Gecko Nutrition

Hos Dyreverdenen finder du det fulde sortiment af Gecko Nutrition gekkofoderet. Foderet er lavet i høj kvalitet og finder i forskellige lækre smage. Gecko Nutrition er lavet i pulverform og skal blot blandes med vand til at lave en frugtgrød med insekter, velegnet til blandt andet kronegekkoer.

Hvorfor Gecko Nutrition

Der er sket meget inden for krone gekko foder i de senere år, og det er værd at tage et kig på fortiden med kronegekko hold, også for at forstå den passion, som Gecko Nutrition blev født med.

Hvis du tænker tilbage på begyndelsen af ​​geckohold, var det stadig svært at opnå en ideel foderblanding til dine dyr, da der ikke var kommercielt foder. Så du nøjedes med de sædvanlige insekter, frugt og babygrød og yoghurt. Sammensætningen og tilskuddet skulle løbende overvåges, så alt måtte undvære tilsat sukker og suppleres med vitaminer og mineraler. Det var meget svært at opnå den rigtige blanding, holde sig til den konsekvent og ikke overdosere.

Det lykkedes endelig Allen Repashy fra USA at udvikle den første fødevare, der levede op til kravene. Han udviklede det første kommercielle sammensatte foder til Crested Geckos - Crested Gecko Diet. Indtil 2010 blev Crested Gecko Diet kun importeret fra private. Transporten fra USA til Europa tog lang tid og var dyr.

Der nåede en første milepæl i 2011, da muligheden opstod for kommercielt at importere Repashy Superfoods-produkter. Efterspørgslen var stor, der kunne importeres større og større mængder og kom endelig leverandøre og direkte forhandlere i Europa. Der gik indtil 2015, indtil Pangea Reptile, også fra USA, endelig bragte Pangea Fruit Mix på markedet, indtil der var et reelt alternativ på markedet.

Både Repashy Superfoods og Pangea Reptile har støt udvidet deres udvalg af foder gennem årene. Men ét problem stod tilbage for alle krone gekko elskere langt fra USA: Transporten af ​​foderet fra USA via Storbritannien til Tyskland tager lang tid og er dyrt, hvilket selvfølgelig også afspejles i priserne.

I 2016 blev endnu en forhindring annonceret, Brexit. Storbritannien vil forlade EU. På nuværende tidspunkt ved ingen, hvordan dette vil påvirke handelsaftaler. Tusindvis af kunder fodrer nu deres gekkoer med fødevarer fra USA, men vil det være muligt i fremtiden?

Med begyndelsen af ​​corona-pandemien opstod der yderligere problemer. Forsyningskæderne blev midlertidigt afbrudt, råvarerne til dyrefoderproduktion var knappe og i nogle tilfælde ikke længere tilgængelige. Den umiddelbare konsekvens: yderligere prisstigninger og enorme leveringsflaskehalse.

En løsning var nødvendig for at sikre, at Krone gekko foder markedet blev passet optimalt på lang sigt i Europa.

Denne løsning hedder: Gecko Nutrition. Et nyt foder til gekkoer, som produceres direkte i Tyskland og dermed har væsentligt kortere transportveje. Dette beskytter ikke kun pengepungen, men også miljøet.

Men vigtigst af alt, gekkoerne elsker det.

Måske det bedste krone gekko foder

Gecko Nutrion er foder til krone gekkoer i rigtig høj kvalitet, som er produceret i Tyskland her i Europa, det bør produktet let tilhængeligt og samtidig er sammensætningen rigtig god og i høj kvalitet. Derfor kan vi stå inde for foderet og er forhandlere af dette. Foderet finds i øjeblikket i 6  forskellige lækre smagsvarianter banan/jordbær, banan/mango, banan/figen, banan, banan/aprikos, banan/vildebær og i 5 forskellige størrelser 50g, 100g, 250g, 500g & 2kg.

Gekkofoder fra Europa

Gecko Nutrition er produceret i Tyskland her i Europa, det bør foderet utrolig let tilgængeligt i forhold til de mærker der kommer fra USA.

Køb Gecko Nutrion på tilbud

Du kan være heldig hos os at finde GeckoNutrion på tilbud, vi anbefaler at holde øje med produktet, eller at tilmelde sig vores nyhedsbrev eller følge os på Facebook for de nyeste tilbud og nyheder.

Køb Gecko Nutrion online

Du kan købe Gecko Nutrition direkte her på vores webshop med hurtig levering med GLS direkte til din bopæl, din arbejdsplads eller til nærmeste pakkeshop.

Køb GeckoNutrion i butik

Du kan ogås vælge at købe GeckoNutrion direkte i vores fysiske butik i Herfølge, her er vi ogsp klar på at rådgive dig.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?