Kong er idag nok det mest kendte Brand i verdenen og deres legetøj findes i tusenvis også til katte.

Stort udvalg af Kong produkter til hunde

Hos os finder du altid et stort og bredt udvalg af hundelegetøj, udvalget dækker over de originale gummi legetøj til sjovt og populært legetøj som plyslegetøj, bolde, kastelegetøj, tøjbamser, tyggelegetøj og bidelegetøj til hunde. Kong er især kendte for deres gode og robuste materialer, som skal forsøge at få legetøjet til at holde ekstra længe hos de hunde, som ofte ødelægger andet legetøj. Materialerne er alle i en ekstra god kvalitet.

Det originale gummi materiale fra Kong er patenteret og sikkert at give hunden, materialet består af en holdbar og meget tyggefast form for gummi, materialet har Kong selv opfundet og fremstiller det selv.

Bemærk dog at selv Kong hundelegetøj kan gå i stykker, ofte ville det dog holde længere eller helt i forhold til andre mærker.

Kong kattelegetøj

Selv kattelegetøj producere Kong, lige fra Catnip til forskellige legetøj til laserpinde, alt for at sikre din kat noget anderledes og lækkert legetøj til katte.

Innovativt legetøj til hunde i god kvalitet

Alt Kong legetøj til hunde er lavet i utrolig god kvalitet, Kong er nemlig eksperter i at fremstille nye typer af legetøj til hunde, med nye gode ideer. Deres udvalg vokser og vokser konstant og idag har de legetøj til alle størrelser og aldre af hunde, lige fra de helt små hvalpe til ældre senior hunde. Selv de vand elskende hunde kan idag få flydende legetøj fra Kong.

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?