Hunde vinter tilbehør

Hos DyreVerdenen finder du altid et stort udvalg af hundeudstyr til de mærke timer på døgnet. Vi har et stort udvalg af hundelygter, hundelys, hundeseler med lys, flexiliner med lys, reflsks veste, hundejakker, hundesko, lysende hundelegetøj, potevoks og regnjakker til hunde.

Rabat 70%
Orbiloc Amband
Rabat 30%
Orbiloc Clip
Rabat 20%
Orbiloc Straps Sæt
Rabat 70%
Orbiloc Dual Buckle

Et stort udvalg af hundeudstyr til de mærke timer

Især i de mørke aftener om vinteren skal man passe godt på hundende, det kan være utrolig vigtigt at skappe en bedre chance for de bliver set af andre trafikanter i mærket. Derfor kan en hundelygte eller et hunde lyshalsbånd være en perfekt ide at anskaffe sig. Det kan godt være det er bilistens skyld vis din hund kommer tilskade, men tænk vis du kunne have haft undgået dette, ved selv at være mere behjælpelige med at skabe din hunds synlighed i form af reflekser elelr lys?.

Skal jeg vælge en hundelygte eller et reflekshalsbånd?

Det er faktisk helt op til dig, hvad du ønsker at bruge til din hund, der er ingen direkte lovkrav omkring valget af dette. Vores anbefaling er dog at gøre din hund tydelig synlig i trafikken for alle former af trafikanter og gerne hele vejen rundt. der kan et lyshalsbånd til hunde være en genial ide til dette. Du skal faktisk blot klippe det til efter anvisninger, putte det om hundens hals og lade det lyse, blink eller hvad du syntes bedst om. De holder samtidig strøm længe og skal enten oplades eller have skiftet batteriet ud. Eller skan du kigge i vores store udvalg af forskellige hundelygter eller lys til hunde her på vores webshop, måske se på nogle af vores refkelshalsbånd eller veste til hunde. Vi har også forskellige hundeseler med lys og refleks der rigtigt kan gøre din hund synlig.

Flexiliner med refkels

De geniale Flexi liner fås også med refleks, de er samtidig lavet neon gule for en ekstra god synlighed. Og hele linens længde er ekstra synlig i forhold til de traditionelle.

Hundejakker til den kolde tid

Du finder altid et stort udvalg af lækre jakker til hunde i forskellige størrelser, farver og materialer. Så det er altid muligt at finde en der passer perfekt på din hund, lige gyldigt om du skal en vinter hundejakke eller en regnfakke til hunden. De populære og prisvenlige hundefrakker fra Actice Canis kan være en oplagt mulighed til hunden, ellers kan de lækre pasformede Hurtta hundefrakker være en perfekt mulighed, eller måske de flotte Trixie eller Nobby jakker?.

Hundesko eller strøvler

Et kært barn har mange navne, men de fås stadig hos os, vi har forskellige hundestøvler fra Trixie, som både kan bruges vis hunden er kommet til skade, eller vis hunden har behov for støvler om vinteren grundet kulden, salten eller grundet andre behov.

Potevoks til hunde

Vi tilbyder flere forskellige mærker af potevoks som blandt andet Trixie, B&B og Kw. De kan være med til at blødgøre din hunds poter om især vinteren og gøre dem mindre modtagelige mod salt og sne.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?